molot12 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 7/10 εγινε η παραγγελια απο aliexpress ενα ψιλοπραγματακι (πλαστικο καβουκι για κλειδι αυτοκινητου) unregisteres with tracking. Στις 10/10 εφυγε απο Κινα σημερα σε ενα μηνα παρελαβα, εννοειται χωρις χρεωση. Αλλο δεμα την ιδια χρονικη περιοδο (brake fluid tester) ακομα αγνοειται αλλα αισιοδοξω πως θα παραλαβω την αλλη εβδομαδα. Απο οτι φαινεται η κατασταση στα μικροδεματα χαμηλης αξιας μη συστημενα ομαλοποιειται στον μηνα περιπου. Αυριο 11/11 ολα τα κινεζομαγαζα εχουν προσφορες και ακολουθει η μαυρη παρασκευη, τολμας να παραγγειλεις πλεον κατι αξιας ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 από τις 5/9 εχω 4 δεματα unregistered και ακομα περιμενω. είναι τι θα σ τυχει πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starla Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Σημερα παρελαβα μικροδεματα απο 5 Σεπτεμβριου και ενα μολις 16 Οκτωμβριου....οτι να ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotodv7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Πραγματικά πιστεύω ότι στο τελωνείο είναι δύο 50αρηδες σε μια τεράστια αποθήκη, ανοίγουν δέματα και ταυτόχρονα συζητάνε για τη Super League... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Λεβέντες σήμερα παρέλαβα ένα προϊόν αξίας περίπου 20 ευρώ, σταμάτησε τελωνείο και δεν μου χρέωσαν ούτε τρία ευρώ στο ταχυδρομείο, παράξενο;; στο κουτί απ έξω είχε ένα αυτοκόλλητο που έλεγε τελωνείο-ελεύθερο Μάλιστα, με προβληματίζει το γεγονός φίλε που σε προϊόντα μικρότερης αξίας πλήρωσα τρία ευρώ στα ΕΛΤΑ Καταργήθηκε πλέον το 3ευρο αν θυμάμαι καλά με την τελευταία τροποποίηση των διατάξεων προ 1-2 μηνών. Ή 15€ (αντί των 12 που ίσχυαν μέχρι πρόσφατα) πληρώνουμε έξοδα εκτελωνισμού εφόσον προκύπτει υποχρέωση ΦΠΑ ή/και δασμών ή τίποτα στα "τελωνειακώς ελεύθερα". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Πραγματικά πιστεύω ότι στο τελωνείο είναι δύο 50αρηδες σε μια τεράστια αποθήκη, ανοίγουν δέματα και ταυτόχρονα συζητάνε για τη Super League... Εγώ στο μυαλό μου εχω και σχολιασμό. Πχ Ρε συ κοίτα τι παράγγειλε αυτός. Βάλε του ότι έχει 100€ ώστε να μην το παραλάβει να το τσιμπήσουμε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα.... Αγορασα ενα κινητο απο το εξωτερικο.. Αλλα πληρωσα στο ταχυδρομειο 27 ευρω που ελεγε οτι ηταν τελωνειο... Γιατι εγινε; Απο το ebay δεν εχει γινει αυτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 θα χτυπησω το κεφαλι μου στο τοιχο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Και απο το ebay εχω αγορασει κινητο αλλα δεν ειχα καποια χρεωση... Μου ηρθε κανονικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starla Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Οχι,εισαι χρησιμος ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα.... Αγορασα ενα κινητο απο το εξωτερικο.. Αλλα πληρωσα στο ταχυδρομειο 27 ευρω που ελεγε οτι ηταν τελωνειο... Γιατι εγινε; Απο το ebay δεν εχει γινει αυτο....Δεν κατάλαβα τίποτα. Κάντο πιο λιανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δεν περιμενα την χρεωση αυτη... Τωρα μηπως φταιει το site αγορων για αυτο... Απλα για την επομενη αγορα... Λεω οτι αγορασα ενα κινητο απο την κινα στο site που εστειλα πριν... Και οταν ηρθε το δεμα απο το εξωτερικο και για να το παραλαβω απο το ταχυδρομειο θα επρεπε να πληρωσω 27 ευρω που ηταν εξοδα τελωνειου κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Καλά, διαβάζεις τι γίνεται από τον ΙΟΥΝ μέχρι σήμερα; Τα δέματα που εισάγονται από τρίτες χώρες μπαίνουν στο τελωνείο και, ειδικά, τα κινητά χρεώνονται ΦΠΑ και τέλος ΕΛΤΑ. Και πρέπει να είσαι ευχαριστημένος που στο κοστολόγησαν 50€ και πλήρωσες ΦΠΑ 12€ και τέλος 15€ Διάβασε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Σε αγορες απο το ebay δεν γινεται κατι τετοιο ομως... Σε αγορες που εχω κανει δεν πληρωνω κατι παραπανω... Που μπορω να το διαβασω αυτο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Σε αγορες απο το ebay δεν γινεται κατι τετοιο ομως... Σε αγορες που εχω κανει δεν πληρωνω κατι παραπανω... Που μπορω να το διαβασω αυτο;; Από τον Ιούνιο γίνεται σε πολλά δέματα ειδικά όσα είναι αξίας πάνω από 22 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις