imvrios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Και αν ναι, δεν γνωρίζεις ότι με την courier πληρώνεις, εκτός από έξοδα εκτελωνισμού, και αμοιβή εκτελωνιστή που ξεκινάει από 55€; Επ' αυτού μια διόρθωση. Επειδή είχα πρόσφατη παραλαβή από DHL, η αμοιβή τους είναι 55€ για αγορές αξίας μεγαλύτερης από 150€. Για μικρότερη αξία, η αμοιβή τους είναι η 34€ ή 35€.
alexandros9019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αν παραγγείλουμε κάτι από το αγγλικο, ιταλικο, γερμανικο κ.ο.κ amazon - ebay, θα έχουμε δασμούς και λοιπές χρεώσεις;
makfil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Επ' αυτού μια διόρθωση. Επειδή είχα πρόσφατη παραλαβή από DHL, η αμοιβή τους είναι 55€ για αγορές αξίας μεγαλύτερης από 150€. Για μικρότερη αξία, η αμοιβή τους είναι η 34€ ή 35€. Επειδή, μάλλον, δεν πρόσεξες τη σχετική συζήτηση από την αρχή, και σχολίασες μόνο το συγκεκριμένο post μου, για την αγορά που έκανε ο συμφορουμίτης (post #5746) πλήρωσε 163+14= 177€ και ποιος ξέρει ποια αξία CIF θα ορίσει ο τελωνειακός. Επομένως, η αμοιβή του εκτελωνιστή σωστά γράφτηκε και δεν χρειάζεται διόρθωση.
stelios18120 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 βαζω αυτη την φωτογραφια για να βοηθησω ατομα που σκεφτονται να κανουν την πρωτη τους αγορα απο gearbest. δειτε την θα σας βοηθησει αρκετα με τους τροπους αποστολης κτλπ. 1
isay Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 βαζω αυτη την φωτογραφια για να βοηθησω ατομα που σκεφτονται να κανουν την πρωτη τους αγορα απο gearbest. δειτε την θα σας βοηθησει αρκετα με τους τροπους αποστολης κτλπ. Βοηθητική η αναρτηση του Στέλιου, αλλά στα υποψη το παρακάτω http://www.insomnia.gr/topic/471924-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B5-%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83/page-583?do=findComment&comment=56123925 1
elpaso1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Έκανα αγορά από banggood και μου λέει Order status : split. Τι εννοεί; Και ποτε θα γινει shipped ;
mitsakhs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Παραγγελία απο Γερμανία αποστολή με dhl με αριθμό 885000078865 εμφανίστηκε για 1-2 μέρες κ έπειτα χάθηκε μονο στο trackitonline.ru δείχνει κάτι. Ετσι συμβαίνει συνήθως η αντιο πακετ ;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Παραγγελία απο Γερμανία αποστολή με dhl με αριθμό 885000078865 εμφανίστηκε για 1-2 μέρες κ έπειτα χάθηκε μονο στο trackitonline.ru δείχνει κάτι. Ετσι συμβαίνει συνήθως η αντιο πακετ ; Μπαίνεις στη σελίδα της dhl και βάζοντας αυτό το tracking θα σου δώσει ένα καινούργιο για να βλέπεις το δέμα εντός Ελλάδας, συνήθως βέβαια αργεί να φανει το δέμα σε αυτούς γιατί έρχεται οδικώς Έκανα αγορά από banggood και μου λέει Order status : split. Τι εννοεί; Και ποτε θα γινει shipped ; Είχες παραπάνω από 2 αντικείμενα και το χώρισε σε διαφορετικά πακέτα για κάποιο λόγο
zio10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Θυμάμαι το amazon είχε κάπου μια επιλογή για live chat αλλά δεν μπορώ να το βρω. Το καταργήσανε;
Anonymousx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Έκανα αγορά από banggood και μου λέει Order status : split. Τι εννοεί; Και ποτε θα γινει shipped ; Μήπως χωρίστηκε σε 2 παραγγελίες?
giorgos_di Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω παραγγείλει ένα κουτί υπολογιστή από εξωτερικό και συγκεκριμένα από το κατάστημα caseking που έχει έδρα στη Γερμανία. Η παραγγελία μου εξελίσσεται κανονικά και σε λίγες μέρες θα είναι στα χέρια μου. Εδώ είναι όμως που με έχει πιάσει η ανησυχία, μήπως έρθει με σπασμένο το tempered glass. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω, το ανοίγω μπροστά στον courier όταν το φέρει και αν έχει θέμα δεν το παραλαμβάνω ή μπορώ να κάνω κάτι εκ των υστέρων? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
soiramk Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω παραγγείλει ένα κουτί υπολογιστή από εξωτερικό και συγκεκριμένα από το κατάστημα caseking που έχει έδρα στη Γερμανία. Η παραγγελία μου εξελίσσεται κανονικά και σε λίγες μέρες θα είναι στα χέρια μου. Εδώ είναι όμως που με έχει πιάσει η ανησυχία, μήπως έρθει με σπασμένο το tempered glass. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω, το ανοίγω μπροστά στον courier όταν το φέρει και αν έχει θέμα δεν το παραλαμβάνω ή μπορώ να κάνω κάτι εκ των υστέρων? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δεν το γνώριζα αυτό το μαγαζί... Και αφού είναι Γερμανία δεν υπάρχουν θέματα με τελωνεία κτλ. Θα αναμένω τις εντυπώσεις/εμπειρία σου, μιας και βρίσκω αρκετά ενδιαφέροντα κομμάτια σε καλύτερες τιμές από Ελλάδα.
Lnk Hlk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω παραγγείλει ένα κουτί υπολογιστή από εξωτερικό και συγκεκριμένα από το κατάστημα caseking που έχει έδρα στη Γερμανία. Η παραγγελία μου εξελίσσεται κανονικά και σε λίγες μέρες θα είναι στα χέρια μου. Εδώ είναι όμως που με έχει πιάσει η ανησυχία, μήπως έρθει με σπασμένο το tempered glass. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω, το ανοίγω μπροστά στον courier όταν το φέρει και αν έχει θέμα δεν το παραλαμβάνω ή μπορώ να κάνω κάτι εκ των υστέρων? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Ο κούριερ δε νομίζω να μπορεί να κάνει κάτι. Τράβα unboxing video κι ο,τι πρόβλημα αντιμετωπίσεις τους στέλνεις το βίντεο σαν αποδεικτικό στοιχείο. Αν το μαγαζί είναι σοβαρό και αξιόπιστο δεν θα έχεις πρόβλημα.
theopan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω, το ανοίγω μπροστά στον courier όταν το φέρει και αν έχει θέμα δεν το παραλαμβάνω ή μπορώ να κάνω κάτι εκ των υστέρων? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δεχτεί ποτέ κούριερ να ανοίξεις το πακέτο για να δεις αν είναι εντάξει. Κι αν δεν είναι τι θα γίνει; Θα το πάρει πίσω ανοιγμένο; Unboxing video τραβάς για την περίπτωση που χρειαστεί. Τίποτα άλλο δεν μπορείς να κάνεις.
stelios18120 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 παντα μα παντα unboxing video να κανετε θα σας γλυτωσει από πολλους μπελαδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις