Starla Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Αν ο πωλητης βλεπει στιγμα Ελλαδα μην περιμενεις πολλά..
Professor Xavier Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μετά από εκατοντάδες παραγγελίες πρώτη φορά μου ήρθε δέμα ανοιγμένο. Είχε 2 ανταπτορες usb/SD, ενώ έπρεπε να είχε τρεις μέσα. Ο φάκελος φαίνεται να είχε σκιστεί με το χέρι με βία, δεν είχε δηλαδή ένα απλό σκίσιμο. Ευτυχώς είναι αμελητέας αξίας, αλλά τι θα μπορούσε να γινόταν αν ήταν κάποιας αξίας;
stelios18120 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μετά από εκατοντάδες παραγγελίες πρώτη φορά μου ήρθε δέμα ανοιγμένο. Είχε 2 ανταπτορες usb/SD, ενώ έπρεπε να είχε τρεις μέσα. Ο φάκελος φαίνεται να είχε σκιστεί με το χέρι με βία, δεν είχε δηλαδή ένα απλό σκίσιμο. Ευτυχώς είναι αμελητέας αξίας, αλλά τι θα μπορούσε να γινόταν αν ήταν κάποιας αξίας; Απο που παρελαβες; ελτα η στο εφεραν σπιτι;
Starla Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καθυστερηση σε απλα δεματα-οχι συστημενα- σχεδον δυο μηνες απο Κινα εχει κανεις απο εσας? Συμφωνα με το στιγμα απο 17tracknet ειναι ηδη πανω απο μηνα Ελλαδα ,τι να σκεφτω?
stelios18120 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καθυστερηση σε απλα δεματα-οχι συστημενα- σχεδον δυο μηνες απο Κινα εχει κανεις απο εσας? Συμφωνα με το στιγμα απο 17tracknet ειναι ηδη πανω απο μηνα Ελλαδα ,τι να σκεφτω? Ναι εγω εχω σε πανω απο 4 δεματα καθυστερηση περιπου 60 μερες.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Γιατί δεν το παίρνετε απόφαση ότι οι δύο μήνες είναι πλέον το μίνιμουμ 6-7 μερες να έρθουν απο Κίνα και 50-60 μέρες απο αεροδρόμιο σπίτι, χαχαααα ελλας
GeorgeSmirlis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Από gearbest για δέμα πόσες μέρες μετά την παραγγελία κάνουμε θέμα; Εννοώ ανοίγω υπόθεση στο paypal ή στέλνω μύνημα σε αυτούς λέγοντας το και το; Απλά ενημερωτικά θέλω να ξερω.
Starla Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δηλ.τώρα τα ελεγχουν ολα ενα ενα?Χαθηκαμε... Πρωτα ενημερωσε τους και κανε και νυξη για ενημερωση paypal και βλεπεις..
Professor Xavier Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Απο που παρελαβες; ελτα η στο εφεραν σπιτι; Σπίτι, το άφησε μέσα στο γραμματοκιβώτιο. Αν το έπαιρνα από ΕΛΤΑ θα τους είχα κράξει εκείνη τη στιγμή. Να το είχε πειράξει κάποιος "περαστικός" το αποκλείω γιατί δεν χωράει το χέρι στο κουτί.
stelios18120 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Σπίτι, το άφησε μέσα στο γραμματοκιβώτιο. Αν το έπαιρνα από ΕΛΤΑ θα τους είχα κράξει εκείνη τη στιγμή. Να το είχε πειράξει κάποιος "περαστικός" το αποκλείω γιατί δεν χωράει το χέρι στο κουτί. χωραει ομως να βαλει κατι μεσα καποιος και να το τραβηξει εξω, και να παρει οτι θελει.
Starla Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Εγω ελαβα απο ελτα δεμα σχισμενο μεσα σε σακουλα ελτα που εγραφε " παραληφθει ανοιγμενο" τι να υποθεσω? Ευτυχως δεν ελειπε το παντελονι..
NikosKallithea Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Εγω ελαβα απο ελτα δεμα σχισμενο μεσα σε σακουλα ελτα που εγραφε " παραληφθει ανοιγμενο" τι να υποθεσω? Ευτυχως δεν ελειπε το παντελονι..Αυτό συμβαίνει συχνά, οταν το πακέτο δεν είναι σωστά συσκευασμένο, το συσκευάζουν από τα ελτα με την ένδειξη κακή συσκευασία ή ανοιγμένο
Professor Xavier Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 χωραει ομως να βαλει κατι μεσα καποιος και να το τραβηξει εξω, και να παρει οτι θελει. Να καθόταν κάποιος με την ησυχία του και να πειράζει το κουτί μέχρι να καταφέρει να βγάλει κάτι, να σκίσει το φάκελο (δεν είναι και χαρτινος) και να το ξαναβάλει μέσα; Και να μπει σε αυτόν τον κόπο μπας και βρει κάτι αξίας;;; Ναι θα μπορούσε!!!
stelios18120 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Να καθόταν κάποιος με την ησυχία του και να πειράζει το κουτί μέχρι να καταφέρει να βγάλει κάτι, να σκίσει το φάκελο (δεν είναι και χαρτινος) και να το ξαναβάλει μέσα; Και να μπει σε αυτόν τον κόπο μπας και βρει κάτι αξίας;;; Ναι θα μπορούσε!!! Τοτε λες κατα την μεταφορα να βουτηξαν απο μεσα; κ γιατι πηραν ενα κ οχι ολα; Περιεργα πραγματα.
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Οσο αφορα τα power banks μπορουμε να παραγγειλουμε καποιο και να ερθει Ελλαδα ή πλεον δεν μπορεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις