moutsa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 International tracking ειναι αποστο royal mail διακίνηση εκτός Αγγλίας με GLS και διανομη στην Ελλαδα από την speedex. Προχθές παρέλαβα ένα τέτοιο πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Υπάρχει λόγος ανησυχίας για δέματα 20 ημέρες+ κολλημένα στο αεροδρόμιο? Σταλμένα με NL post μικρής αξίας (8-9€). Δεν βλέπω κίνηση πολλές ημέρες τώρα. Έχετε κι άλλοι τόσο μεγάλες καθυστερήσεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 16 ημερες και παρέλαβα παρασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 16 ημέρες ήταν κολλημένο το δέμα σου στο αεροδρόμιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Curiosity Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Αφορα το IHERB! Εκανα μια δοκιμαστικη παραγγελια με 150 ευρω (!!!), δωρεαν μεταφορικα και τελη εκτελωνισμου μονο 10 ευρω!! Αλλιως για να κανω 150 ευρω παραγγελια, επρεπε να την χωριζα σε τουλαχιστον 4 μικροτερες απο 5+ ευρω μεταφορικα η καθεμια. Συν το θετικο ειναι οτι σε μια εβδομαδα θα τα εχεις σπιτι σου! Πως το κατάφερες; Εμένα μου έχει ως επιλογή μόνο την Global Post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) 16 ημέρες ήταν κολλημένο το δέμα σου στο αεροδρόμιο? Ναι αγαπητέ. Ήρθε Ελλάδα στις 11/6 και ο σάκος ανοίχτηκε στις 27/6. Από τις 27/6 στις 8:56 το πρωί που ανοίχτηκε και σκαναρίστηκε παρέλαβα στις 29/6 σε επαρχιακή πόλη Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2017 από bromiaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Κατάλαβα. Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μπορώ να πάρω κάπου τηλ να ρωτήσω τί γίνονται τα δέματα? Έχω αρχίσει να ανησυχώ μηπως χαθούν και δεν έχω μετα το πέρασμα των ημερών δικαίωμα για case στο ebay. Μέσα Μαίου η παραγγελίες κ τα δέματα κολλημένα στο αεροδρόμιο. Μικρά πακέτα μικρής αξίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ισχύει κάποιο όριο για αγορά μέσω PayPal; Χρεωστικής;; Δοκίμασα να κάνω μια αγορά από amazon.de(αρκετά ακριβή) και μου έριξε άκυρο η τράπεζα. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2017 από Chrysostomos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Ισχύει κάποιο όριο για αγορά μέσω PayPal; Δοκίμασα να κάνω μια αγορά από amazon.de(αρκετά ακριβή) και μου έριξε άκυρο η τράπεζα και το Paypal. Δεν δεχεται το amzon paypal Site: Aboutunacceptable payment methods Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δεν δεχεται το amzon paypal Με συγχωρείς λάθος μου.Από συνήθεια μιας και την κάρτα την έχω και στο Payal. Χρεωστική της Πειραιώς είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Εμενα απο gearbest μεσω NL ειναι απο της 12/06/2017 για τελωνειο και δεν εχει περασει ακομα....τη τυχη μου μεσα YΓ μπας και υπαρχει κανενας που να εχει ακρη στο τελωνειο κλαψ κλαψ σνιφ σνιφ!!!! Με συγχωρείς λάθος μου.Από συνήθεια μιας και την κάρτα την έχω και στο Payal. Χρεωστική της Πειραιώς είναι. Εαν πας να κανεις αγορα με χρεωστικη πανω απο το ημερησιο οριο που σου δινει η τραπεζα για την καρτα τοτε πεφτει ακυρο.Αλλος λογος ειναι εαν υπερβαινει το οριο αποστολης χρηματων λογο capital controls. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Πόσο είναι το όριο θυμάσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Πόσο είναι το όριο θυμάσαι; Εχω την εντυπωση για το ημερησιο σε χρεωστικη οτι πρεπει να ειναι καπου στα 600 ευρω (μπορεις να τα μεταβαλεις). Για τα cc δεν το θυμαμαι αλλα ξερω οτι υπαρχει οριο... Όρια Συναλλαγών Χρεωστικών Καρτών http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/debit-cards/oria-xrisis-xrewstikis-kartas-idiwtes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Ωραία...σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις