NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Τις εχεις συνδεδεμενες με paypal; Απο myprotein και iherb δε με αφηνει να κανω αγορα μεσω paypal. Παλι τα ιδια τα ειπαμε αυτα, τετοια ειδη απαγορεύονται
JohnnyX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 2 μηνες σε 2 μερες συμπληρωνονται και ακομα δεν εχω παραλαβει απο banggood (εχω και αλλα απο εκει με 1.5+ μηνες), Το αυτο και απο gearbest
dmc.dmc55 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 2 μηνες σε 2 μερες συμπληρωνονται και ακομα δεν εχω παραλαβει απο banggood (εχω και αλλα απο εκει με 1.5+ μηνες), Το αυτο και απο gearbest το ιδιο ακριβως αλλα απο alliexpress
darksoho33 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Πανω κατω 1.5-2μηνες κανουν κ καποιες περιπτωσεις λιγο παραπανω. Σε περιπτωση που δεν βλεπεις καποια ενημερωση στο site των ελτα μπες trackitonline.ru ρωσικο και μεσω chrome translate γραφει τα περισσοτερα.
dmc.dmc55 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Πανω κατω 1.5-2μηνες κανουν κ καποιες περιπτωσεις λιγο παραπανω. Σε περιπτωση που δεν βλεπεις καποια ενημερωση στο site των ελτα μπες trackitonline.ru ρωσικο και μεσω chrome translate γραφει τα περισσοτερα. Kαι εγω απο εκει τα βλεπω γιατι ειμαι Ουκρανο-Ρωσος, αξιζει το σαιτ να βαζεις ολα σου τα tracking numbers.
LoufasGR Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Αυριο συμπληρώνονται 50 ημέρες για μια παραγγελία μου Gearbest. Το δέμα είναι από 19/06 Ολλανδία. Γνωρίζει κανείς περεταίρω?
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Λίγες σελιδες πριν λεμε για τετοιες καθυστερήσεις. Εμενα Ολλανδια εφυγε απο 17/6 και μόλις πριν 3 μέρες ανοίχτηκε ο σάκος στην Ελλαδα. Απο τοτε επισης κινειται σα χελώνα και μεσα στα ΕΛΤΑ... 28/7/2017, 12:34:04 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 26/7/2017, 14:10:48 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Άφιξη σε??? Στο πουθενα?
mentoras99 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Θελω να παραγγειλω κατι απο Αμερικη, και ο πωλητης προσφερει 2 επιλογες αποστολης: - Economy International Shipping (Better Shipping Method to European / Asian countries)- USPS First Class Mail International Εχει διαμορφωσει ετσι τις τιμες, στο προιον, ώστε απο θεμα 'τιμης' θα μου ερθει ιδιο κοστος, είτε επιλεξω την μια μεθοδο αποστολης, είτε την αλλη. Οποτε δεν ειναι αυτο το θεμα που θελω να ρωτησω. Το ερωτημα μου ειναι: ποια μεθοδος αποστολης, ειναι 'ασφαλεστερη' να μην εχει προβλημα στο ελληνικο τελωνειο;;;; Αυτος γραφει οτι η 1η ειναι. Αλλα εμεις εδω στην Ελλαδα απο την εμπειρια μας, τι ξερουμε πανω σε αυτο;;;;;
dmc.dmc55 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Θελω να παραγγειλω κατι απο Αμερικη, και ο πωλητης προσφερει 2 επιλογες αποστολης: - Economy International Shipping (Better Shipping Method to European / Asian countries) - USPS First Class Mail International Εχει διαμορφωσει ετσι τις τιμες, στο προιον, ώστε απο θεμα 'τιμης' θα μου ερθει ιδιο κοστος, είτε επιλεξω την μια μεθοδο αποστολης, είτε την αλλη. Οποτε δεν ειναι αυτο το θεμα που θελω να ρωτησω. Το ερωτημα μου ειναι: ποια μεθοδος αποστολης, ειναι 'ασφαλεστερη' να μην εχει προβλημα στο ελληνικο τελωνειο;;;; Αυτος γραφει οτι η 1η ειναι. Αλλα εμεις εδω στην Ελλαδα απο την εμπειρια μας, τι ξερουμε πανω σε αυτο;;;;; Και στο πρωτο θα περασει τελωνειο και στο δευτερο, ειδικα αμα ειναι κατι αξιας μεγαλυτερη τον 50$. Αμα ειναι μεχρι 25 εμπορικου χαρακτηρα ή 40 ευρω μη εμπορικου μπορει να μην περασει, αλλα τωρα τα σταματανε ολα.
mentoras99 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Και στο πρωτο θα περασει τελωνειο και στο δευτερο, ειδικα αμα ειναι κατι αξιας μεγαλυτερη τον 50$. Αμα ειναι μεχρι 25 εμπορικου χαρακτηρα ή 40 ευρω μη εμπορικου μπορει να μην περασει, αλλα τωρα τα σταματανε ολα. Δηλαδη, οπως λες, συμφωνα με οσα ισχυουν τους τελευταιους μηνες, είτε έτσι είτε αλλιως, κατα 99% θα περασει τελωνειο; Ιδιες πιθανοτητες οτι κι αν επιλεξω; Στο παρελθον παντως, με usps οτι ειχα παρει, δεν ειχα ποτε προβλημα με τελωνειο. Βεβαια, ο πωλητης αναφερει τον αλλο τροπο ως ενδεδειγμενο για εκτος ΗΠΑ, αλλα και που να ξερει θα μου πεις, τι συμβαινει σε καθε χωρα. Η αξια αυτων που θελω ειναι 80 δολλαρια, αλλα ειναι δυο αντικειμενα (x2). Μαλλον θα το σπασω σε 2 παραγγελιες, 35+35 ευρω (τιμη+μεταφορικα)=70 ευρω=80 δολλαρια, για να εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μην κολλησει στο τελωνειο. Θα βγουν 35ευρες παραγγελιες δηλαδη.
Sakiz105 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ισχυεί ακόμα το να βάλει ο πωλητής σε άλλο κουτί αυτό που στέλνει για να φένεται μεταχειρισμένο και να μην περνάει τελωνείο?
Luxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Παλι τα ιδια τα ειπαμε αυτα, τετοια ειδη απαγορεύονται Συγνωμη, επειδη δεν παρακολουθω το θεμα, ποια ειδη απαγορευονται; Sportdirect περναει;
mentoras99 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Τσεκαρα δυο παλιοτερες αποστολες παραγγελιων μου απο Αμερικη με usps, και δεν ειχαν περασει τελωνειο.... Τωρα, θα προτεινει καποιος αν οντως βοηθαει να σπασω τις παραγγελιες μου, αντι να φανει ενα 80δολαρο ενιαιο, να φανουν δυο ξεχωριστα δεματα 35€=42 δολλαρια και 35€=42 δολλαρια ?
msnicole Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα και καλως με βρηκατε. Διάβασα αρκετές δημοσιεύσεις εδώ και σε άλλα φόρα σχετικά με τις χρεώσεις τελωνείου ωστόσο δε βρήκα πουθενά κάποιο επίσημο link είτε από ελληνική είτε από ευρωπαϊκή νομοθεσία για να βεβαιωθώ για το ύψος των χρεώσεων και τη διαβάθμισή τους πριν προβώ στην παραγγελία μου. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Δυστύχως οι πληροφορίες είναι αλληλοσυγκρουόμενες και ως πρωτάρα στις αγορές του εξωτερικού έχω μια μικρή ατολμία πριν βγάλω στοιχειωδώς άκρη. Πληροφοριακά θέλω να κάνω παραγγελίες μέσω iherb (συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά και τρόφιμα). Βλέπω ότι το βάρος της παραγγελίας είναι 1,8 κιλά και ο μόνος διαθέσιμος τρόπος αποστολής είναι μέσω global post (global mail mesw dhl). Πόσο θα με φεσώσουν περίπου για να ξέρω αν αξίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. Σόρρυ αν πόσταρα σε λάθος τόπικ.
dexterios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα και καλως με βρηκατε. Διάβασα αρκετές δημοσιεύσεις εδώ και σε άλλα φόρα σχετικά με τις χρεώσεις τελωνείου ωστόσο δε βρήκα πουθενά κάποιο επίσημο link είτε από ελληνική είτε από ευρωπαϊκή νομοθεσία για να βεβαιωθώ για το ύψος των χρεώσεων και τη διαβάθμισή τους πριν προβώ στην παραγγελία μου. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Δυστύχως οι πληροφορίες είναι αλληλοσυγκρουόμενες και ως πρωτάρα στις αγορές του εξωτερικού έχω μια μικρή ατολμία πριν βγάλω στοιχειωδώς άκρη. Πληροφοριακά θέλω να κάνω παραγγελίες μέσω iherb (συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά και τρόφιμα). Βλέπω ότι το βάρος της παραγγελίας είναι 1,8 κιλά και ο μόνος διαθέσιμος τρόπος αποστολής είναι μέσω global post (global mail mesw dhl). Πόσο θα με φεσώσουν περίπου για να ξέρω αν αξίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. Σόρρυ αν πόσταρα σε λάθος τόπικ. Μπες στην σελίδα των τελωνείων , πιο επίσημο δεν γίνεται https://portal.gsis.gr/portal/page/portal/ICISnet/legislation https://portal.gsis.gr/portal/page/portal/ICISnet/info https://portal.gsis.gr/portal/page/portal/ICISnet/faq?catid=10255981&faqid=10263281&&subcatid=10256061
Προτεινόμενες αναρτήσεις