Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Απο gearbest και banggood παντως δεν

Ισως οταν περασει ο καιρος παλι να αφησουν

Αν θελεις τωρα μονο αγγελιες με καπελο,ελληνικα καταστηματα με μικρο καπελακι, αλλιως ebay βρισκεις πωλητες που στελνουν ελλαδα (αλλα εγω προσωπικα δεν εμπιστευομαι γιατι παιζουν μουφιες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τοτε λες κατα την μεταφορα να βουτηξαν απο μεσα; κ γιατι πηραν ενα κ οχι ολα;

Περιεργα πραγματα.

Δεν μου φαίνεται τόσο περίεργο,

Ψηλαφιζει το φάκελο, καταφέρνει και του κάνει μια τρύπα, βγάζει το ένα usb και πετάει το φάκελο πίσω με τα υπόλοιπα.

• Like 1

Μετά από εκατοντάδες παραγγελίες πρώτη φορά μου ήρθε δέμα ανοιγμένο.

Είχε 2 ανταπτορες usb/SD, ενώ έπρεπε να είχε τρεις μέσα.

Ο φάκελος φαίνεται να είχε σκιστεί με το χέρι με βία, δεν είχε δηλαδή ένα απλό σκίσιμο.

Ευτυχώς είναι αμελητέας αξίας, αλλά τι θα μπορούσε να γινόταν αν ήταν κάποιας αξίας;

Παλιότερα μου χαν έρθει αρκετά έτσι και μια φορά που πήγα στο κατάστημα να παραλάβω τους έκανα φασαρία γιατί μου λέγανε ότι τάχα εγώ το τράβηξα και σχίστηκε

τώρα τελευταία πάλι άρχισαν να ρχονται ανοιγμένα (από ευρώπη)

Απο gearbest και banggood παντως δεν

Ισως οταν περασει ο καιρος παλι να αφησουν

Αν θελεις τωρα μονο αγγελιες με καπελο,ελληνικα καταστηματα με μικρο καπελακι, αλλιως ebay βρισκεις πωλητες που στελνουν ελλαδα (αλλα εγω προσωπικα δεν εμπιστευομαι γιατι παιζουν μουφιες)

Αν παρεις αξιοπιστη μαρκα οπως π.χ. xiaomi δεν νομιζω να τυχεις μουφιες οπως λες.

Αν παρεις αξιοπιστη μαρκα οπως π.χ. xiaomi δεν νομιζω να τυχεις μουφιες οπως λες.

Υπαρχουν πολλα fake στην αγορα

Ειναι τιγκα στις απομιμησεις xiaomi γ αυτο κ αυτοι εβγαλαν το σκρατς γνησιοτητας με κωδικο στο πισω μερος του κουτιου.

Μην απαντας παντα με τετοια βεβαιαοτητα χωρις να ασχοληθεις με το αντικειμενο.

Εχουν περασει δεκαδες powerbank μαρκες και χωρητικοτητες απο τα χερια μου. Κατι ξερω για να στο λεω και εσενα αλλα και αλλοι να τα δουν να γλυτωσουν χρημα και κοπο.

• Like 1

Ειναι τιγκα στις απομιμησεις xiaomi γ αυτο κ αυτοι εβγαλαν το σκρατς γνησιοτητας με κωδικο στο πισω μερος του κουτιου.

Εχουν περασει δεκαδες powerbank μαρκες και χωρητικοτητες απο τα χερια μου. Κατι ξερω για να στο λεω και εσενα αλλα και αλλοι να τα δουν να γλυτωσουν χρημα και κοπο.

Eνταξει μην κολλάτε στα Xiomi powerbanks  υπάρχουν και άλλες αξιόπιστες εταιρείες και σε λογικές τιμές (ψάξτε το στην μαυρη παρασκευή του Νοεμβρίου - Black Friday). 

Το καλοκαίρι πχ. είχα χτυπήσει σε προσφορά ενα Varta (ναι η γνωστή εταιρεία που φτιάχνει μπαταρίες) με δυο θέσεις usb για φόρτιση (η μια με 2,4 Α !!!). Χοντροκομμένο  μεν (δεν κάνει για φιγούρα) αλλά σκυλί στην χρήση...δεν θα σας απογοητεύσει.

Γι' αυτο φροντιζεις να αγορασεις απο αξιοπιστο(verified) πωλητη.

Από gearbest για δέμα πόσες μέρες μετά την παραγγελία κάνουμε θέμα; Εννοώ ανοίγω υπόθεση στο paypal ή στέλνω μύνημα σε αυτούς λέγοντας το και το;

Απλά ενημερωτικά θέλω να ξερω.

60

• Moderators

Το paypal σου δινει το δικαιωμα μεχρι 90 μερες μετα την ημερα παραγγελιας.

Στις 91 μερες δεν μπορεις να ανοιξεις κανενα dispute/claim.

Το paypal δίνει 6 μήνες για άνοιγμα case πλέον

• Like 1

ρε παιδες, οταν αγοραζουμε κατι και παιρνουμε refund, δεν οφειλουν να μας αποζημιωσουν με τον ιδιο τροπο που πληρωσαμε;

τι store credits και αηδιες ειναι αυτες; ακομα κι αν το εγραφε απο πριν (δεν το προσεξα), το paypal δεν θα μας δικαιωσει;

τελικα επιμενουν οι τυποι (το εγραφε λενε οταν αγορασατε και μπορειτε να αγορασετε καποιο απ τα προϊοντα μας κλπ), οποτε ανοιξα claim στο paypal,

και εχουν μεχρι τις 2/11 να απαντησουν, σε δυο αντιστοιχες περιπτωσεις παντως (στην μια απ τις δυο

χρειαστηκε να μεσολαβησει τριτος) δικαιωθηκα,

αρα πιστευω να δικαιωθω και σ αυτη, χεστηκα τι γραφουν και τι δεν γραφουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...