dmamais7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Αυτό που ουσιαστικά πρέπει να ζητήσεις είναι η αγγελία που έχει στο eBay όταν λήξει η προσφορά,να την βάλει στην τιμή που συμφωνήσατε για να είσαι καλυμμένος,παρόλα αυτά αν ο ιδιώτης δεν έχει κριτικές ή έχει λίγες προτείνω να μην ασχοληθείς Edit:Έχεις υπολογίσει τα πιθανά έξοδα εκτελωνισμού(εκτός και αν ο ιδιώτης μένει Ευρώπη); Ευχαριστώ , για την άμεση απάντηση . Ναι έχω διαλέξει μόνο από Ευρώπη γιατί αλλιώς δεν συμφέρει με τίποτα . ο ιδιώτης αυτός έχει 100% positive feedback είναι 99 αστέρι διπλά από το όνομα του . όποτε λογικά είναι κάλος. Άρα εσύ πρωτινής να μην το κάνω εκτός eBay ε? το θέμα είναι ότι άμα το βάλει eBay μήπως με προλάβει κανένας άλλος κ για αυτό μου είπε να το κάνουμε εκτός eBay ? Επίσης μου έγραψε κ αυτό ok for paypal transfer. it is almost identical to go directly by paypal rather than by ebay + paypal. The difference is the commission with ebay that would not have to pay
stavros750 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Τσέκαρε αυτές τις 99 αν είναι αληθινές κριτικές ή όχι γιατί έχω δει πολλά με το eBay(αγορά και αξιολόγηση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από πωλητές με 100.000+ κριτικές όπου κάνεις refund μετά,παίρνεις τα λεφτά πίσω και μένει η θετική αξιολόγηση).Αν συννενοηθείτε κατάλληλα δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να την πάρει άλλος,μιλάμε άλλωστε για σκηνικό που εφόσον γίνει σωστά η αγγελία δεν θα μείνει παραπάνω από 1 λεπτο(μην σου πω 10 δευτερόλεπτα) ok for paypal transfer. it is almost identical to go directly by paypal rather than by ebay + paypal. The difference is the commission with ebay that would not have to pay Ουσιαστικά ο πωλητής από όσο κατάλαβα προσπαθεί να αποφύγει την προμήθεια που πρέπει να πληρώσει στο eBay σε περίπτωση πώλησης.Ναι υπάρχει επιλογή στο PayPal να πληρώσεις για "Goods" θεωρώντας τα αγορές αλλά δεν ξέρω αν το refund που έχει σε εξασφαλίζει το ίδιο(και γενικά να έχει την ίδια δυναμική) όσο από eBay.Καλύτερα να περιμένεις και την γνώμη άλλων
dexterios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 παιδιά καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση όποιος μπορεί να με βοηθήσει μην την πατήσω . θέλω να πάρω μια gpu από ebay κ είχε βάλει ένας μια πρόσφορα που ήταν ακριβή κ του έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα αν δέχεται να μου την πουλήσει χ ποσό μαζί με τα μεταφορικά . Μου απάντησε κ μου λέει δέχομαι όταν τελειώσει η πρόσφορα στείλε μου προσωπικό mail , του έστειλα κ μου λέει απλά να τον πληρώσω μέσω PayPal . ξέρετε αν εγώ το κάνω έτσι αν διασφαλίζομαι ότι θα μου την στείλει κ ότι δεν θα χάσω τα λεφτά μου παρόλο που θα γίνει η συναλλαγή μέσω paypal ? Πες του να σου στείλει PayPal invoice για goods and services και στο description να γράφει αναλυτικά τι σου πουλάει και σε τι κατάσταση. Σε καμία περίπτωση απλό transfer ,βάλτον να στείλει invoice 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Στο gearbest σε unregistered δεμα powerbank το insurance το ενεργοποιώ; Ή είναι τζάμπα 1.5€?
dmamais7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Πες του να σου στείλει PayPal invoice για goods and services και στο description να γράφει αναλυτικά τι σου πουλάει και σε τι κατάσταση. Σε καμία περίπτωση απλό transfer ,βάλτον να στείλει invoice θύμισε μου τι είναι το invoice
dexterios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 θύμισε μου τι είναι το invoiceΕίναι σαν τιμολόγιο , θα το εκδώσει ο πωλητής και θα σου έρθει ένα email από το PayPal που θα λέει ο τάδε ζητάει X λεφτά για το y προίον.Θα υπάρχει ένα κουμπί που επιτρέπει να εξοφλήσεις το invoice εάν συμφωνείς , θα σε πάει σε μια σελίδα του PayPal που θα βάλεις μέθοδο πληρωμής και διεύθυνση αποστολής του προϊόντος. Έτσι το PayPal θα έχει λάβει γνώση της συμφωνίας που κάνατε και θα μπορεί να παρέμβει. Φυσικά το Paypal θα χρεώσει τον πωλητή για την υπηρεσία αυτή αλλά αυτό δεν σε ενδιαφέρει εσένα το κύριο είναι να είσαι εσύ διασφαλισμενος
stelios18120 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Στο gearbest σε unregistered δεμα powerbank το insurance το ενεργοποιώ; Ή είναι τζάμπα 1.5€? Εγω δεν το βαζω ποτε Ειναι μικρο το ποσο.
dmamais7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 α ωραία μια χαρά οπότε μόλις το φτιάξει του στέλνω το mail μου που είναι συνδεδεμένο με το Paypal k μου ερχετε αυτό το εισερχόμενο .Μια χαρά και πάλι ευχαριστώ
GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Εγω δεν το βαζω ποτε Ειναι μικρο το ποσο. Επίσης 2 powerbank μαζί στο ίδιο πακέτο ή 2 σε διαφορετικα; (2 διαφορετικές παραγγελίες δηλαδή)
stelios18120 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Αν ειναι δωρεαν τα μεταφορικα σπασε σε 2 παραγγελιες.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Αν ειναι δωρεαν τα μεταφορικα σπασε σε 2 παραγγελιες.Δωρεάν είναι οπότε κομπλέ. Και χωρίς insurance 1
Blacktan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Πες του να σου στείλει PayPal invoice για goods and services και στο description να γράφει αναλυτικά τι σου πουλάει και σε τι κατάσταση. Σε καμία περίπτωση απλό transfer ,βάλτον να στείλει invoice Εαν κανει αυτο που σου λεει ο dexterios και εχει και εκπτωση τουλαχιστον 5% σε σχεση με την τελικη τιμη που θα αγοραζες απο ebay προχωρα αφοβα .. Το ppl σε υπερκαλυπτει ! Καλυτερα και απο ebay ισως ..
Sebu Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Στο gearbest σε unregistered δεμα powerbank το insurance το ενεργοποιώ; Ή είναι τζάμπα 1.5€? Από όσο θυμάμαι η ασφάλεια εξασφαλίζει το Gearbest οχι εσενα. Την πληρωνεις δλδ εσυ ωστε αν χαθει το δεμα η ασφαλιστικη να αποζημιωση το Gearbest αρα αυτος θα ειναι πιο "ανετήλας" να σου κανει full refund. Αν ειναι να δωσεις κατι εξτρα για μενα αξιζει μονο το tracking με το οποιο παρακολουθεις το δεμα και εχεις και αμεσα αποδεικτικα αν κατι στραβωσει και δεν ερθει, ωστε να τα χρησιμοποιησεις στο PayPal για το dispute. 1
molot12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, αγόρασα για πρώτη φορά μέσω Paypal ενα πουκαμισάκι και ενα μπλουζάκι απο το συγκεκριμένο μαγαζί https://www.hollisterco.com/shop/eu (Δωρεάν μεταφορικά + έκπτωση). Ηρθαν σφαίρα μέσα σε δύο ημέρες (Θεσσαλία) όλα καλά. Το πουκάμισο ΟΚ για το μπλουζάκι το σκέφτομαι για επιστροφή. Ξέρω (αν και δεν το έχω κάνει) πως το paypal σου καλύπτει τα έξοδα ταχυδρομικής επιστροφής μιας παραγγελίας (μέχρι 3 φορές το χρόνο αν θυμάμαι καλά), αλλά μέσα στο δέμα είχε και το ακόλουθο αυτοκόλητο σε περίπτωση επιστροφής http://prntscr.com/gt41as που στο κάτω μέρος του λέει ''...Return service Payment quaranteed..." τι καταλαβαίνετε; 1. οτι έχει και δωρεάν ταχυδρομική επιστροφή; 2. ή ότι επιστρέφουν τα χρήματα σου σε περίπτωση επιστροφής προιόντος; Καλησπέρα, αγόρασα για πρώτη φορά μέσω Paypal ενα πουκαμισάκι και ενα μπλουζάκι απο το συγκεκριμένο μαγαζί https://www.hollisterco.com/shop/eu (Δωρεάν μεταφορικά + έκπτωση). Ηρθαν σφαίρα μέσα σε δύο ημέρες (Θεσσαλία) όλα καλά. Το πουκάμισο ΟΚ για το μπλουζάκι το σκέφτομαι για επιστροφή. Ξέρω (αν και δεν το έχω κάνει) πως το paypal σου καλύπτει τα έξοδα ταχυδρομικής επιστροφής μιας παραγγελίας (μέχρι 3 φορές το χρόνο αν θυμάμαι καλά), αλλά μέσα στο δέμα είχε και το ακόλουθο αυτοκόλητο σε περίπτωση επιστροφής http://prntscr.com/gt41as που στο κάτω μέρος του λέει ''...Return service Payment quaranteed..." τι καταλαβαίνετε; 1. οτι έχει και δωρεάν ταχυδρομική επιστροφή; 2. ή ότι επιστρέφουν τα χρήματα σου σε περίπτωση επιστροφής προιόντος; ΑΚΥΡΟ το ερώτημα, το βρήκα...https://www.hollisterco.com/shop/eu/help/online-return-exchange-policy Αν αποφασίσω να το αλλάξω καλώ την UPS έρχεται το παραλαμβάνει ατελώς (προς το παρόν) και στο refund μου αφαιρούν 9 ευρώ ή το επιστρέφω με το κανονικό ταχυδρομείο πληρώνω, φωτογραφίζω το δέμα φάκελλο και την απόδειξη πληρωμής και διεκδικώ τα μεταφορικά επιστροφής απο το paypal.
overpower Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα, Περιμενω απο amazon Αγγλιας κατι και ερχεται με UPS. Χθες ξεκινησε και σημερα ειναι Κορωπι (αεροδρομιο). Στο 17track βγαζει "GR, Athens, Destination scan". Ποια ειναι τα επομενα βηματα και στην Φλωρινα με τι θα ερθει (UPS ή ACS, Γενικη etc). Πιστευω αυριο να το εχω αν δω κινηση μεχρι το απογευμα (παραδοση σε κουριερ κτλ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις