jeanthira7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 ^ Βαλε το λινκ της αγοράς εδω https://www.ebay.com/itm/332117734162?ul_noapp=true
NikosKallithea Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Θα πληρώσεις και τελωνείο εδώ στην Ελλάδα
spartak1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, αγορά παπουτσιών μέσω e-bay με τιμή 163 EUR και αποστολή από Αμερική έχει έξτρα δασμούς? Στην ερώτησή μου προς τον πωλητή έλαβα την ακόλουθη απάντηση: ΅"correct $19.95AUD for international priority shipping we label parcels as a gift value $39USD from what previous customers in greece have told me is none or minimal tax to pay in your country, this is out of my control". Τα φώτα σας... Θα πληρωσεις κανονικα τελωνειο και όχι λίγα...
jeanthira7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Θα πληρωσεις κανονικα τελωνειο και όχι λίγα... Αρα δηλαδή εκτός από το international priority shipping που μου έστειλε ένα invoice 14 ευρώ περίπου θα σκάσω και τελωνείο? Και αυτός πώς θα γίνει? Θα πληρώσει η DHL που έχει αναλάβει να μου το φέρει στα χέρια μου και μετά θα μου δώσει το λογαριασμό?
spartak1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αρα δηλαδή εκτός από το international priority shipping που μου έστειλε ένα invoice 14 ευρώ περίπου θα σκάσω και τελωνείο? Και αυτός πώς θα γίνει? Θα πληρώσει η DHL που έχει αναλάβει να μου το φέρει στα χέρια μου και μετά θα μου δώσει το λογαριασμό? H dhl (αν μιλάμε για την κουριερ) θα σε καλέσει όταν έρθει το πακέτο Ελλάδα και θα σου πει πόσο ακριβως πρέπει να πληρωσεις για να σου έρθει το δέμα.
jeanthira7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 H dhl (αν μιλάμε για την κουριερ) θα σε καλέσει όταν έρθει το πακέτο Ελλάδα και θα σου πει πόσο ακριβως πρέπει να πληρωσεις για να σου έρθει το δέμα. Στο έξτρα ποσό του τελωνείου αναφέρεσαι? Το προϊόν έχει ήδη πληρωθεί μαζί με έξοδα αποστολής.
spartak1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Στο έξτρα ποσό του τελωνείου αναφέρεσαι? Το προϊόν έχει ήδη πληρωθεί μαζί με έξοδα αποστολής. Προφανως
makfil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αρα δηλαδή εκτός από το international priority shipping που μου έστειλε ένα invoice 14 ευρώ περίπου θα σκάσω και τελωνείο? Και αυτός πώς θα γίνει? Θα πληρώσει η DHL που έχει αναλάβει να μου το φέρει στα χέρια μου και μετά θα μου δώσει το λογαριασμό? Επέλεξες εσύ να στο στείλει με DHL; Γιατί στο site γράφει για δωρεάν αποστολή. Και αν ναι, δεν γνωρίζεις ότι με την courier πληρώνεις, εκτός από έξοδα εκτελωνισμού, και αμοιβή εκτελωνιστή που ξεκινάει από 55€;
esykas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 επειδή υπάρχουν διάφορες εκδοχές, σε μια περίπτωση που αγόρασα από Αμερική με σκοπό να περάσει τελωνείο κλπ κλπ η UPS που ήταν η μεταφορική πριν ακόμη φύγει από Η.Π.Α με πήρε τηλέφωνο να με ενημερώσει ότι είχαν εντολή από τον αποστολέα γιε ένα δέμα που θα περνούσε τελωνείο εδώ και να με ρωτήσει αν αποδέχομαι την όλη διαδικασία (εκτελωνισμό κλπ) Τώρα από Αμέρικα προτιμώ Amazon σε προϊόντα που αξίζουν σε εμένα την πληρωμή και έτσι ξεμπερδεύω χωρίς τελωνεία κλπ Σήμερα παρελήφθη και η μπαταρία που δεν υπήρχε εδώ (Σκρουτζ) και πήρα από (aliexpress) Η μπαταρία ήρθε και καλά από Τουρκία δεν γράφει πουθενά η αποστολή ότι ξεκίνησε από Κίνα άσχετα τα κινέζικα στο αυτοκόλλητο, και έμεινε στο Αεροδρόμιο από της 25/10
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Στο έξτρα ποσό του τελωνείου αναφέρεσαι? Το προϊόν έχει ήδη πληρωθεί μαζί με έξοδα αποστολής. Eτοιμασου να πληρωσεις πανω απο τα 2/3 της τιμης εξτρα ΦΠΑ+ δασμοι ειναι 43,2 ευρω , εφοσον λες για DHL υπολογιζε κανα 50-60 ευρω εξτρα για αμοιβη εκτελωνιστη στην DHL και μετα οι courier χρεωνουν και κατι αλλα μικρο εξοδα , οποτε πας για κανα 100αρικο
stelios18120 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Στο έξτρα ποσό του τελωνείου αναφέρεσαι? Το προϊόν έχει ήδη πληρωθεί μαζί με έξοδα αποστολής. Πας για γερό κουστούμι. Κανένα 100αρικο
dimitris21gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Οι αγορές από εξωτερικό με κάρτα μέσω paypal επιτρέπονται πλέον; Υπάρχει κάποιο όριο ή κάποιες εξαιρέσεις; Είχα καιρό να πάρω κάτι απέξω και πριν λίγο πήρα dlc από steam και πέρασε.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ο ταχυδρόμος μου χτυπάει κουδούνι, έρχεται με ασανσέρ πάνω και μου δίνει τα δέματα πλέον. Καλή φάση αν και δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει! 1
stelios18120 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ο ταχυδρόμος μου χτυπάει κουδούνι, έρχεται με ασανσέρ πάνω και μου δίνει τα δέματα πλέον. Καλή φάση αν και δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει! Κερνά τον και ένα καφεδάκι και αραχτε να πείτε τα νέα σας 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις