Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Περιμένω δέμα από gearbest μέσω ΝL, φαίνεται να έχει φτάσει Ελλάδα από 16/8 και από τότε κανένα νέο του...

Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο?

Πρώτη φορά τέτοια αργοπορία...

Δημοσ.

βαζεις σε έναν φάκελο την έγκριση μαζί με το χαρτί που σου ήρθε και τα στέλνεις στην επικεφαλίδα της επιστολής που σου ήρθε.Την εγώ στείλει από Πέμπτη ,τους έστειλα και email,τώρα το ποτέ θα την δούνε κτλ,είναι άλλο θέμα...

Και κάτι τελευταίο επειδή μου είπαν να πάρω τηλέφωνο αύριο για να δω εάν είναι έτοιμη η έγκριση. Πηγαινω από εκεί και την παίρνω;
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Περιμένω δέμα από gearbest μέσω ΝL, φαίνεται να έχει φτάσει Ελλάδα από 16/8 και από τότε κανένα νέο του...

Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο?

Πρώτη φορά τέτοια αργοπορία...

Εσύ απο 16/8, εγώ που έχω απο 6/8 τι να πω, τα διέλυσαν τελείως τα ελτα, τώρα και με τις μειώσεις μισθού χαιρετίσματα, έκλεισαν και το ελτα στις τζιτζιφιές μπάχαλο.

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ απο 16/8, εγώ που έχω απο 6/8 τι να πω, τα διέλυσαν τελείως τα ελτα, τώρα και με τις μειώσεις μισθού χαιρετίσματα, έκλεισαν και το ελτα στις τζιτζιφιές μπάχαλο.

Εγώ που έχω από 01/8 άφιξη στης Ελλάδα και ουδέν νεότερο, σας τρώω όλους .... :) 

Δημοσ.

Ωχ κατάλαβα, θα περιμένω ακόμη μέρες. Έχω παραγγείλει μια οθόνη από eBay και έχω tracking από PostNL το οποίο δείχνει πως πάτησε Ελλάδα 16/8 από τότε περιμένω και το status στα ΕΛΤΑ δεν έχει αλλάξει. Ακόμη αποστολή από Ολλανδία γράφει.

Δημοσ.

Δεματα με αξια κατω απο 20 ευρω περνανε τελωνειο; Το πολυ να πληρωσουμε 3 ευρω φορο; Θελω να παρω θηκες για κινητα.

Θεωρητικά δεν περνάνε αλλά έχουν καταγραφεί περιστατικά που δέματα μικρής αξίας μπήκαν στο τελωνείο και άλλα μεν βγήκαν ελεύθερα και άλλα χρεώθηκαν με το 3ευρο.

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ. Επειδή έχω χάσει επεισόδια και οι σελίδες είναι πολλές, από πιο κατάστημα ισχύει το Priority Line και είναι σίγουρο ότι γλιτώνουμε το τελωνείο?? Θέλω να παραγγείλω ένα Chuwi LapBook 12.3 και δεν ξέρω από που να το πάρω. Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Εγώ που έχω από 01/8 άφιξη στης Ελλάδα και ουδέν νεότερο, σας τρώω όλους .... :)

21 july αφιξη (επισημα , γιατι λογικα ειχε ερθει πολυ νωριτερα)

12 Αυγ εισαγωγη στο τελωνειο

Εκ τοτε ακουνητο...

Σημερα με καλεσαν για παραστατικο ...

Δημοσ.

21 july αφιξη (επισημα , γιατι λογικα ειχε ερθει πολυ νωριτερα)

12 Αυγ εισαγωγη στο τελωνειο

Εκ τοτε ακουνητο...

Σημερα με καλεσαν για παραστατικο ...

Όταν λες παραστατικό, τι ακριβώς σου ζήτησαν; Ρωτάω γιατί και σε 'μένα λέει εισαγωγή στο τελωνείο...

Δημοσ.

Την απόδειξη, ποσο το πήρες

Ωραία, για να δούμε αν με καλέσουν ποτέ, γιατί είναι 15 μέρες τώρα... Το παράκαναν με τις καθυστερήσεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...