Kokopelli Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά τι γίνεται με τις καθυστερήσεις? Έχω δέμα που έχει φτάσει Ελλάδα από 16/8 και από τότε κανένα νέο του! Να κάνω κάτι με PayPal ή να περιμένω ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Περιμενεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ακριβώς στην ίδια φάση είμαι kokopelli, 16/8 έφτασε με postNL και ακόμη περιμένω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μια απο τα ίδια και για το δικό μου πακέτο. Απο 16/8 έχει φθάσει και ακόμα τίποτα. Απαράδεκτοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LittyMeek Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Φαίνεται οτι γενικα τα δεματα της post nl αργουν, ελεεινή εξυπηρέτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Φαίνεται οτι γενικα τα δεματα της post nl αργουν, ελεεινή εξυπηρέτηση Αργουν στο τελωνειο μονο απο τη συγκεκριμενη εταιρεια η αργουν γενικα οτι ερχεται απο εξωτερικο; Εμενα πχ. εχει φυγει αεροπορικώς δεμα απο προχθές 16/9 11:25 π.μ. με USPS (Aμερικανικο ταχυδρομειο) και λογικά εχει φθασει Ελλάδα. Να περιμενω σε κανα μηνα δηλαδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Συνφορουμίτες, επειδή έχω χάσει τα τελευταία επεισόδια, μια ερώτηση... Δέμα με DHL (εκτός ευρώπης) (περνάει τελωνείο δηλ. 100%) με δηλώμένη αξια 210ε + 20ε μεταφορικά, πιο ειναι το ΜΕΓΙΣΤΟ ποσό που ενδέχεται να μου ζητηθεί έξτρα; Και το ιδιο προϊον με standard shipping (εκτός ευρώπης) ; (αν υπάρχει ΕΣΤΩ και μια πιθανότητα να το παραγγείλω με "απλή" αποστολή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Με κούριερ υπολόγιζε περίπου 150 με 180 ευρώ δεν κάνω πλάκα. Με απλή αποστολή ελτα γύρο στα 70 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Συνφορουμίτες, επειδή έχω χάσει τα τελευταία επεισόδια, μια ερώτηση... Δέμα με DHL (εκτός ευρώπης) (περνάει τελωνείο δηλ. 100%) με δηλώμένη αξια 210ε + 20ε μεταφορικά, πιο ειναι το ΜΕΓΙΣΤΟ ποσό που ενδέχεται να μου ζητηθεί έξτρα; Και το ιδιο προϊον με standard shipping (εκτός ευρώπης) ; (αν υπάρχει ΕΣΤΩ και μια πιθανότητα να το παραγγείλω με "απλή" αποστολή). 40-50 θα πληρώσεις για τον εκτελωνιστη τους, 24%φπα, 2,5%δασμούς, και έχει κάτι άλλες χρέωσης που ειν ψιλά, οι courier μετά την 2η μέρα αν δεν δεχτείς να το εκτελωνίσεις η να πας να κάνεις εσύ την διαδικασία αρχίσουν και χρεώνουν έξοδα αποθήκευσηςΑν πάρεις με απλή αποστολή οι χρεώσεις ειν 20 ευρω έξοδα εκτελωνισμόυ, 24%ΦΠΑ, 2,5 δασμούς εκεί όμως δεν ξες πως θα κοστολογησουν αν και τώρα τελευταία διαβάζω ζητάνε να στείλεις αποδεκτό paypal για την αγορά, βέβαια με απλή αποστολή ακόμα και τώρα παίζει η περίπτωση να μην περάσει καν από τελωνείο Στα ΕΛΤΑ θα βγει γύρω στα 81 ευρώ, με DHL υπολόγιζε γύρω στα 120 στην καλύτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Συνφορουμίτες, επειδή έχω χάσει τα τελευταία επεισόδια, μια ερώτηση... Δέμα με DHL (εκτός ευρώπης) (περνάει τελωνείο δηλ. 100%) με δηλώμένη αξια 210ε + 20ε μεταφορικά, πιο ειναι το ΜΕΓΙΣΤΟ ποσό που ενδέχεται να μου ζητηθεί έξτρα; Και το ιδιο προϊον με standard shipping (εκτός ευρώπης) ; (αν υπάρχει ΕΣΤΩ και μια πιθανότητα να το παραγγείλω με "απλή" αποστολή). 24% στα 230€3% στα 230€ 50 με 60 ευρω εκτελωνιστικα εξοδα 10 με 20 ευρω διατακτικες ΔΕΤΕ διαφορα 120 με 140 γιουρια υπολογιζε μεσες ακρες edit: sorry δεν ειχα δει την ακριβεστατη απαντηση του συμφορουμιτη και απαντησα εκατερωθεν και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Συνφορουμίτες, επειδή έχω χάσει τα τελευταία επεισόδια, μια ερώτηση... Δέμα με DHL (εκτός ευρώπης) (περνάει τελωνείο δηλ. 100%) με δηλώμένη αξια 210ε + 20ε μεταφορικά, πιο ειναι το ΜΕΓΙΣΤΟ ποσό που ενδέχεται να μου ζητηθεί έξτρα; Και το ιδιο προϊον με standard shipping (εκτός ευρώπης) ; (αν υπάρχει ΕΣΤΩ και μια πιθανότητα να το παραγγείλω με "απλή" αποστολή). Είναι 54 ευρώ για την υπηρεσία εκτελωνιστή της DHL + 24% ΦΠΑ επί της συνολικής αξίας για το τελωνείο το ιδιο δηλαδή άλλα 55 ευρώ περίπου.Αναλόγως το είδος που αφορά η αποστολή μπορεί το τελωνείο να χρεώσει και δασμούς επιπλέον του ΦΠΑ. Τέλος η DHL μπορεί να σε χρεώσει και αποθήκευτρα αν αφού σε ενημερώσουν για το κόστος του εκτελωνισμού δεν κινήσεις γρήγορα την διαδικασία εκτελωνισμού. Οπότε έχεις 110 ευρώ περίπου ελάχιστο κόστος, μπορεί να ανέβει αν πέσουν δασμοί. Στην επισύναψη ο τιμοκατάλογος για ιδιώτες της DHL για να δεις αναλυτικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ξέχασα να γράψω ότι αρκετές φορές περνει και λίγο παζάρι για την αμοιβή του εκτελωνιστη τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LittyMeek Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 η DHL ειναι τοκογλύφοι σε οτι αφορα την αμοιβη, σε βαζουν φυλακη για να παραλαβεις ενα απλο δεματακι, τι αμοιβη εκτελωνιστη και κουραφεξαλα , ηδη πληρωνονται για τη μεταφορα και μαλιστα αδρα καθως ειναι ακριβουτσικη μεταφορικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 η DHL ειναι τοκογλύφοι σε οτι αφορα την αμοιβη, σε βαζουν φυλακη για να παραλαβεις ενα απλο δεματακι, τι αμοιβη εκτελωνιστη και κουραφεξαλα , ηδη πληρωνονται για τη μεταφορα και μαλιστα αδρα καθως ειναι ακριβουτσικη μεταφορικηΓιατί τα 15-20-25 στα ΕΛΤΑ τι νομίζεις ειναι? Αμοιβές για τους ιδιώτες εκτελωνιστες που προσέλαβαν Άμα θέλεις ζητάς να κάνεις μόνος την διαδικασία και γλυτώνεις κάποια λεφτά αλλά μην φανταστείς κάτι τρελό αντε δεν θα δώσεις 60 θα δώσεις 30 αλλά θα χάσεις μια μέρα από τη δουλειά σου για να τρέχεις στο αεροδρόμιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί τα 15-20-25 στα ΕΛΤΑ τι νομίζεις ειναι? Αμοιβές για τους ιδιώτες εκτελωνιστες που προσέλαβαν Άμα θέλεις ζητάς να κάνεις μόνος την διαδικασία και γλυτώνεις κάποια λεφτά αλλά μην φανταστείς κάτι τρελό αντε δεν θα δώσεις 60 θα δώσεις 30 αλλά θα χάσεις μια μέρα από τη δουλειά σου για να τρέχεις στο αεροδρόμιο Εκει "πατανε" 60€ / τιμολογιο , ενω ο καθε εκτελωνιστης τα παει 10 , 10 στους γκισεδες ειναι καθαρη κλεψια ... Δυστυχως το κρατικο "συστημα" επιτρεπει τετοιου ειδους αμοιβες γιατι μια απλη διαδικασια η οποια θα μπορουσε να γινει ηλεκτρονικα απο το σπιτι ,την εχει αναγαγει σε μια πολυπλοκα δεδαλωδη διαδικασια/γραφειοκρατεια για να αποθαρρυνει τον καθε ιδιωτη ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις