Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

- Ξέρουμε περίπου πόσο καιρό κάνει να έρθει πακέτο με priority από Bangood?

- Έρχεται στο ταχυδρομείο ή σε ACS όπως του Gearbest?

- priority air mail έκανα Παραγγελία..δεν περνάει τελωνείο έτσι?

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

- Ξέρουμε περίπου πόσο καιρό κάνει να έρθει πακέτο με priority από Bangood?

- Έρχεται στο ταχυδρομείο ή σε ACS όπως του Gearbest?

- priority air mail έκανα Παραγγελία..δεν περνάει τελωνείο έτσι?

εμενα εκανε περιπου 12 εργασιμες να ερθει

με ταχυδρομειο ηρθε

priority direct mail επρεπε αν και νομιζω και αυτο το ιδιο είναι απλα με άλλη ονομασια.

Δημοσ.

Τι σημαίνει το Μ.Δ. στο παρακάτω :

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ. ΠΕΙΡΑΙΑ ) 

Υ.Γ. Είναι έτοιμο για παραλαβή το αντικείμενο?

Δημοσ.

Τα πράγματα εντός Ε.Ε περνάνε έλεγχο; Δλδ μπορούμε να φέρουμε εξαρτήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου, μπαταρίες και μαχαίρια;

Μπορώ να φέρω tactical pen από Κίνα ή θα το κατασχεσουν;

Πως κάποιοι καταφέρνουν να παίρνουν στα χέρια τους μπαταρίες; Ένας γνωστός έφερε 8 μπαταρίες 18650 χωρίς να τις κρατήσουν.

Γενικότερα γίνονται σε όλα τα δέματα έλεγχοι; Και στο τελωνείο και στο αεροδρόμιο;

Δημοσ.

Καινουργιο σχετικα στο idealo με βασει τις κριτικες  αλλα αν πληρωσεις με paypal και εχει φτηνα μεταφορικα πιστευω ότι αξιξει

Δημοσ.

Μονάδα διανομής σημαίνει

Όχι ακόμα δεν έχει πάει στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου.

Εμένα από τη Μ.Δ. του Δήμου μου πάει και τα παίρνει ο ταχυδρόμος τα πακέτα και μου τα φέρνει. Γιατί να πάνε στο κατάστημα των ΕΛΤΑ; Αν δω άφιξη στη Μ.Δ. πριν τις 8-8:30 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι έχω παραλάβει από τον ταχυδρόμο συνήθως.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα από τη Μ.Δ. του Δήμου μου πάει και τα παίρνει ο ταχυδρόμος τα πακέτα και μου τα φέρνει. Γιατί να πάνε στο κατάστημα των ΕΛΤΑ; Αν δω άφιξη στη Μ.Δ. πριν τις 8-8:30 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι έχω παραλάβει από τον ταχυδρόμο συνήθως.

Εμένα στην περιοχή μου (δυτικά προάστια) πάνε Μ.Δ και μετά από 1-2 εργάσιμες στα ΕΛΤΑ και μετά παραλαμβάνω (βέβαια εγώ επειδή έχω μεγάλο όγκο δεμάτων και τα βιάζομαι μόλις δω στο tracking Μ.Δ με παίρνουν τηλέφωνο και πάω από εκεί και τα παιρνω.) Την διαδικασία αυτή του ειπα π ξέρω με εμένα. Τώρα αν γίνεται αλλού αλλιώς δεν το γνωρίζω. Μπορεί κάθε δήμος ν έχει δικό του τρόπο.
Δημοσ.

Από Αγγλία θεωρείται αγορά εντος Ευρωπαϊκής Ένωσης ακόμα?

Οταν βλέπω τετοια χιλιοαπαντημενη ερώτηση είμαι στο τσακ να τρολάρω. Θα ήταν ακομα καλύτερα αυτοί που κάνουν τετοιες ερωτήσεις, να τους βγαίνει ειδικό τελωνείο με χρεώσεις.

ontopic : Ναι οπως επισης για αρκετό καιρό ακομα

• Like 1
Δημοσ.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο πολύ προωθείται το Geabest. Προσωπικά έχω διαπιστώσει ότι:

1. 4 στις 10 φορές υπάρχουν προβλήματα με κάποιες από τις ηλ. συσκευές που πουλαει και δεν νομίζω να είναι Α' διαλογής.

2. Οι ημερομηνίες για αποστολή που γράφει από πάνω δεν ισχύουν 9 στις 10 φορές. Σχεδόν πάντα υπάρχει καθυστέρηση.

3. 4 στις 10 φορές ενώ έγινε αγορά και έλεγε ότι το stock είναι πάνω από 100 κομμάτια μετά από μέρες και αφού ανοίχτηκε ticket, ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει το προϊόν και ρωτούσαν με ποιό τρόπο θέλαν να επιστραφούν τα χρήματα. Μάλιστα προτείνουν το "wallet", δηλ να χρησιμοποιηθούν σε μια επόμενη αγορά και όχι να επιστραφούν στο paypal.

Είχαμε αποφασίσει να μην ξαναασχοληθούμε με την gearbest, αλλά τα σχόλια κάποιων και μάλιστα η ένθερμη υποστήριξη σε διάφορα sites μας κάνανε να ξανακάνουμε δοκιμαστικά μια παραγγελία.

Δείτε εδώ τι έγραψαν στην ερώτησή γιατί δεν στείλαν το προϊόν στις 17 Νοεμβρίου όπως λέγαν στο site (η παραγγελία έγινε 10 Νοεμβρίου (με Priority line - EU express και insurance +23€):

Thank you for placing your order on Gearbest. Please check your order information below.

Remaining items (Not available currently):

Product Name: VOYO Q101 4G Phablet

Estimated Dispatch: 09-Dec-17

Time Suggested Options*:    Wait or Exchange

αν μπείτε στο προϊόν σήμερα θα δείτε: Dispatch: Ships between Dec 5 - Dec 7

(και όταν στείλαν το μήνυμα ήταν: Dispatch: Ships between Dec 3 - Dec 5)

Βγάλτε συμπέρασμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...