Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό εξαρτάται από το πότε θα ανοιχτεί ο σάκος που περιέχει το δέμα σου και από το αν μπει στο τελωνείο ή όχι, αφού δεν λες τι έχει μέσα και ποια είναι η αξία του.

η αξία του είναι 32 ευρώ και είναι τα παπούτσια της xioami
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

καλημέρα, πήρα ως αντικατάσταση από εγγύηση κάτι ακουστικά bluetooth από Αμερική και επειδή δεν έστελναν Ελλάδα, το προώθησα με εταιρία προώθησης ταχυδρομείου (usgobuy). Η δηλωμένη αξία (δεν ξέρω αν αναγράφεται) είναι 50$ και τα μεταφορικά ήταν κάπου 12$, στάλθηκε από Αμερική με USPS intl. Έχει φτάσει αισίως Ελλάδα και βλέπω το παρακάτω μνμ:

4/9/2017, 00:20:09 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 16/8/2017, 16:18:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Τί μέλλει γενέσθαι; Πόσο καιρό θα κάνει να μου 'ρθει τελικά, τί κόστος παίζει να πληρώσω επιπρόσθετα; Δεν είχα ιδέα ότι αλλάξαν οι τελωνειακές διαδικασίες για αγορές από εξωτερικό, μπορεί να με κατατοπίσει κάπιοος; ευχαριστώ για το χρόνο σας.

προς ενημέρωση, τελικά το πακέτο έφτασε σε 'μενα χθες 5/10, δλδ ακριβώς ένα μήνα αφού φάνηκε να έφτασε στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. 

Έκανε δλδ παραπάνω χρόνο να βγει από το τελωνείο απ'ότι έκανε να φτάσει από Αμερική- Ελλάδα με αργό ταχυδρομείο.

Όπως ανέφερα η δηλωμένη αξία ήταν 50$, τελικά πλήρωσα κόστος εκτελωνισμού κτλ 28€..

Παραγγελια απο gearbest κολλημενη με priority line απο τις 15/9 μολις προχωρησε και το παρελαβαν Αγγλια.

Οταν λες ηταν κολλημενη, σου εβγαζε στο tracking αυτο: 2017-09-15 20:10:00Customer data received Southall ;;

Αγορα εγινε στις 15/09, αλλα shipped out εγινε κοντα στις 20-21/09.

Οταν λες ηταν κολλημενη, σου εβγαζε στο tracking αυτο: 2017-09-15 20:10:00Customer data received Southall ;;

Αγορα εγινε στις 15/09, αλλα shipped out εγινε κοντα στις 20-21/09.

Οχι αγορα ειχε γινει στις 14 και απο τις 15/9 ελεγε οτι το περιμενουν στο Southall.

Μια ερωτησούλα κι από μένα.
Τόσο καιρό που παίρνω με DHL έχω 12ψήφιο tracking και κάνει κανονικά η DHL τη παράδοση. Αυτή τη φορά έχω tracking με την κλασική μορφή του XX123456789DE  ( π.χ ) , αυτό θα έρθει από τα ΕΛΤΑ ή και πάλι κανονικά απ'τη DHL;

Μια ερωτησούλα κι από μένα.

Τόσο καιρό που παίρνω με DHL έχω 12ψήφιο tracking και κάνει κανονικά η DHL τη παράδοση. Αυτή τη φορά έχω tracking με την κλασική μορφή του XX123456789DE  ( π.χ ) , αυτό θα έρθει από τα ΕΛΤΑ ή και πάλι κανονικά απ'τη DHL;

Θα ερθει με ΕΛΤΑ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...