Blacktan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Υπομονη ειναι η λεξη ... Κανενα 25αρι υπολογισε χονδρικα μεσες ακρες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω αγοράσει στις 3 Σεπτέμβρη από ebay κάτι κάρτες και ο πωλητής μου έδωσε tracking #ID15031337493914CN και ETA 19/9 με 20/10. Δεν μου πολυαρέσει το ότι ξεκινάει με "ID" το tracking, το έχετε ξανασυναντήσει; Επίσης όταν πάω στο ιστορικό μου και πατάω πάνω στην παραγγελία βγάζει το εξής μύνημα: This listing (**********) has been removed, or this item is not available. Please check that you've entered the correct item number Listings that have ended 90 or more days ago will not be available for viewing. Ο πωλητής είναι αυτός. Να ανησυχώ πολύ ή πάρα πολύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 εχει τυχει παρομοιο περιστατικο οπου το προιον αφαιρεθηκε (απο τα listings tou ebay) ομως παρελαβα κανονικα μεσα στο estimation του ebay χωρις προβλημα. Ειναι ΠΑΡΑ πολυ νωρις εξαλλου για να ανοιξεις case μετα τις 20/10. Ο πωλητης ειναι καινουργιος αρκετα αλλα κατι παρομοιο ειχα και εγω τοτε που αφαιρεθηκε το προιον απο προσφορα αφου ειχα κανει παραγγελια/πληρωμη αλλα παραδωθηκε κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αν ειχατε την επιλογη για καποιο προιον απο ebay (πχ laptop motherboard), τι θα επιλεγατε? used ή refurbished? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Εξαρταται απο το ειδος του προιοντος..πχ καρτα γραφικων θα επαιρνα used...μηχανικο δισκο μαλλον refurbished Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Εξαρταται απο το ειδος του προιοντος..πχ καρτα γραφικων θα επαιρνα used...μηχανικο δισκο μαλλον refurbished Το αναφερω. Laptop motherboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα με priority direcy mail απο banggood εχει τελωνειο?? με ποια εταιρια στελνουν γνωριζει κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εχει τελωνειο, στελνει με ΕΛΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 το gearbest με tracking με τι στέλνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Το priority line με κουριερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chipakos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω αγοράσει στις 3 Σεπτέμβρη από ebay κάτι κάρτες και ο πωλητής μου έδωσε tracking #ID15031337493914CN και ETA 19/9 με 20/10. Δεν μου πολυαρέσει το ότι ξεκινάει με "ID" το tracking, το έχετε ξανασυναντήσει; Επίσης όταν πάω στο ιστορικό μου και πατάω πάνω στην παραγγελία βγάζει το εξής μύνημα: This listing (**********) has been removed, or this item is not available. Please check that you've entered the correct item number Listings that have ended 90 or more days ago will not be available for viewing. Ο πωλητής είναι αυτός. Να ανησυχώ πολύ ή πάρα πολύ; Αν δεν βλέπω κάτι λάθος τότε η κατάστασή σου σήμερα είναι αυτή RX362768856DE In Transit Germany(DHL eCommerce Asia Pacific) Το αντικείμενο που αγόρασες έχει πάρει κανονικό αριθμό παρακολούθησης και θα έρθει με ΕLTA. Αυτή είναι η πλήρης εικόνα .... September 605:09Tracking number has changed.You can continue tracking with this number: RX362768856DE September 508:45In transit - Departed waypointGuangzhou September 422:03Package has left the acceptance pointGuangzhou September 416:36Package acceptedGuangzhou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ErEtZuM Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλω να κάνω μια αγορά από amazon αγγλίας και επειδή θα είναι αρκετά μεγάλο το ποσό, θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει, να μου προτείνει ποια από τις 2 κάρτες μου να χρησιμοποιήσω: Την πιστωτική Alpha Bonus Visa ή τη χρεωστική Eurobank mastercard; Αν τα έχω βρει σωστά, η Alpha πιστωτική θα με χρεώσει 2% επί του ποσού και η Eurobank χρεωστική 2,5 ευρώ χωρίς ποσοστό. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Στην αγγλική αμαζόνα έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις είτε σε € είτε σε £. Στην 1η περίπτωση δεν έχεις επιβαρύνσεις αλλά θα χρεωθείς την ισοτιμία της αμαζόνας που είναι χειρότερη από εκείνη των οργανισμών Visa/MasterCard. Στη 2η περίπτωση η Alpha χρεώνει έως 2,50% επί του ποσού της συναλλαγής (σελίδα 24 του από 11.4.2017 "Προμήθειες και Λοιπά Έξοδα" και η Eurobank 2,50€ (σελίδα 66 του από 7/9/2017 "Τιμολογίου Εργασιών" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ErEtZuM Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Για την alpha σε σχέση με αυτό που ήξερα είναι ότι το 2% έγινε 2,5%. Για την χρεωστική eurobank ρώτησα γιατί δυσκολευόμουν να πιστέψω ότι χρεώνει μόνο 2,5 ευρώ ανεξαρτήτως ύψους συναλλαγής, χωρίς ποσοστό %. Άρα συμφέρει με τα μπούνια να χρησιμοποιήσω τη χρεωστική της eurobank ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Στις σελίδες 66 και 67 του Τιμολογίου αναφέρει, βέβαια, ότι στις προπληρωμένες κάρτες Eurobank Visa χρεώνει προμήθεια α) 2% για επί του ποσού συναλλαγής για Εκδόσεις μετά 11/12/2015 και β) 1,25% για Εκδόσεις μέχρι 11/12/2015. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις