fotodv7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Για την 4PX γνωρίζει κάποιος πως θα φτάσει Ελλάδα ; Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, θα έρθει με ΕΛΤΑ. Καλό κουράγιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sostos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα Φιλαρακια , μια απάντηση παιδιά εάν γνωρίζεται ……Από Αμαζόν , όταν αγοράζεις κάτι και είναι κινέζικο ,το στέλνουν από Αγγλία η μέσω Κίνας, διότι εάν είναι μέσω Κίνας πάει τελωνείο ? Κανο λαθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Να ρωτήσω... Εχω παραγγείλει μια μικρή κόλλα σιλικόνης B-7000 από ebay έδω και πάνω από 2 μήνες και δεν έχει έρθει, οπότε ζήτησα και πήρα refund από τον πωλητή. Υπάρχει περίπτωση να απαγορεύεται να περάσει το συγκεκριμένο προϊόν ή έχει να κάνει με τις γνωστές καθυστερήσεις των τελευταίων μηνών; (απλά άλλα πράγματα που πήρα στις ίδιες ημερομηνίες, μου έχουν έρθει, γι' αυτό ρωτάω μήπως απλά απαγορεύεται το προϊόν) Κάποιος παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LittyMeek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Κάποιος παιδιά; αυτο ειναι αναλογως το προιον ρε φιλε,μπορει ο αλλος να τα κανει dropshipping απο Κίνα η μπορει να τα αγοραζει χονδρικη και να τα στελνει υστερα αν και συνηθως το πρωτο γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 "Εάν εννοείς προμήθεια για αγορές σε συνάλλαγμα, η ΕΤΕ άρχισε να χρεώνει από 15/9/17 1% στις χρεωστικές και στις προπληρωμένες κάρτες. Η ίδια χρέωση αναφέρεται και στο πρόσφατο από 2/11/2017 τιμολόγιο εργασιών" Ευχαριστουμε για την ενημερωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Γνωρίζει κανείς πάνω-κάτω πόσο κάνει να έρθει μια αγορά από Ιαπωνία μέσω ebay; Αγόρασα κάποια manga στα μέσα του προηγούμενου μήνα οπότε πάνω κάτω υπολογίζω να κάνει περίπου 1 μήνα. Economy International Shippig = ΕΛΤΑ; Πόσο πιθανό είναι να πληρώσω για εκτελωνισμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Γνωρίζει κανείς πάνω-κάτω πόσο κάνει να έρθει μια αγορά από Ιαπωνία μέσω ebay; Αγόρασα κάποια manga στα μέσα του προηγούμενου μήνα οπότε πάνω κάτω υπολογίζω να κάνει περίπου 1 μήνα. Economy International Shippig = ΕΛΤΑ; Πόσο πιθανό είναι να πληρώσω για εκτελωνισμό; ~2 μηνες το λιγοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Wtf, τόσο πολύ; Και πότε ακριβώς θα ζητήσω refund αν δεν το παραλάβω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starla Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα ,περιμενει κανεις απο εσας unregistered απο Κινα απο αρχες Σεπτεμβριου? Εχω στιγμα οτι εχουν ερθει Ελλαδα αλλα ακομα τιποτα...ενω εχω λαβει δεματα πολυ αργοτερα σταλμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 εγω περιμενω πανω απο 15 μικρά δεματα ακομα στην αναμονη ειμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Wtf, τόσο πολύ; Και πότε ακριβώς θα ζητήσω refund αν δεν το παραλάβω; Εχεις περιθώριο 180 μερες αν πληρώνεις με παυπαλ, ετσι και αλλιώς ομως οι αγορές εκτος εε πάνε πλέον κατά διαόλου με τα σημερινά ελληνικά δεδομένα, οπότε δώρον άδωρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Οπότε δεν θα χρησιμοποιήσω το ebay για το refund και θα ανοίξω case με το paypal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, θα έρθει με ΕΛΤΑ. Καλό κουράγιο... Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 αυτο ειναι αναλογως το προιον ρε φιλε,μπορει ο αλλος να τα κανει dropshipping απο Κίνα η μπορει να τα αγοραζει χονδρικη και να τα στελνει υστερα αν και συνηθως το πρωτο γινεται Όχι εντάξει, εγώ απλά ρωτάω αν η κόλλα σιλικόνης επιτρέπεται να περνάει γενικά σαν προϊόν ή απαγορεύεται ας πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Όχι εντάξει, εγώ απλά ρωτάω αν η κόλλα σιλικόνης επιτρέπεται να περνάει γενικά σαν προϊόν ή απαγορεύεται ας πούμε. Τι θες να περάσεις μέσα στην κόλλα σιλικόνης; Μια χαρά περνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις