spartak1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, vicky_g είπε Σε άλλα θέματα στο φορουμ ακούγονται τα χειρότερα για την ISS, βασικά για τον χρόνο παράδοσης. Αν έχω καταλάβει καλά, όταν η αποστολή γίνεται με i-parcel (φθηνή UPS) τότε η συνεργασία έχει ότι το παραλαμβάνει η ISS και το πρωθεί αυτή στα ΕΛΤΑ για παράδοση. Έχω σε εκκρεμότητα παραγγελία από amazon που έχει φύγει με i-parcel, έφυγε από Αγγλία 18/01 και ακόμα περιμένω. Υποτίθεται ότι άυριο θα έπρεπε να παραλάβω αλλά χλωμό το κόβω... Σε μένα σε πρόσφατη παραγγελία απο αυτούς το πακετο παραδόθηκε στην Ελληνική εταιρία, η οποία το έδωσε στα ΕΚΤΑ ως ένα πακέτο που έφτασε σε υπηρεσία δεμάτων κεντρικού ταχυδρομείου και έπρεπε να παω εγω να το πάρω. Δεν το έφεραν σπίτι δηλαδή. Ταλαιπωρία σκέτη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Highlander είπε Ξέρει κανείς τι παίζει με ISS ; Διεθνεiς Υπηρεσiες & Συνδες ΕΠΕ ; Είναι η δεύτερη φορά που περιμένω δέμα από amazon και αυτοί το προωθούν στο ταχυδρομείο. Edit: Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση για ένα ακόμη Ενώ άλλα δέματα έρχονται με ELTA Courier. Εφόσον η παράδοση είναι για τη διεύθυνση που έχεις ορίσει, δεν πρέπει να τα παραδίδουν εκεί ; Την πρώτη φορά το αγνόησα γιατί είχε καθυστερήσει 15 ημέρες η παράδοση και η amazon έστειλε τα πράγματα ξανά. Γιατί μου φαίνεται λίγο λαμογιέν η φάση ; Μπραβο αυτη ελεγα την ISS. Συνηθως ερχονται οδικως, παραδιδονται στα ΕΛΤΑ και στα φερνει ο ταχυδρομος ή σου αφηνει ειδοποιηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vicky_g Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μόλις έλαβα και εγώ την ειδοποίηση ότι παρέδωσαν το δέμα στα ΕΛΤΑ και ότι από εδώ και πέρα κάνω το tracking με νέο αριθμό. Στα ΕΛΤΑ φαίνεται ως εξής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αντεμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το bangood ..κάθε βοήθεια πολύτιμη. Αγοράζω χρόνια απο εκει απροβλημάτιστα. Πριν μια βδομάδα έκανα μια αγορά για λογαριασμό φίλης και έβαλα κατευθείαν την κάρτα της για πληρωμή κι όλα οκ. Η παραγγελία είναι ήδη καθοδόν. Το πρόβλημα είναι το εξης, κάνοντας παραγγελία μετα (εγιναν 3 προσπάθειες) τρώω άκυρο. (με την κάρτα μου που πάντα πλήρωνα) Έστειλα μειλ στο σαπόρτ και μου είπαν να τους στείλω αντίγραφο ταυτότητας ή διπλώματος. Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Τι να στείλω και που? Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Lnk Hlk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Sebu είπε Μπραβο αυτη ελεγα την ISS. Συνηθως ερχονται οδικως, παραδιδονται στα ΕΛΤΑ και στα φερνει ο ταχυδρομος ή σου αφηνει ειδοποιηση. Αυτό που θέλω να διευκρινίσω είναι αν πρέπει η παράδοση να γίνει στην πόρτα μου η όχι. Εγώ πληρώνω 10€-20€ (περίπου) μεταφορικά για να το φέρουν στην πόρτα μου και όχι να τρέχω εγώ στα ταχυδρομεία και να χάνω χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, Lnk Hlk είπε Αντεμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το bangood ..κάθε βοήθεια πολύτιμη. Αγοράζω χρόνια απο εκει απροβλημάτιστα. Πριν μια βδομάδα έκανα μια αγορά για λογαριασμό φίλης και έβαλα κατευθείαν την κάρτα της για πληρωμή κι όλα οκ. Η παραγγελία είναι ήδη καθοδόν. Το πρόβλημα είναι το εξης, κάνοντας παραγγελία μετα (εγιναν 3 προσπάθειες) τρώω άκυρο. (με την κάρτα μου που πάντα πλήρωνα) Έστειλα μειλ στο σαπόρτ και μου είπαν να τους στείλω αντίγραφο ταυτότητας ή διπλώματος. Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Τι να στείλω και που? Επικοινωνησες με το support της banggood και αυτοι σου ειπαν να στειλεις αντιγραφο ταυτοτηας ή διπλώματος; Η bnaggood δεν κάνει σοβαρη διασταύρωση στοιχείων, ουτε μπορεί να απελευθερώσει κάποια αγορα αν η τράπεζα σου κόβει τη συναλλαγη. Ακόμα κι αν το συστημα χρεώσεων τους βλέπει διαφορετικά στοιχεία στην κάρτα και το λογαριασμό σου, η τράπεζα σου ειναι που ρίχνει το άκυρο ή την επιβεβαιωση. Επικοινωνησε με την τραπεζα σου και ρώτα για τις αποτυχημένες προσπάθειες και αν μπορουν να δουν το λόγο. Σε ποια τράπεζα ειναι βγαλμένη η κάρτα; Τέλος θα σου προτεινα σφόδρα να σταματήσεις να κάνεις αγορές απευθειας με την καρτα. Φτιάξε paypal, περασε την κάρτα και άρχισε να τη χρησιμοποιείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Ναι, αυτό μου το έστειλαν στο απαντητικό email απο το σαπορτ του Bangood. Για διασταύρωση στοιχείων ταυτότητα ή άδεια διπλώματος. Η τράπεζα είναι alpha και τα ποσά των 3 ακυρωμένων συναλλαγών απο 2 εώς 6 €. Το paypal το προχωράω ήδη. Δεν ισχύει δηλαδή αυτο που μου είπαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δεν μπορω να σου απαντησω με βεβαιότητα γιατί προωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο και "δεν μου κολλα". Οντως μπορει να χρειαζεται καποια διασταυρωση απο το συστημα τους ή να αρχίσουν να ζητάνε ταυτοτητες (εστω και τυχαία) για να αποφυγουν απατες με κλεμένες κάρτες. Σε καθε περιπτωση, δεν αξίζει τη φασαρία να ασχοληθείς άλλο. Φτιάξε paypal που ετσι κι αλλιως ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιεις για αγορες εξωτερικου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Η κάρτα είναι στο όνομά μου κι έχω ήδη κάνει αρκετες αγορες απο αυτούς. Απλά κάτι θα έγινε που χρησιμοποιήσα την κάρτα άλλου για λογ/μο του και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται τώρα και τρώω άκυρο. Ελπίζω να καταφέρω το paypal και να μαι οκ. Σ ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vicky_g Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, Highlander είπε Αυτό που θέλω να διευκρινίσω είναι αν πρέπει η παράδοση να γίνει στην πόρτα μου η όχι. Εγώ πληρώνω 10€-20€ (περίπου) μεταφορικά για να το φέρουν στην πόρτα μου και όχι να τρέχω εγώ στα ταχυδρομεία και να χάνω χρόνο. Το αν θα σου το φέρουν τα ΕΛΤΑ στην πόρτα σου, ή θα σου αφήσουν ειδοποιητήριο έχει να κάνει και με τον όγκο. Σε εμάς η ταχυδρόμος που έρχεται με μηχανάκι έχει φέρει μέχρι δέμα 60χ20χ20. Το μόνο για το οποίο έχω πάρει ειδοποιητήριο ήταν μια μεγάλη ομπρέλα (αυτές του παλιού τύπου που δε διπλώνουν) ε λογικό ήταν να μη το φέρουν. Να πεις ότι μετακινουνται με φορτηγάκια, να το καταλάβω. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος όρος ως προς το πως θα σου παραδόσουν ένα δέμα, ίσως κάνω λαθος βεβαια. Και εμένα πολλά μου φαίνονται τα κοντά 10ευρώ που έδωσα μεταφορικά στο amazon για να κάνουν δύο δέματα αξίας 25 ευρώ 2 εβδομάδες να έρθουν, αλλά δυστυχώς τόση είναι η ταρίφα τους για τη φθηνή αποστολή. Και φθηνή αποστολή σημαίνει συνήθως όχι υπηρεσίες courier (στην πόρτα σου δηλαδή). Από την άλλη, μαγαζιά όπως το nextdirect για αγορές πάνω από 30 ευρώ σου έχουν δωρεάν μεταφορικά και μάλιστα στην πόρτα σου σε 2-3 ημέρες το πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένα μαχαίρι περιμένω το οποίο όπως καταλαβαίνεις δεν έχει μεγάλο όγκο. Το θέμα είναι πως την Amazon την πληρώνω να το φέρει στην πόρτα μου. Αν πρόκειται να πάω ταχυδρομείο, να χάσω 20' σε μετακινήσεις και άλλο τόσο στην αναμονή, άσε το παραγγέλνω από Ελλάδα και το έχω χθες. Ας το ξεχωρίσουν τουλάχιστον και ας βάλουν 2 επιλογές για αποστολή, 1. Πάτε το παραλαμβάνετε από το ταχυδρομείο 2. Στην πόρτα σας. Το αποφάσισα, απλά δεν πάω να το παραλάβω. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Highlander Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaximandros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δέμα που περιμένω απο Κύπρο ενώ θα έπρεπε απο Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ να φύγει για Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, στο tracking βλέπω ότι έχει φύγει για Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Η διεύθυνση πάνω στο πακέτο έχει γραφτεί σωστά. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανέναν από εσάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Υπομονή, πιθανότατα μια και είναι τσίρκο τα ταχυδρομεία το κατέβασαν σε λάθος ΜΔ. Θα σε καθυστερήσουν λίγο αλλά θα στο φέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj-apollon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/25/2018 στις 1:05 ΜΜ, anaximandros είπε Δέμα που περιμένω απο Κύπρο ενώ θα έπρεπε απο Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ να φύγει για Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, στο tracking βλέπω ότι έχει φύγει για Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Η διεύθυνση πάνω στο πακέτο έχει γραφτεί σωστά. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανέναν από εσάς; Χαλαρωσε, θα σου ερθει κανονικα, εμενα πχ εφτασε στο αεροδρομιο και εκει που περιμενα να δω Κ.Δ Αττικης βλεπω Κ.Δ Πατρας! Εκανε 2 μερες παραπανω, αλλα εφτασε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Xaxaxa τα πανε βολτε βρε παιδια να παρουν αερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις