takoulou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Α ναι.. Γιατι τους εστειλα μηνυμα και δεν μου εχουν απαντησει ακομα... Ποτε στειλανε το προιον... κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Ποτε εκανες παραγγελια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Ελα.. Πηγαινουν περιπου 15 μερες... Και εχω στειλει μηνυματα και δεν απαντησαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα... Ξερουμε κατι γιαυτο το site αγορων...Τι παιζει; Ειναι αξιοπιστο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα... Ξερουμε κατι γιαυτο το site αγορων...Τι παιζει; Ειναι αξιοπιστο;πριν που σου απαντησα δεν σου κανει; Πρεπει παλι να ρωτησεις τα ιδια ακριβως παλι τωρα; Ειπαμε αξιοπιστο. Παμε παρακατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Οκ.. Ενταξει.. Ευχαριστω... Το ρωτησα γιατι δεν μου απαντησαν σε email που εχω στειλει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Οκ.. Ενταξει.. Ευχαριστω... Το ρωτησα γιατι δεν μου απαντησαν σε email που εχω στειλει... Λαμβανουν χιλιαδες μαιλ καθημερινα απο ολο τον πλανητη Λογικα θ σου απαντησουν,απλα θα εχουν μεγαλο φορτο εργασιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα ,2 παραγγελίες από gearbest με αντιστεσεις για ΗΤ θα περάσουν;και τα 2 δεματάκια unregistered.Το ένα έχει φτάσει 9 Σεπτεμβρίου Ελλάδα και το αλλο 28 Σεπτεμβρίου και ακόμα δεν έχουν ερθει.Επισης ενώ έχω βάλει unregistered πως είναι δυνατόν να μου δίνει tracking? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα ,2 παραγγελίες από gearbest με αντιστεσεις για ΗΤ θα περάσουν;και τα 2 δεματάκια unregistered.Το ένα έχει φτάσει 9 Σεπτεμβρίου Ελλάδα και το αλλο 28 Σεπτεμβρίου και ακόμα δεν έχουν ερθει.Επισης ενώ έχω βάλει unregistered πως είναι δυνατόν να μου δίνει tracking? Σου δίνει υποτυπωδες tracking, το οποίο δεν ανιχνευεται στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Για πρωτη φορα ειμαι σε διλλημα τι ταχυδρομειο να βαλω Θα παραγγειλω 2 τεμαχια ασυρματους baofeng uv-5r (πακετο βαρους 1 kg) αξιας 45€ Οι επιλογες ειναι οι παρακατω. Τι λετε; Θελω εννοειται 100% σιγουρη απαντηση Nl post με τιποτα καθως θα περασει τελωνειο! Οι αλλες επιλογες; + bonus εχω και την επιλογη Sf eparcel απο αλλον πωλητη. Γ πειτε γνωμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Turkey ή sweden με κάθε επιφυλαξη.. Έτσι στέλνουν τα powerbanks Ελλάδα. Είχα στείλει μήνυμα στην visnic και μου είπαν να επιλέξω turkey post λέει για να το παραλάβω. Δεν ξέρω όμως περαιτέρω. Στείλε μήνυμα στον Κινέζο να δούμε τι θα σου απάντηση περί αυτού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Γιατι πλεον αν παραγγειλεις απο το εξωτερικο καποιο power bank δεν στο στελνουν σαν unregister post? Πρεπει να διαλεξεις αλλο τροπο post για να στο στειλουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotodv7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Αγόρασα στις 11/10 από gearbest το Mi band 2. Μου έχει δώσει ένα tracking από τις 13/10 αλλά ακόμα δεν εμφανίζει τίποτα. Ξέρει κανείς τι παίζει; Υ.Γ. : HK warehouse με Austrian Post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Αγόρασα στις 11/10 από gearbest το Mi band 2. Μου έχει δώσει ένα tracking από τις 13/10 αλλά ακόμα δεν εμφανίζει τίποτα. Ξέρει κανείς τι παίζει; Υ.Γ. : HK warehouse με Austrian Post Δοκιμασε μετα απο 7 με 10 μερες. Δεν δειχνει αμεσα το tracking 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά επειδή είμαι τελείως άσχετος, τι παίζει με τις αγορές από amazon.uk όσον αφορά την ισοτιμία? Θέλω να προχωρήσω σε μια παραγγελία κάρτας γραφικών η οποία έχει τιμή 750 λίρες αλλά στο checkout στην μετατροπή σε ευρώ μου βγάζει σύνολο 898! Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις