NikosKallithea Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Σρυ https://fcbayern.com/shop/en/adidas-teamline-tracksuit/21246007/Δεν το ξέρω το μαγαζί αλλά λέει οτι είναι Γερμανία, αν ναι, τοτε δεν υπάρχει τελωνείο
Blacktan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μιλάμε για ένα πακετάκι που ούτε πακετάκι δεν το λες, μικροσκοπικό με 2 λαμπάκια κάτω απο 5 ευρώ. Βρίσκεται στην Ελλάδα ήδη 44 μέρες (μόνο Ελλάδα). Άμα είναι να περιμένω άλλες 30, κλάφ'τα χαράλαμπε. Και έχω φίλους που τους έφτασε Ελλάδα πιο μετά απο μένα και παρέλαβαν ήδη... Πως εγκεν ατο ? Ουτε 5€ αξια περιεχομενου και ηρθε registered ? Ο φακελος και το registration ( οχι το προιον και τα μεταφορικα ) εχουν 3$ ...
stelios18120 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 εμενα απο alixpress μ εστειλαν προχθες κατι ταινιες led αξιας 3.79 ευρω με tracking.
Ghost_Man2329 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δεν το ξέρω το μαγαζί αλλά λέει οτι είναι Γερμανία, αν ναι, τοτε δεν υπάρχει τελωνείο μπορούμε να το σιγουρευτούμε κάπως αυτόΔεν το ξέρω το μαγαζί αλλά λέει οτι είναι Γερμανία, αν ναι, τοτε δεν υπάρχει τελωνείο μπορούμε να το σιγουρευτούμε κάπως αυτό
isay Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 μπορούμε να το σιγουρευτούμε κάπως αυτό μπορούμε να το σιγουρευτούμε κάπως αυτό Επικοιωνήσε με το μαγαζί και ρώτησε τους αν το στελνουν απο Γερμανια.
Ghost_Man2329 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Επικοιωνήσε με το μαγαζί και ρώτησε τους αν το στελνουν απο Γερμανια. από ότι είδα στέλνουν
isay Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 από ότι είδα στέλνουν Τι θα πει απο ο,τι ειδες στέλνουν; Εγω αλλο σου ειπα. Αν θες σιγουρη απαντηση, επικοινωνησε μαζί τους και πες τους: Μένω Ελλάδα και θελω το ταδε προιόν (βαλε link). Το στελνετε απο Γερμανία ή απο αλλη χώρα;
Ghost_Man2329 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Τι θα πει απο ο,τι ειδες στέλνουν; Εγω αλλο σου ειπα. Αν θες σιγουρη απαντηση, επικοινωνησε μαζί τους και πες τους: Μένω Ελλάδα και θελω το ταδε προιόν (βαλε link). Το στελνετε απο Γερμανία ή απο αλλη χώρα; ο κύριος λόγος αυτήν την στιγμή είναι αν θα περάσει τελωνείο
soiramk Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 εμενα απο alixpress μ εστειλαν προχθες κατι ταινιες led αξιας 3.79 ευρω με tracking. Και εμένα 2 ανταπτοράκια (ξεχωριστές παραγγελίες/αγορές) από Κίνα, eBay, αξίας €1 και €1,1 αντίστοιχα με free shipping, έχω tracking number.
stelios18120 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Και εμένα 2 ανταπτοράκια (ξεχωριστές παραγγελίες/αγορές) από Κίνα, eBay, αξίας €1 και €1,1 αντίστοιχα με free shipping, έχω tracking number. πλεον ακομα και στα μικροπράγματα δινουν tracking
isay Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 ο κύριος λόγος αυτήν την στιγμή είναι αν θα περάσει τελωνείο Ρε άνθρωπε σου ειπαν παραπάνω οτι αν τα στελνουν απο Γερμανια δεν περνάει τελωνείο. Μετα θες επιβεβαίωση οτι δεν θα περάσει τελωνείο οποτε σου λεω (εις διπλούν ) οτι ο μονος τρόπος να σιγουρευτεις ειναι να τους ρωτήσεις απευθείας. Αν τώρα εσύ εκανες το αρχικό ερώτημα ελπιζοντας οτι κάποιος θα σου απαντήσει οτι εχει παραγγείλει το ιδιο προιόν και δεν περασε τελωνείο ... τζάμπα τα keystrokes που πατήθηκαν. 1
patrickdrd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 πλεον ακομα και στα μικροπράγματα δινουν tracking οχι τσαμπα, πρεπει να πληρωσεις κατι εξτρα
stelios18120 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 οχι τσαμπα, πρεπει να πληρωσεις κατι εξτρα εμενα τωρα τελευταια σε κατι φτωχοπαραγγελιες με μουφιες μου το εκαναν τσαμπε
Starla Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά ,μια απορία εχω : περιμένω απο κινα ψιλοδεματα unregistered που ομως εμφανιζουν κινηση στο 17track απο αρχες Σεπτεμβρη και ακομα τιποτα ,arrived in greece 30 days ago λεει το track ,ενω άλλα απο αρχές Οκτωβρη ηδη τα έλαβα .Τι να έγινε ? Για τα συστημένα δεν το συζητώ απο 60 + μερες και αν .Εχει καποιος απο εσας κατι παρομοιο?Ευχαριστω...
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά ,μια απορία εχω : περιμένω απο κινα ψιλοδεματα unregistered που ομως εμφανιζουν κινηση στο 17track απο αρχες Σεπτεμβρη και ακομα τιποτα ,arrived in greece 30 days ago λεει το track ,ενω άλλα απο αρχές Οκτωβρη ηδη τα έλαβα .Τι να έγινε ? Για τα συστημένα δεν το συζητώ απο 60 + μερες και αν .Εχει καποιος απο εσας κατι παρομοιο?Ευχαριστω...Να βλεπεις το γραμματοκιβωτιο/θυριδα σου. Αν δεν χωρανε εκει θα εχει ειδοποιηση "ΜΙΚΡΟΔΕΜΑ" για να πας να το/τα παραλαβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις