Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Το θέμα είναι ότι εγώ το έχω αγοράσει από Ελλάδα μετά το refund και το δέμα θεωρούταν χαμένο (το tracking number έχει σταματήσει να εμφανίζεται στην ιστοσελίδα). Δεν είναι κάτι μικρής αξίας, για αυτό και το σκέφτομαι. Για να το πάρω θα πρέπει να πληρώσω το τελωνείο πρώτα. Επίσης έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ ότι στα πακέτα που δεν καταβάλλονται οι δασμοί δεν επιστρέφονται πίσω στον πωλητή αλλά γίνεται δημοπρασία εντός Ελλάδος. Οπότε γιατί να μην το πάρω εγώ έτσι και να το πάρει κάποιος άλλος. Από τη στιγμή κιόλας που υπάρχει πιθανοτητα να μην ενημερωθεί καν ο πωλητής ότι το παρέλαβα αφού δεν είναι ενεργό το tracking number του. Αλλά και από τη στγμή που ενημερωθεί και θέλει τα λεφτά του πίσω φαντάζομαι μπορώ να του πω να πληρώσει για την αποστολή + τα τέλη του τελωνείου και να του το στείλω (εφόσον δεν θα το έχω ανοίξει ακόμα). Μέσω paypal τι κυρώσεις μπορεί να έχω? Και πως μπορεί να αποδείξει ο πωλητής ότι εγώ όντως το παρέλαβα? Το paypal θα δεσμεύσει το ποσό που έκανε το αντικείμενο από το λογαριασμό σου, αν δεν έχεις υπόλοιπο θα το βλέπεις σαν αρνητικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george991 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Το paypal θα δεσμεύσει το ποσό που έκανε το αντικείμενο από το λογαριασμό σου, αν δεν έχεις υπόλοιπο θα το βλέπεις σαν αρνητικό Δεν έχω λογαριασμό pp απλά είχα πληρώσει μέσω pp με την πιστωτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχω λογαριασμό pp απλά είχα πληρώσει μέσω pp με την πιστωτική. Το ίδιο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geamoiri Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν σταματουν στο τελωνειο προσωπικα δέματα ( απο Αμερικανο φιλο , οχι μαγαζι οχι τιμολογια κλπ). Διαστασεις μεριπου 30χ30χ20. Υπαρχει πιθανοτητα να ανοιχθει ακομα και εαν ειναι μεσω UPS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starla Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Εγω έλαβα δέμα μετά απο τρεισημιση μήνες αφού ο κινέζος μου είχε κανει refund μου εστειλε μηνυμα αν θελω να πληρωσω το 75% της αξίας του . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν σταματουν στο τελωνειο προσωπικα δέματα ( απο Αμερικανο φιλο , οχι μαγαζι οχι τιμολογια κλπ). Διαστασεις μεριπου 30χ30χ20. Υπαρχει πιθανοτητα να ανοιχθει ακομα και εαν ειναι μεσω UPS? γιατι να εξαιρεθεί αν ερχετε με ups? και επισεις ότι ερχετε ειδικα από αμερικη παντα μα παντα σταματάει (απ ότι μου εχουν πει παρα πολλα ατομα από συγγενεις και φιλους μου) και ας ερχετε από τον οποιονδηποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν σταματουν στο τελωνειο προσωπικα δέματα ( απο Αμερικανο φιλο , οχι μαγαζι οχι τιμολογια κλπ). Διαστασεις μεριπου 30χ30χ20. Υπαρχει πιθανοτητα να ανοιχθει ακομα και εαν ειναι μεσω UPS? Τα δέματα μη εμπορικού χαρακτήρα έχουν ατέλεια 45€ και πρέπει να συντρέχουν σωρευτικά 3 προϋποθέσεις που μπορείς να διαβάσεις το τελευταίο κεφάλαιο του επικαιροποιημένου οδηγού (το link στην αρχή του 1ου post. Επιπλέον, δέματα που έρχονται με courier, όπως η UPS, σταματούν οπωσδήποτε στο τελωνείο και εκτός από τα έξοδα εκτελωνισμού χρεώνεσαι και με αμοιβή εκτελωνιστή που αρχίζει από 55€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν σταματουν στο τελωνειο προσωπικα δέματα ( απο Αμερικανο φιλο , οχι μαγαζι οχι τιμολογια κλπ). Διαστασεις μεριπου 30χ30χ20. Υπαρχει πιθανοτητα να ανοιχθει ακομα και εαν ειναι μεσω UPS? Προφανως εννοεις USPS .. Ακομα ομως και σε αυτη την περιπτωση , πλεον , μαλλον θα στσματησει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teo1303 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ποια δέματα είναι αυτά του μη εμπορικού χαρακτήρα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ποια δέματα είναι αυτά του μη εμπορικού χαρακτήρα??? Aυτα που δεν υπαρχει εμπορικη συνναλαγη απο πισω πηγες πχ αμερικη και ξεχασες τα γυαλια σου εκει αν στα στειλει ο θειος θεωρειται μη εμπορικη , δηλαδη δεν το αγορασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george991 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Εγω έλαβα δέμα μετά απο τρεισημιση μήνες αφού ο κινέζος μου είχε κανει refund μου εστειλε μηνυμα αν θελω να πληρωσω το 75% της αξίας του . Και? Το πλήρωσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starla Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Επειδή το αντικείμενο δεν άξιζε τόσο του έστειλα το 50% της αξίας αφου του εξήγησα το λόγο και ήταν ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Τα συστημένα από Αγγλία δεν έρχονται με ACS ? Μου βγάζει το tracking number το elta-courier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarksoul Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα στην παρεα σημερα μπηκε ενα δεμα π περιμενω απο ξαδερφο αμερικη δωρο δωροπηρα στα ελτα κ μου παν να στειλω mail την αποδειξη του ειπα οτι ειναι δωρο κ μ λεει ν καλεσω αυριο στα τελωνεια τι παιζει δηλαδη ?εχει βρεθει καποιος στην ιδια περιπτωση ο ξαδερφος μ το στειλε χωρις ν ξερει τι παιζει στα τελωνεια θα ξεμπλεξω η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα στην παρεα σημερα μπηκε ενα δεμα π περιμενω απο ξαδερφο αμερικη δωρο δωρο πηρα στα ελτα κ μου παν να στειλω mail την αποδειξη του ειπα οτι ειναι δωρο κ μ λεει ν καλεσω αυριο στα τελωνεια τι παιζει δηλαδη ? εχει βρεθει καποιος στην ιδια περιπτωση ο ξαδερφος μ το στειλε χωρις ν ξερει τι παιζει στα τελωνεια θα ξεμπλεξω η οχι? Τα δώρα μεταξύ ιδιωτών είναι χωρίς φόρους και δασμούς για αξία μέχρι και 45 ευρώ, αν το πακέτο που σου έστειλαν φαίνεται ότι αξίζει παραπάνω μάλλον θα χρειαστεί να πληρώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις