giorgos_di Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μήπως χωρίστηκε σε 2 παραγγελίες?Βασικά απλά έχει κολλήσει το Status στο site. Μου ήρθαν email με τις 3 παραγγελίες που έχω κάνει και τα tracking numbers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Χαος. Ουτε σε ενα εξαμηνο δεν θα παραλαβουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helly Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω παραγγείλει ένα κουτί υπολογιστή από εξωτερικό και συγκεκριμένα από το κατάστημα caseking που έχει έδρα στη Γερμανία. Η παραγγελία μου εξελίσσεται κανονικά και σε λίγες μέρες θα είναι στα χέρια μου. Εδώ είναι όμως που με έχει πιάσει η ανησυχία, μήπως έρθει με σπασμένο το tempered glass. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω, το ανοίγω μπροστά στον courier όταν το φέρει και αν έχει θέμα δεν το παραλαμβάνω ή μπορώ να κάνω κάτι εκ των υστέρων? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Giorgos_di στο delivery DHL ,PLS,GLS ή Express εβαλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Χαος. Ουτε σε ενα εξαμηνο δεν θα παραλαβουμε. Παγιώθηκαν οι χρόνοι στους 2 μήνες από όσο βλέπω. Από 55-65 μέρες χρειάζεται η παραλαβή συστημένου (τα απλά πολλές φορές "χάνονται"). Αυτό βλέπω από κάτι πακέτα που παραλαβάνει τον τελευταίο καιρό ο αδερφός μου που ψωνίζει περισσότερο. Όλα περίπου στους 2 μήνες. Εκτιμώ ότι ίσως αλλάξει κάτι όταν βρεθούν "ορεξάτοι" (ιδιώτες αναγκαστικά γιατί ενώσεις καταναλωτών μάλλον δεν έχουν συμφέρον να ασχολούνται με τις αγορές από την Κίνα) που θα αρχίσουν να υποβάλλουν μηνύσεις. Εγώ το σκέφτομαι πλέον να σπάσω πλάκα. Ούτε καταγγελίες στην ανάπηρη ΕΕΤΤ ούτε τίποτα, κατευθείαν μήνυση για κλοπή. Μάλλον δεν έχει καν παράβολο. Κι ας αποδειχθεί διαφορετικά στο τέλος.Θα φάνε 5, θα φάνε 10 μθα αρχίσουν να αναθεωρούν τον τρόπο δράσης τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Παγιώθηκαν οι χρόνοι στους 2 μήνες από όσο βλέπω. Από 55-65 μέρες χρειάζεται η παραλαβή συστημένου (τα απλά πολλές φορές "χάνονται"). Αυτό βλέπω από κάτι πακέτα που παραλαβάνει τον τελευταίο καιρό ο αδερφός μου που ψωνίζει περισσότερο. Όλα περίπου στους 2 μήνες. Εκτιμώ ότι ίσως αλλάξει κάτι όταν βρεθούν "ορεξάτοι" (ιδιώτες αναγκαστικά γιατί ενώσεις καταναλωτών μάλλον δεν έχουν συμφέρον να ασχολούνται με τις αγορές από την Κίνα) που θα αρχίσουν να υποβάλλουν μηνύσεις. Εγώ το σκέφτομαι πλέον να σπάσω πλάκα. Ούτε καταγγελίες στην ανάπηρη ΕΕΤΤ ούτε τίποτα, κατευθείαν μήνυση για κλοπή. Μάλλον δεν έχει καν παράβολο. Κι ας αποδειχθεί διαφορετικά στο τέλος.Θα φάνε 5, θα φάνε 10 μθα αρχίσουν να αναθεωρούν τον τρόπο δράσης τους... θα σου φύγει κανενα 50αρι 100αρι στους δικηγόρους και η μήνυση θα πάει για χαρτί υγείας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δεν γράφουνε «Επιφυλάσσομαι για την παραλαβή και την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου» ? επίσης αν έρθει στραπατσαρισμένο φωτογραφία το κουτί και βάζουμε τον courier να το γράψει με την υπογραφή του σαν σχόλιο ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_di Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Giorgos_di στο delivery DHL ,PLS,GLS ή Express εβαλες? UPS standard 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 UPS standard Όταν παραλάβεις ενημέρωσε εδώ για την εμπειρία από το κατάστημα, γιατί με ενδιαφέρει κ μένα. Ευχαριστώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα Υπάρχει τρόπος να αγοράσουμε και να μας το στείλουν ελλάδα κατι απο αγγλία , γερμανία κτλπ αλλα που δεν στέλνουν ελλάδα ? Έχω δει οτι υπάρχουν ορισμένες σελίδες / υπηρεσίες που σου κάνουν τετοια μεταφορά με αγγλική διεύθυνση κτλπ αλλα δεν ξέρω κατα πόσο ειναι αξιόπιστες οι συγκεκριμένες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 θα σου φύγει κανενα 50αρι 100αρι στους δικηγόρους και η μήνυση θα πάει για χαρτί υγείας Δεν χρειάζεται δικηγόρος για να υποβληθεί μήνυση στο αστυνομικό τμήμα για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα όπως η κλοπή. Υπερβολική είναι ίσως η ιδέα μου στην παρούσα φάση αλλά θα φτάσουμε κι εκεί κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα Υπάρχει τρόπος να αγοράσουμε και να μας το στείλουν ελλάδα κατι απο αγγλία , γερμανία κτλπ αλλα που δεν στέλνουν ελλάδα ? Έχω δει οτι υπάρχουν ορισμένες σελίδες / υπηρεσίες που σου κάνουν τετοια μεταφορά με αγγλική διεύθυνση κτλπ αλλα δεν ξέρω κατα πόσο ειναι αξιόπιστες οι συγκεκριμένες Με ενδιαφέρει κ εμένα το συγκεκριμένο Όποιος μας απάντησε καλό θα ήταν να έχει χρησιμοποιήσει τουλάχιστον μία φορά μια τέτοια υπηρεσία και όχι να μας πει εικασίες γιατί πολλά ακούγονται τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά ξέρει κανείς τίποτα για αυτό? EU Express(Please provide English address&city) Είναι από το EU Express του GB! Πάω να κάνω παραγγελιά και το βγάζει έτσι, δεν ξέρω τι να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Υπαρχουν οντως τετοιες υπηρεσιες.Προσωπικα εχω κανει εγγραφη στην Shop and Ship η οποια περυσι ειχε βαλει ημερησια προσφορα την εγγραφη στην υπηρεσια δωρεαν,η με ενα 1$ (Δεν θυμαμαι).Δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε ομως γιατι χρεωνεσαι αναλογα με το βαρος και εκτος αυτου εκτελωνιζεται εδω το δεμα. Καλησπέρα Υπάρχει τρόπος να αγοράσουμε και να μας το στείλουν ελλάδα κατι απο αγγλία , γερμανία κτλπ αλλα που δεν στέλνουν ελλάδα ? Έχω δει οτι υπάρχουν ορισμένες σελίδες / υπηρεσίες που σου κάνουν τετοια μεταφορά με αγγλική διεύθυνση κτλπ αλλα δεν ξέρω κατα πόσο ειναι αξιόπιστες οι συγκεκριμένες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μπορώ στο ebay να κάνω extend την περίοδο του ebay money back guarantee; Υποθέτω ανοίγω case και από εκεί αφού συμφωνήσει ο πωλητής το κάνω escalate στο ebay ώστε να μου δώσουν (αν θέλουν) το οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις