kanesaxo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Είνια άδικο ομως στο priority direct mail να μην υπάρχει αυτή η δικλείδα ασφαλείας περι τελωνειακών χρεώσεων. Ενω στην απλή αποστολή να υπάρχει αλλα και στην απλή αποστολή + tracking. Δηλ αν βιάζομαι κάτι (7-14) και θελω να πληρώσω τα 4-5ε μεταφορικά θα χω το ρίσκο (?) τελωνείου. Ενω αν εχω υπομονή (7-25) δε θα εχω το ρίσκο του τελωνείου...
elpaso1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Εκανα μια παραγγελια απο myprotein και ηρθε μηνυμα οτι μπορει να υπαρξει τελωνειο. Το μαγαζι ειναι απο Αγγλια και τοσα χρονια δεν ειχα καποιο θεμα.. Πρεπει να ανησυχω; 1
gusdevelopers Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Εκανα μια παραγγελια απο myprotein και ηρθε μηνυμα οτι μπορει να υπαρξει τελωνειο. Το μαγαζι ειναι απο Αγγλια και τοσα χρονια δεν ειχα καποιο θεμα.. Πρεπει να ανησυχω; Όχι αν ειναι όντως από Ευρώπη!
kanesaxo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 45 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Εκανα μια παραγγελια απο myprotein και ηρθε μηνυμα οτι μπορει να υπαρξει τελωνειο. Το μαγαζι ειναι απο Αγγλια και τοσα χρονια δεν ειχα καποιο θεμα.. Πρεπει να ανησυχω; αν αρχισουμε να πληρωνουμε και τελωνειο για τις σκονες, ζητω που καήκαμε...
alexserres2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, kanesaxo είπε Είνια άδικο ομως στο priority direct mail να μην υπάρχει αυτή η δικλείδα ασφαλείας περι τελωνειακών χρεώσεων. Ενω στην απλή αποστολή να υπάρχει αλλα και στην απλή αποστολή + tracking. Δηλ αν βιάζομαι κάτι (7-14) και θελω να πληρώσω τα 4-5ε μεταφορικά θα χω το ρίσκο (?) τελωνείου. Ενω αν εχω υπομονή (7-25) δε θα εχω το ρίσκο του τελωνείου... το priority direct mail το προωθουν ως 100% ασφαλη μεθοδο και σε περιπτωση τελωνειου(μεχρι στιγμης δεν εχει αναφερθει απο κανεναν να περασε τελωνειο με priority direct mail)καλυπτουν τα εξοδα τελωνειου 1
isay Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, elpaso1 είπε Εκανα μια παραγγελια απο myprotein και ηρθε μηνυμα οτι μπορει να υπαρξει τελωνειο. Το μαγαζι ειναι απο Αγγλια και τοσα χρονια δεν ειχα καποιο θεμα.. Πρεπει να ανησυχω; Αν το μήνυμα δεν ήταν αυτοματοποιημένο (τυπικο κειμενο), επικοινωνησε με το site και ρωτησε τους καρφωτα απο που γινεται dispatch η παραγγελία. Αν εκτος ΕΕ, φλερτάρεις με το τελωνειο.
Lnk Hlk Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Παιδιά το refund σε πόσες μέρες φαίνεται στον λογ/μο μας? έχουν περάσει 13 ημέρες και δεν μου έχουν πιστωθεί. Ν' ανησυχώ?
Millisec Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Sorry αν έχει ξαναειπωθεί σαν απορία, αλλά ξέρουμε τι παίζει με Registered Mail > Belgium Registered από την GearBest; Περνάει τελωνείο;
mindreader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Να δω η 'δικη' μας ΕΕ ποτε θα βαλει μυαλο... ΗΠΑ: Εταιρείες – «κολοσσοί» ζητούν από τον Τραμπ να μην επιβάλει δασμούς στις εισαγωγές από Κίνα https://www.newsit.gr/kosmos/ipa-etaireies-kolossoi-zitoun-apo-ton-tramp-na-min-epivalei-dasmous-stis-eisagoges-apo-kina/2454929/
Dr_73 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Αυτοί εδώ https://www.e-infin.com/eu/ κάνουν τριγωνική εισαγωγή και το δέμα έρχεται μέσω αγγλίας. Οπότε τελωνείο δεν πληρώνεις. Έχουν πολλές κριτικές και εδώ έχουν ψωνίσει αρκετοί . Εφόσον πληρωθούν μέσω paypal , υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε τα χρήματα να είναι δεσμευμένα, όπως στις αγορές μέσω ebay , μέχρι να παραλάβω το δέμα; Αν τα έχουν πάρει από τη μέρα της παραγγελίας, σε περίπτωση στραβής , με καλύπτει το paypal ;
spartak1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Αυτοί εδώ https://www.e-infin.com/eu/ Εφόσον πληρωθούν μέσω paypal , υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε τα χρήματα να είναι δεσμευμένα, όπως στις αγορές μέσω ebay , μέχρι να παραλάβω το δέμα; Aυτο που λες γίνεται σε πλατφόρμες, όπως το aliexpress. Δε γινεται σε πωλητες σαν κι αυτους που που έχουν συμφωνια να πληρώνονται με Paypal.
alexserres2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Millisec είπε Sorry αν έχει ξαναειπωθεί σαν απορία, αλλά ξέρουμε τι παίζει με Registered Mail > Belgium Registered από την GearBest; Περνάει τελωνείο; μεχρι στιγμης τα παει περιφημα,αλλα οι πιθανοτητες ειναι 20-80(περναει τελωνειο-δεν περναει).επισης το gearbest καλυπτει τα εξοδα τελωνειου για καθε registered επιλογη
Πανος999 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 17 ώρες πριν, Lnk Hlk είπε Παιδιά το refund σε πόσες μέρες φαίνεται στον λογ/μο μας? έχουν περάσει 13 ημέρες και δεν μου έχουν πιστωθεί. Ν' ανησυχώ? Καπου εκει,2 βδομαδες..Μην ανησυχεις..Εγκριθηκε το refund απ το aliexpress κανονικα,ετσι? Εγω δν εχω χασει ποτε τα λεφτα μου απο refund..
elpaso1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 23 hours ago, isay said: Αν το μήνυμα δεν ήταν αυτοματοποιημένο (τυπικο κειμενο), επικοινωνησε με το site και ρωτησε τους καρφωτα απο που γινεται dispatch η παραγγελία. Αν εκτος ΕΕ, φλερτάρεις με το τελωνειο. Αυτοματοποιημενο ηταν τελικα. Η παραγγελια ηρθε σε 1 ημερα απο Αγγλια!
Millisec Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, alexserres2014 είπε μεχρι στιγμης τα παει περιφημα,αλλα οι πιθανοτητες ειναι 20-80(περναει τελωνειο-δεν περναει).επισης το gearbest καλυπτει τα εξοδα τελωνειου για καθε registered επιλογη Υποθέτω πρέπει να κάνεις ticket όμως. Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις