Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Να ρωτησω αν γινει μια παραγγελια απο amazon και μεχρι να ερθει το προιον μειωθει η τιμη πιστωνεται επιστροφη ή οχι? Πρέπει να το αναφέρει στη σελίδα του προϊόντος. Αν όχι ακύρωση και ξανά αγορά με την καινούρια τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Όχι, δεν χρεώνεσαι άμεσα πάρα μόνο όταν γίνει η αποστολή. Εε και; Με την καταχώρηση της παραγγελίας τα 2 μέρη έχουν συμφωνήσει στη τιμή και δίνεις εντολή στην τράπεζα να αποδεσμεύσει το ποσό. Το πότε θα το ζητήσει ο πωλητής, είναι άσχετο με την τιμή αγοραπωλησίας. Πρέπει να το αναφέρει στη σελίδα του προϊόντος. Αν όχι ακύρωση και ξανά αγορά με την καινούρια τιμή. Αυτό πριν την αποστολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trok-trok Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Οκ κατι τελευταιο πως γινεται η συνολικη παραγγελια να ειναι 246.37 λιρες και μολις βαζω ευρω να βγαινει μεσω amazon.co.uk 290.09€ ενω οταν υπολογιζω εγω τη μετατροπη βαση ισοτιμιας βγαινει 280.417 Το amazon υπολογιζει με 1,17 χοντρικα εγω με 1,13 μου διαφευγει κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Το amazon υπολογιζει με 1,17 χοντρικα εγω με 1,13 μου διαφευγει κατι? Ναι σου διαφεύγει. Ότι το amazon (όπως και το paypal) δεν χρησιμοποιεί ποτέ την ισοτιμία που θα ήθελες και θα σε συνέφερε και βρήκες στο xe.com ή στο iforex. Χρησιμοποιούν όλα δυσμενέστερες αυτών ισοτιμίες. Πλήρωσε στο νόμισμα που ζητάει ο πωλητής και άσε την κάρτα σου να κάνει μετατροπή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Οκ κατι τελευταιο πως γινεται η συνολικη παραγγελια να ειναι 246.37 λιρες και μολις βαζω ευρω να βγαινει μεσω amazon.co.uk 290.09€ ενω οταν υπολογιζω εγω τη μετατροπη βαση ισοτιμιας βγαινει 280.417 Το amazon υπολογιζει με 1,17 χοντρικα εγω με 1,13 μου διαφευγει κατι? Τα ιδια κανει και το Gearbest Στα 70€ κερδισα 1,2€ με ισοτιμια Εθνικης αντι Gearbest Η Revolut ακομα πιο κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Οκ κατι τελευταιο πως γινεται η συνολικη παραγγελια να ειναι 246.37 λιρες και μολις βαζω ευρω να βγαινει μεσω amazon.co.uk 290.09€ ενω οταν υπολογιζω εγω τη μετατροπη βαση ισοτιμιας βγαινει 280.417 Το amazon υπολογιζει με 1,17 χοντρικα εγω με 1,13 μου διαφευγει κατι? Σε τι ωφελεί αυτο που κανεις; Πλήρωσε σε λιρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Emanon71 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Οι σάκοι στο αεροδρόμιο ανοίγονται με χρονική προτεραιότητα άφιξης? Έχω ένα πακέτο που έχει κολλήσει εκεί από τις 30/5 κι επειδή περιμένω κι άλλα πράγματα, θα είναι κολλημένα από πίσω του ή υπάρχει πιθανότητα να προσπεράσουν? Ξέρει κανείς τη διαδικασία και γιατί μπορεί να αργεί να ανοιχτεί συγκεκριμένα κάποιος σάκος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Οι σάκοι στο αεροδρόμιο ανοίγονται με χρονική προτεραιότητα άφιξης? Έχω ένα πακέτο που έχει κολλήσει εκεί από τις 30/5 κι επειδή περιμένω κι άλλα πράγματα, θα είναι κολλημένα από πίσω του ή υπάρχει πιθανότητα να προσπεράσουν? Ξέρει κανείς τη διαδικασία και γιατί μπορεί να αργεί να ανοιχτεί συγκεκριμένα κάποιος σάκος? Όχι, ανοίγονται στην τύχη, όπως έχει αποδειχτεί. Έχουν καταγραφεί και περιπτώσεις που έφτασαν το μήνα, επομένως, έχε υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Emanon71 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Τελικά λες κι έπρεπε να γράψω εδώ για να ξεκολλήσει. Καμιά ώρα μετά το σχόλιο το σκάναραν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boubounash Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, έκανα αγορά από aliexpress απευθείας με χρεωστική πριν 2+ μήνες. Δεν ήρθε ακόμα το προιόν, έληξε το buyer protection και τώρα έχω μόνο λίγο περιθώριο για dispute. Κάνω dispute κατευθειαν; Στο tracking inforfation το τελευταίο μήνυμα είναι "Shipment cancelled" Υποτίθεται έρχεται με "China Post Ordinary Small Packet Plus" Μου είχε προτείνει λίγο πριν την προθεσμία να κάνω extend buyer protection αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω και έληξε η προθεσμία. Ο Κινέζος μου λέει να και πάλι να περιμένω. Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, έκανα αγορά από aliexpress απευθείας με χρεωστική πριν 2+ μήνες. Δεν ήρθε ακόμα το προιόν, έληξε το buyer protection και τώρα έχω μόνο λίγο περιθώριο για dispute. Κάνω dispute κατευθειαν; Στο tracking inforfation το τελευταίο μήνυμα είναι "Shipment cancelled" Υποτίθεται έρχεται με "China Post Ordinary Small Packet Plus" Μου είχε προτείνει λίγο πριν την προθεσμία να κάνω extend buyer protection αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω και έληξε η προθεσμία. Ο Κινέζος μου λέει να και πάλι να περιμένω. Σας ευχαριστώ. Τελικά εληξε ή δεν εληξε; Αν έληξε(2 μηνες+) δεν μπορεις να κανεις dispute, αν δεν εχει λήξει ακομα κοπανα το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boubounash Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Τελικά εληξε ή δεν εληξε; Αν έληξε(2 μηνες+) δεν μπορεις να κανεις dispute, αν δεν εχει λήξει ακομα κοπανα το Έληξε το buyer protection αλλά έχει περίοδο χάριτος 15 μέρες. Απλά ήθελα να πάρω επιβεβαίωση και από πιο έμπειρους. "If you have already confirmed receiving your order, but you are not happy with the quality of the item(s) or you have actually not received anything at all, then you can still Open a Disputeup to 15 days after confirming Order Received." Σιγά μη του αφήσω α μου πάρει τα λευτά τόσο εύκολα. Ευχαιστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
electr0n Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 θελω να παραγγειλω κατι βαλβιδες (tubeless valves) που ειναι απο Βουλγαρια (ebay) εφοσον η Βουλγαρια ειναι μελος της ΕΕ δεν περιμενω τιποτα δασμους κλπ. σωστα? Εχει κανενας εμπειρια με αγορες απο Βουλγαρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 θελω να παραγγειλω κατι βαλβιδες (tubeless valves) που ειναι απο Βουλγαρια (ebay) εφοσον η Βουλγαρια ειναι μελος της ΕΕ δεν περιμενω τιποτα δασμους κλπ. σωστα? Εχει κανενας εμπειρια με αγορες απο Βουλγαρια? Εφόσον αποσταλούν απο Βουλγαρία δε θα έχεις δασμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xDante Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Παραγγελία από bangood 7/5 Έχει φύγει από Κίνα 12/5 Ούτε φωνή ούτε ακρόαση πραγματικά πρώτη φορά τέτοια καθυστέρηση λες να ήταν σε καμία πτήση που έπεσε (εντωμεταξυ παραγγελία 26/5 πάλι από bangood και παρέλαβα πριν μία εβδομάδα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις