alexiko Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Με την prepaid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Εξαρτάται και από την τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα και συγκεκριμένα αν χρεώνει προμήθεια στις αγορές σε συνάλλαγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannisang Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, alexiko said: Με την prepaid. Ωραία, ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannisang Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Just now, makfil said: Εξαρτάται και από την τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα και συγκεκριμένα αν χρεώνει προμήθεια στις αγορές σε συνάλλαγμα. Είναι της εθνικής τράπεζας η cosmote prepaid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εάν θυμάμαι καλά, από 15.9.17 χρεώνει προμήθεια, αλλά θα το ελέγξω για σιγουριά. Edit Ναι, χρεώνει 1% στις αγορές σε συνάλλαγμα. Επομένως, υπολόγισε τη σημερινή ισοτιμία της Mastercard, πρόσθεσε την προμήθεια 1% και σύγκρινε το σύνολο με την ισοτιμία του paypal. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannisang Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, makfil said: Εάν θυμάμαι καλά, από 15.9.17 χρεώνει προμήθεια, αλλά θα το ελέγξω για σιγουριά. Αν καταλαβαίνω καλά από αυτό εδώ https://imgur.com/a/IWcOg η προμήθεια είναι 1%? Οι χρεώσεις για όλες τις κάρτες της Εθνικής βρίσκονται εδώ: https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/Επιτόκια και Τιμολόγιο Προϊόντων[1]/Κάρτες[3]/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από yiannisang Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannisang Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 10 minutes ago, makfil said: Εάν θυμάμαι καλά, από 15.9.17 χρεώνει προμήθεια, αλλά θα το ελέγξω για σιγουριά. Edit Ναι, χρεώνει 1% στις αγορές σε συνάλλαγμα. Επομένως, υπολόγισε τη σημερινή ισοτιμία της Mastercard, πρόσθεσε την προμήθεια 1% και σύγκρινε το σύνολο με την ισοτιμία του paypal. Σε ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Ναι, 1% το έγραψα στο προηγούμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Γνωρίζει κάποιος οι αποστολές από Amazon.com με Aramex, με ποια εταιρία έρχονται Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γενικά ξέρετε αν το amazon.co.uk πέφτει μέσα στους χρόνους παράδοσης με expedited Delivery? Πήρα δυο πραγματάκια με αρχική ημερομηνία παράδοσης 4/1 και τώρα απ ότι βλέπω το ένα λέει παράδοση αύριο(που αμφιβάλω, ακόμα Αγγλία είναι) και το άλλο απο Δευτέρα... Είναι σύνηθες φαινόμενο να πέφτουν έξω στις προβλέψεις τους ή λόγω των εορτών συνέβη; (Για expedited delivery μιλάω πάντα, το απλό ξέρω πως κάνει κοντά στις 15 μέρες) Τουλάχιστον μου κάναν δώρο τα μεταφορικά και έχω αυτό να με παρηγορεί μέχρι να φτάσουν Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από aggelos87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannisang Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 21 minutes ago, aggelos87 said: Γενικά ξέρετε αν το amazon.co.uk πέφτει μέσα στους χρόνους παράδοσης με expedited Delivery? Πήρα δυο πραγματάκια με αρχική ημερομηνία παράδοσης 4/1 και τώρα απ ότι βλέπω το ένα λέει παράδοση αύριο(που αμφιβάλω, ακόμα Αγγλία είναι) και το άλλο απο Δευτέρα... Είναι σύνηθες φαινόμενο να πέφτουν έξω στις προβλέψεις τους ή λόγω των εορτών συνέβη; (Για expedited delivery μιλάω πάντα, το απλό ξέρω πως κάνει κοντά στις 15 μέρες) Τουλάχιστον μου κάναν δώρο τα μεταφορικά και έχω αυτό να με παρηγορεί μέχρι να φτάσουν Όσες φορές έχω παραγγείλει από amazon.co.uk με expedicted shipping έρχονται την ημέρα που λέει. Εκτός από μία φορά πριν λίγες μέρες που έλεγε ημερομηνία παράδοσης 28 δεκεμβρίου και ήρθε στις 24 δεκεμβρίου. Οπότε ναι με το expedicted ότι λέει ισχύει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι είναι ακριβείς με τις ημερομηνίες του expetited. Το απλό είναι όμως πέρα βρέχει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/1/2018 στις 7:25 ΜΜ, Havik είπε Επίσης είτε είμαι καλά ενημερωμένος είτε όχι ο ΦΠΑ είναι αποτυχία από πολλές απόψεις (δικαιότητα / ισότητα , εισπραξημότητα). Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Όλοι οι έμμεσοι φόροι όπως είναι ο ΦΠΑ, είναι -εξ' ορισμού- άδικοι και απαράδεκτοι φόροι. Γιατί δεν λαμβάνουν υπόψη τη φοροδοτική ικανότητα και επιβαρύνουν αδιακρίτως πλούσιους και φτωχούς. Αποτυχία όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση και μια χαρά εισπραξιμότητα έχουν, για αυτό άλλωστε και εφαρμόζονται! Τον ΦΠΑ επίσης δεν τον έφερε ο Τσοβόλας και το ΠΑΣΟΚ επειδή έτσι κατέβασε η κούτρα τους. Οι χαρτογιακάδες της Ε.Ε. τον εμπνεύστηκαν πριν πολλά χρόνια και επιβλήθηκε και σε εμάς λόγω της ένταξής μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Τι να κάνω που έχω δέμα με Swe post από 8/12 και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ; Η παραγγελία είναι από gearbest.καλη χρόνια σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, mynam3 είπε Τι να κάνω που έχω δέμα με Swe post από 8/12 και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ; Η παραγγελία είναι από gearbest.καλη χρόνια σε όλους Υπομονή, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις