Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εάν εννοείς στα ΕΛΤΑ και όχι σε courier, πας στο αεροδρόμιο, πληρώνεις στα ΕΛΤΑ το τέλος (15€) για να πάρεις τη διασάφηση και μετά στο τελωνείο για να πάρεις το χαρτί με τις υποχρεώσεις για φόρο+δασμό, πληρώνεις και επιστρέφεις για να παραλάβεις το δέμα.

Όπως είναι ευνόητο, δεν συμφέρει εάν η αξία cif του δέματος είναι μικρότερη των 150€, αφού πληρώνεις στα ΕΛΤΑ το ίδιο ποσό (15€) .

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την άμεση απάντηση. Οπότε καλύτερα να τα πάρω απο Ελλάδα ή Ευρώπη.

Δε συμφέρει :(

Θα κανω μια παραγγελια απο το iherb με μονο 3 προϊοντα και μεχρι 20 ευρω, να δω τι θα γινει.. Ο νομος για τον ΕΟΦ λεει 3 συμπληρωματα ή 3 προϊοντα; Δλδ ενα πακετο τσιχλες ή μια οδοντοβουρτσα τι θα θεωρηθουν;

Θα κανω μια παραγγελια απο το iherb με μονο 3 προϊοντα και μεχρι 20 ευρω, να δω τι θα γινει.. Ο νομος για τον ΕΟΦ λεει 3 συμπληρωματα ή 3 προϊοντα; Δλδ ενα πακετο τσιχλες ή μια οδοντοβουρτσα τι θα θεωρηθουν;

και γω εχω ενα credit των 4 ευρω και λεω να παρω ενα μεγαλο κουτι ωμεγα3 και θα πληρωσω περιπου 20 ευρω,αλλα αν το τιμολογησουν αυτοι πανω απο 22 ευρω θα πληρωσω 15 ευρω + 24% ΦΠΑ....η ε[πιστολη που ελαβα ελεγε ή 3 συμπληρωματα ανα μικροδεμα ή 5 φαρμακα ανα μικροδεμα ή μικρα καλλυντικα,οποτε μια κατηγορια απο αυτες πιανετε μονη της στο δεμα,δεν μπορεις ολα μαζι.

Ε τοτε ειναι μεγαλη φουστια.. Στην παραγγελια που ετοιμαζα ειχα ενα συμπληρωμα και 2 κουτια τσιχλες.. Τι γινεται; Τι εννοει οταν λεει φαρμακα; Οι τσιχλες ειναι συμπληρωμα; :S :S

Ε τοτε ειναι μεγαλη φουστια.. Στην παραγγελια που ετοιμαζα ειχα ενα συμπληρωμα και 2 κουτια τσιχλες.. Τι γινεται; Τι εννοει οταν λεει φαρμακα; Οι τσιχλες ειναι συμπληρωμα; :S :S

ποιες εχεις διαλεξει?ειναι βαρια σαν προιοντα?

Παιδια επειδη εχω καιρο να κανω αγορα απο εξωτερικο (1,5 χρονο), τι εχει αλλαξει?

Μπορει καποιος με visa ελληνικης τραπεζας να αγορασει ηλεκτρονικη συσκευη αξιας 1500€ απο ευρωπαικο eshop?

Αν οχι, τι επιλογες αλλες υπαρχουν? Ενδεχομενως με τραπεζικο εμβασμα σε ευρωπαικη τραπεζα?

(paypal απορριπτεται, διοτι ειναι μεγαλη η προμηθεια)

Σαν αγοραστης δεν εχεις καποια προμηθεια εαν χρησιμοποιησεις paypal.

Ακομη ομως και αν ειχες τα 50€ προμηθεισ του paypal (3.5%) ειναι ψιλα μπροστα στην 1500αρα αγορα που θες να κανεις ...

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Έχω μια απορία αν μπορεί κανείς να μου την λύσει, παραγγειλα ένα κινητό στις 15-07-2017, πέρασε από τελωνεία κλπ κ φαίνεται να ήρθε στο ταχυδρομείο στις 30-08,πάραυτα δεν ειδοποιήθηκα εγκαίρως κ φτάσαμε τώρα στις 19 του μήνα να έχω το χαρτί για να παραλάβω, έχω κάνει dispute κ αποχρεωθηκα αφού πέρασαν οι 60 μέρες κ καλύπτομαι από τον πωλητή , το θέμα είναι αν παραλάβω τώρα θα έχω κάποιο θέμα? Υπάρχει περίπτωση να με βάλουν να το ξαναπληρωσω?Πρέπει να πληρώσω κ το τελωνείο πάνω από 100 ευρώ, κ αν είναι να πληρώσω κ το κινητό δεν με συμφέρει, τι να κάνω?

αναφερεσαι στο request money που εχει 3,5%?

Ναι ,

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Έχω μια απορία αν μπορεί κανείς να μου την λύσει, παραγγειλα ένα κινητό στις 15-07-2017, πέρασε από τελωνεία κλπ κ φαίνεται να ήρθε στο ταχυδρομείο στις 30-08,πάραυτα δεν ειδοποιήθηκα εγκαίρως κ φτάσαμε τώρα στις 19 του μήνα να έχω το χαρτί για να παραλάβω, έχω κάνει dispute κ αποχρεωθηκα αφού πέρασαν οι 60 μέρες κ καλύπτομαι από τον πωλητή , το θέμα είναι αν παραλάβω τώρα θα έχω κάποιο θέμα? Υπάρχει περίπτωση να με βάλουν να το ξαναπληρωσω?Πρέπει να πληρώσω κ το τελωνείο πάνω από 100 ευρώ, κ αν είναι να πληρώσω κ το κινητό δεν με συμφέρει, τι να κάνω?

Να ξαναπληρωσεις ????

Αφου τελικα αποχρεωθηκες και ουσιαστικα δεν πληρωσες ...

Εαν παραλαβεις λοιπον ΝΑΙ υπαρχει περιπτωση να το δει ο πωλητης και ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ως οφειλεις και οχι να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ .....

Αυτό εννοώ αυτή η κάλυψη που έχει 60 ημέρες full refund ισχύει ακόμα και αν παραλάβεις το προϊόν μετά από 60 ημέρες ή μόνο αν δεν το παραλάβεις??

Γιατί αν είναι να πληρώσω και το κινητό κ το τελωνείο βγαίνει πολύ πιο ακριβά από Ελλάδα

Βάλε το εαυτό σου στη θέση του πωλητή. Πως θα σου φαινόταν εσένα;

Και ναι, πρέπει να πληρώσεις το ποσό (αφού ήδη πήρες refund) και τελικά την παρέλαβες. Το κόστος δασμών και φόρων είναι άσχετο με τον πωλητή.

Βέβαια μπορείς να το κάνεις γαργάρα και να είσαι τυχερός να μην το ψάξει ο πωλητής. Αλλά μην μας κακοφανεί αν στο μέλλον πολλοί πωλητές σταματήσουν να στέλνουν στη χώρα μας, όπως ήδη το κάνουν προς άλλες ευρωπαϊκές.

Δεν λέω αυτό, προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται με το full refund των 60 ημερών? Επειδή ήρθε αργότερα, πρέπει να το πληρώσεις ή όχι, αυτή είναι η απορία μου, εννοείται άσχετο με τον πωλητή το τελωνείο, για μένα μιλάω αν με συμφέρει ή όχι, αν έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο γιατί εμένα δεν μου έχει ξανατυχει αυτο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...