Kokopelli Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Περιμένω δέμα από gearbest μέσω ΝL, φαίνεται να έχει φτάσει Ελλάδα από 16/8 και από τότε κανένα νέο του... Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο? Πρώτη φορά τέτοια αργοπορία...
makfil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Οι καθυστερήσεις στο άνοιγμα των σάκων είναι συχνές και μερικές φορές κρατάνε και μήνα.
elpaso1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 βαζεις σε έναν φάκελο την έγκριση μαζί με το χαρτί που σου ήρθε και τα στέλνεις στην επικεφαλίδα της επιστολής που σου ήρθε.Την εγώ στείλει από Πέμπτη ,τους έστειλα και email,τώρα το ποτέ θα την δούνε κτλ,είναι άλλο θέμα...Και κάτι τελευταίο επειδή μου είπαν να πάρω τηλέφωνο αύριο για να δω εάν είναι έτοιμη η έγκριση. Πηγαινω από εκεί και την παίρνω;
Kokopelli Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Οι καθυστερήσεις στο άνοιγμα των σάκων είναι συχνές και μερικές φορές κρατάνε και μήνα. Ευχαριστώ! Θα περιμένω...
NikosKallithea Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Περιμένω δέμα από gearbest μέσω ΝL, φαίνεται να έχει φτάσει Ελλάδα από 16/8 και από τότε κανένα νέο του... Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο? Πρώτη φορά τέτοια αργοπορία... Εσύ απο 16/8, εγώ που έχω απο 6/8 τι να πω, τα διέλυσαν τελείως τα ελτα, τώρα και με τις μειώσεις μισθού χαιρετίσματα, έκλεισαν και το ελτα στις τζιτζιφιές μπάχαλο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εσύ απο 16/8, εγώ που έχω απο 6/8 τι να πω, τα διέλυσαν τελείως τα ελτα, τώρα και με τις μειώσεις μισθού χαιρετίσματα, έκλεισαν και το ελτα στις τζιτζιφιές μπάχαλο. Εγώ που έχω από 01/8 άφιξη στης Ελλάδα και ουδέν νεότερο, σας τρώω όλους ....
shodan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ωχ κατάλαβα, θα περιμένω ακόμη μέρες. Έχω παραγγείλει μια οθόνη από eBay και έχω tracking από PostNL το οποίο δείχνει πως πάτησε Ελλάδα 16/8 από τότε περιμένω και το status στα ΕΛΤΑ δεν έχει αλλάξει. Ακόμη αποστολή από Ολλανδία γράφει.
elpaso1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δεματα με αξια κατω απο 20 ευρω περνανε τελωνειο; Το πολυ να πληρωσουμε 3 ευρω φορο; Θελω να παρω θηκες για κινητα.
makfil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δεματα με αξια κατω απο 20 ευρω περνανε τελωνειο; Το πολυ να πληρωσουμε 3 ευρω φορο; Θελω να παρω θηκες για κινητα. Θεωρητικά δεν περνάνε αλλά έχουν καταγραφεί περιστατικά που δέματα μικρής αξίας μπήκαν στο τελωνείο και άλλα μεν βγήκαν ελεύθερα και άλλα χρεώθηκαν με το 3ευρο.
SaFiS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα στο φόρουμ. Επειδή έχω χάσει επεισόδια και οι σελίδες είναι πολλές, από πιο κατάστημα ισχύει το Priority Line και είναι σίγουρο ότι γλιτώνουμε το τελωνείο?? Θέλω να παραγγείλω ένα Chuwi LapBook 12.3 και δεν ξέρω από που να το πάρω. Ευχαριστώ...
Blacktan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ που έχω από 01/8 άφιξη στης Ελλάδα και ουδέν νεότερο, σας τρώω όλους .... 21 july αφιξη (επισημα , γιατι λογικα ειχε ερθει πολυ νωριτερα)12 Αυγ εισαγωγη στο τελωνειο Εκ τοτε ακουνητο... Σημερα με καλεσαν για παραστατικο ...
georgep800 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 21 july αφιξη (επισημα , γιατι λογικα ειχε ερθει πολυ νωριτερα) 12 Αυγ εισαγωγη στο τελωνειο Εκ τοτε ακουνητο... Σημερα με καλεσαν για παραστατικο ... Όταν λες παραστατικό, τι ακριβώς σου ζήτησαν; Ρωτάω γιατί και σε 'μένα λέει εισαγωγή στο τελωνείο...
NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν λες παραστατικό, τι ακριβώς σου ζήτησαν; Ρωτάω γιατί και σε 'μένα λέει εισαγωγή στο τελωνείο...Την απόδειξη, ποσο το πήρες
georgep800 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Την απόδειξη, ποσο το πήρες Ωραία, για να δούμε αν με καλέσουν ποτέ, γιατί είναι 15 μέρες τώρα... Το παράκαναν με τις καθυστερήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις