patrickdrd Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 https://www.17track.net/en/track?nums=RF520662789GB 2017-05-10 00:00GREECE, ON ITS WAY TOGLS ATHENS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ευχαριστω αλλα στην Ελλαδα δεν μπορω να δω που ειναι? γιτατι αυτο μου το λεει απο τις 10/5.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 δεν φαινεται στην ελλαδα, παρτους κανα τηλ, ξερω γω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ευχαριστω αλλα στην Ελλαδα δεν μπορω να δω που ειναι? γιτατι αυτο μου το λεει απο τις 10/5.. Αυτο έρχεται με United Kingdom(Royal Mail) και εδω τα παραδίδει η ACS Courier 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 απο που κανω tracking γι'αυτο RF520662789GB ? Θα στο φέρει η acs. Αριθμός: 6214401362 Οταν μπει Ελλάδα θα ισχύει το νούμερο. Δηλαδή τις επόμενες μέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Με ρυθμους χελωνας κινουνται οι υπηρεσιες παντως εκει στη Θεσσαλονικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μαχαίρια και σουγιάδες μπορούμε να παραγγείλουμε από Κίνα; Μένω Θεσσαλονίκη αν βοηθάει αυτό. Αν δεν έχεις άδεια το πιθανόν είναι ότι θα στα κρατήσουν τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Really? Ειχα παρει περσυ κατι κοπιδια αλλα μου ηρθαν κανονικα. Αλλαξανε τοσο πολυ τα πραγματα? Αν τα βαλω unregistered? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L-Griever Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια ερώτηση. Είχα κάνει μια αγορά από το Riot Merch όπου είναι το Ziggs Statue το οποίο με χρέωσε συνολικά 155 ευρώ μαζί μεταφορικά. Αυτό που δεν γνώριζα είναι ότι μου το έστειλαν από Αμερική ενώ νόμιζα ότι θα το έστελναν από Ευρώπη. Τέλος πάντων την έκανα σήμερα την αγορά και μου την έστειλαν μέσω UPS... Γνωρίζω ότι είναι μπελάς και εφιάλτης το UPS γιατί μπαίνει τελωνείο εκτός και αν δεν μπαίνει πάντα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόσο θα πληρώσω αν μπει; Σύμφωνα με το site της Riot μου έβγαλε ότι μπορεί να πληρώσω άλλα 29 ευρώ για το τελωνείο. Θα πληρώσω κοντά στα 200 ευρώ σχεδόν; Ή θα πληρώσω τίποτα 250 κτλ; Μήπως γνωρίζει κανείς για αυτό; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό; Έχει αγοράσει κανείς από την Riot Games; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Καμια 200αρα υπολογισε. Ειναι τα εξοδα για φυλαξη απο την κουριερ, φπα, δασμος κτλ. Αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 7 λεπτα σε ΥΕΔ Θεσσαλονικης ειναι καλα; 22.81 κοστος ειχε το tv box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 @L-Griever Έχουμε πει κατ' επανάληψη ότι εισαγωγή δέματος από τρίτη χώρα με courier σημαίνει οπωσδήποτε τελωνείο, με πολλά επιπλέον έξοδα για τον παραλήπτη, και βασικό την αμοιβή του εκτελωνιστή που ξεκινάει από 60€. Τα υπόλοιπα είναι τα αποθήκευτρα, μικροέξοδα και στην περίπτωσή σου μάλλον και δασμό που είναι λίγος αφού μόλις ξεπερνάει τα 150€. Δεν ξέρω τι εννοείς με τα 200€ και 250€, συνολικά ή πέρα από τα 155€ της αγοράς, αλλά τα έξοδα εκτελωνισμού υπολογίζονται γύρω στα (70+15+15+5=) 105€ περίπου. Εάν μπορείς να εκτελωνίσεις εσύ, θα γλυτώσεις την αμοιβή του εκτελωνιστή αλλά θα πληρώσεις τη διασάφηση στα 35-40€ περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια ερώτηση. Είχα κάνει μια αγορά από το Riot Merch όπου είναι το Ziggs Statue το οποίο με χρέωσε συνολικά 155 ευρώ μαζί μεταφορικά. Αυτό που δεν γνώριζα είναι ότι μου το έστειλαν από Αμερική ενώ νόμιζα ότι θα το έστελναν από Ευρώπη. Τέλος πάντων την έκανα σήμερα την αγορά και μου την έστειλαν μέσω UPS... Γνωρίζω ότι είναι μπελάς και εφιάλτης το UPS γιατί μπαίνει τελωνείο εκτός και αν δεν μπαίνει πάντα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόσο θα πληρώσω αν μπει; Σύμφωνα με το site της Riot μου έβγαλε ότι μπορεί να πληρώσω άλλα 29 ευρώ για το τελωνείο. Θα πληρώσω κοντά στα 200 ευρώ σχεδόν; Ή θα πληρώσω τίποτα 250 κτλ; Μήπως γνωρίζει κανείς για αυτό; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό; Έχει αγοράσει κανείς από την Riot Games; Θα πληρώσεις πολύ περισσότερα απο 29 ευρω (εκτελωνιστής ή διατακτική αν το εκτελωνίσεις εσύ, ΦΠΑ, αποθηκευτρα, κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 7 λεπτα σε ΥΕΔ Θεσσαλονικης ειναι καλα; 22.81 κοστος ειχε το tv box Μάλλον ξεμπέρδεψες εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Για να δουμε.Θα ενημερωσω και αυριο που λογικα θα το παραλαβω Μάλλον ξεμπέρδεψες εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις