Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για την ωρα (εδω και 2 μερες) εχει μεινει στο "εκφορτωση απο μεταφορικο μεσο" στο κδ θεσσαλονικης.Ωστοσω ειναι δεματακι που πηγε απο Αθηνα-Θεσσαλονικη και ειναι το πρωτο που δεν μου ερχεται κατευθειαν στη Λαρισα.Και ειμαι περιεργος να δω ποσο θα τραβηξει ακομα

Έχει μπει το δέμα στην ΥΕΔ ή όχι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σήμερα μου ήρθε το πακέτο

https://www.aliexpress.com/item/3X4-5X-Welding-LED-lupa-Magnifier-magnifying-glass-Alligator-Clip-Holder-Clamp-Helping-Hand-soldering-iron/32717808267.html

το πήρα σε προσφορά απο 16 το πήρα 12.60 ευρώ..

μου ήρθε ειδοποίηση και πήγα το πήρα..

μου είπαν οτι πέρασε απο τελωνείο και πρέπει να δώσω 3 ευρώ..

καλά που το πήρα σε προσφορά αλλιώς 20 θα μου έβγαινε..

τι γίνετε και στα μικρά πακέτο, μικροποσά θα τα περνάνε απο τελωνείο ;;

δηλαδή αν πάρω κάτι που κάνει 50 ευρώ πόσο τελωνείο θα πληρώσω;;

Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές.

Τα μικρής αξίας δέματα που μπαίνουν στο τελωνείο, για οποιοδήποτε λόγο (είτε γιατί το περιεχόμενο μοιάζει με κινητό είτε γιατί ο τελωνειακός υποψιάζεται κάτι άλλο), είτε χρεώνονται 3€ για τη διαδικασία εισόδου στο τελωνείο (λέγεται τέλος παρουσίασης) είτε βγαίνει χωρίς έξοδα.

Εάν έχει αξία πάνω από 22€, θα χρεώσουν ΦΠΑ (24%) στην αξία που θα βρει ο τελωνειακός στο διαδίκτυο συν 12€ τέλη ΕΛΤΑ.

Αξίζει να αγοράσει κανείς αυτό το κινητό ?

https://goo.gl/RbQn60

Ούτε ακόμα κι αν έκανε 20€. ΜΤΚ 6580 εν έτει 2017 (χώρια τα υπόλοιπα τραγικά χαρακτηριστικά)... Σκουπίδι κυριολεκτικά. Με 100€ αγοράζεις συγκλονιστικά καλύτερο τηλέφωνο από αυτό (π.χ. Vernee Thor ή το νέο Thor E). Υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα και με 70-80€ που είναι δραματικά καλύτερα από αυτό.

Αν έχει αγοράσει κανείς από κει xiaomi ας απαντήσει.

Το χρονικό δε με πολυαπασχολεί, πιο πολύ το να μην είναι original

φιλε τους εκανα ερωτηση στο face και μου απαντησαν αυτο Hi, it is the genuine power bank of Xiaomi; we use Registered with tracking shipping method; we send it from China; and we can ship tp Greece and the shipping cost is 8.29USD. You can also check information above on the checkout page.

Οι αγορες απο banggood με priority airmail (+1.5$) ειναι

α) με ολλανδικο

β)δεν εχουν tr number και

γ)δεν περνουν τελωνειο

Θα βοηθουσε απο οσους εχουν αναλογη εμπειρια.

Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές.

Τα μικρής αξίας δέματα που μπαίνουν στο τελωνείο, για οποιοδήποτε λόγο (είτε γιατί το περιεχόμενο μοιάζει με κινητό είτε γιατί ο τελωνειακός υποψιάζεται κάτι άλλο), είτε χρεώνονται 3€ για τη διαδικασία εισόδου στο τελωνείο (λέγεται τέλος παρουσίασης) είτε βγαίνει χωρίς έξοδα.

Εάν έχει αξία πάνω από 22€, θα χρεώσουν ΦΠΑ (24%) στην αξία που θα βρει ο τελωνειακός στο διαδίκτυο συν 12€ τέλη ΕΛΤΑ.

Παντως εγω εχω καταλαβει οτι το μονο που μετραει ειναι το τι ακριβως αγοραζεις.. Δε γινεται 5+ χρονια παραγγελιες μεχρι και 90 ευρω απο iherb, να μη εχω πληρωσει ποτε μου τιποτα..

Βεβαια καμια παραγγελια δεν ξεφευγε απο το βαρος των 1,8 κιλων, καθως το ιδιο το site δε σε αφηνε να προχωρησεις στη παραγγελια. Οποτε ισως το βαρος να παιζει πιο σημαντικο ρολο;

Παντως εγω εχω καταλαβει οτι το μονο που μετραει ειναι το τι ακριβως αγοραζεις.. Δε γινεται 5+ χρονια παραγγελιες μεχρι και 90 ευρω απο iherb, να μη εχω πληρωσει ποτε μου τιποτα..

Βεβαια καμια παραγγελια δεν ξεφευγε απο το βαρος των 1,8 κιλων, καθως το ιδιο το site δε σε αφηνε να προχωρησεις στη παραγγελια. Οποτε ισως το βαρος να παιζει πιο σημαντικο ρολο;

Τα 5 χρόνια που επικαλείσαι δεν συγκρίνονται/συσχετίζονται με τους (δειγματοληπτικούς) ελέγχους που βλέπουμε και διαβάζουμε τους τελευταίους 6 μήνες (από το ΝΟΕ 2016).

Ακόμη, δεν γνωρίζουμε τα κριτήρια με τα οποία οι τελωνειακοί σταματάνε δέματα.

Απο το νοεμβριο μεχρι τωρα εχω κανει 6 παραγγελιες απο iherb, ολες με ποσο μεγαλυτερο των 22 ευρω. Ισως να ειναι τυχη, απλα πιστευω οτι το iherb το αγνοουν. Σε κανεναν γνωστο μου που εχει κανει παραγγελιες απο το συγκεκριμενο μαγαζι δε του εχει κρατηθει το δεμα στο τελωνειο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...