stamatinho Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Απο τις 11 Σεμτεμβρη παραγγελια απο Κινα και αποστολη με hk post και ακομα τιποτα. Να περιμενω να κλεισει το 40ημερο και να ανοιξω θεμα στην paypal? Ηδη παμε για 30 ημερες. Τι προτεινεται? Σημερα παρελαβα τελικα με hk post.Ακριβως 30 μερες. Το μονο παραξενο ειναι οτι ειχε ανοιχτει η συσκευασια.Στην αρχη λεω παει το χασαμε.. Αλλα τελικα ηταν ολα μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Τέλος καλό, όλα καλά, λέμε σ' αυτές τις περιπτώσεις. Το περίεργο, όμως, είναι ότι το δέμα ανοίχτηκε και αυτό φαίνεται ότι έγινε στον ελληνικό χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Παρήγγειλα μερικά αντικείμενα από Κίνα με China Post, μεταξύ των οποίων και ένα σετ πλαστικά για μοτοσυκλέτα. Ενώ είχα δώσει το κινητό μου στον πωλητή, την Πέμπτη κάλεσε κάποιος την αδερφή μου στο σταθερό της (το οποίο δεν ήταν δηλωμένο πουθενά - ουτέ εγώ δεν το θυμόμουν) και της ζήτησε να μου πει να στείλω στον αριθμό φαξ 2103538288 την απόδειξη αγοράς για την συγκεκριμένη αποστολή. Επειδή προφανώς το ψάχνουν το θέμα λόγω όγκου του πακέτου, έχω τις εξής απορίες αν γνωρίζει κάποιος: 1) Το τηλεφώνημα πιστεύετε πως ήταν από ιδιώτη εκτελωνιστή; Τον αριθμό του φαξ τον έψαξα και δεν τον βρήκα, πάντως η περιοχή είναι εκεί στα Σπάτα. 2) Το κατάστημα από το οποίο ψώνισα είναι αξιόπιστο, πάντως η τιμή που πλήρωσα για τα πλαστικά της μοτοσυκλέτας ήταν αρκετά χαμηλή. Μάλλον επρόκειτω για λάθος και περίμενα να μου ακυρώσουν την παραγγελία αλλά παραδόξως την έστειλαν κανονικά. Αν στείλω την απόδειξη από το PayPal και την σελίδα της παραγγελίας όπου φαίνονται τα items, θα πληρώσω εκτελωνισμό για αυτό το ποσό ή για ό,τι τους καπνίσει εκεί στο τελωνείο; 3) Χρειάζεται οποσδήποτε να μπει ιδιώτης εκτελωνιστής στη μέση ή μπορώ να τα βρω απευθείας με τα ΕΛΤΑ; Ευχαριστώ προκαταβολικά, δεν μου έχει ξανατύχει να μου κρατήσουν κινέζικο πακέτο και δεν γνωρίζω τι παίζει. Μου συνέβει σχεδόν το ίδιο πράγμα την προηγούμενη Δευτέρα. Έστειλα το τιμολόγιο που μου έστειλε ο κορεατης αλλα το πακέτο δεν εχει έρθει στο σπίτι μου ούτε το χαρτάκι... Τι γινεται; Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Να ανησυχώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Κοίταξες στα sites των ΕΛΤΑ να δεις που βρίσκεται το δέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ενα tracking code έχω, απο ems, και μου γράφει οτι σταματηςαν το δέμα στο τελωνείο επειδη δεν ειχε τιμολόγιο. Μπορω να κάνω κατι άλλο; Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Προσπάθησε και στο 3353100 (Εξυπηρέτηση Πελατών ΕΛΤΑ). Είχα πάει σήμερα στο Γραφείο ΕΛΤΑ της περιοχής μου να αναζητήσω 2 συστημένα δέματα, που περίμενα από μέσα ΣΕΠ. Δεν βρήκα άκρη και γυρίζοντας στο σπίτι τηλεφώνησα και μου είπαν ότι το ένα απ' αυτά φαίνεται ότι το είχα παραλάβει (!!!) και το άλλο βρισκόταν στο Γραφείο της περιοχής μου (!!!). Πήγα πάλι στο Γραφείο και διαμαρτυρήθηκα, λέγοντας όσα είχα μάθει, άνοιξαν μια ντουλάπα και, ω του θαύματος, τα δέματα βρισκόντουσαν μπροστά-μπροστά (!!!). Διαμαρτυρήθηκα και στον προϊστάμενο, όχι μόνο για την ταλαιπωρία αλλά και για το ότι 1) στην Εξυπηρέτηση φαινόταν ότι είχα παραλάβει το ένα και 2) δεν έλαβα ποτέ ειδοποιητήριο και για τα δύο, αλλά με κοίταζε ανέκφραστος χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει τίποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μήπως ήθελες να πεις 2103353777; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Πέταξα το χαρτάκι που το είχα σημειώσει και, μετά το μήνυμά σου, διαπίστωσα ότι το τηλέφωνο που έγραψα δεν ανήκει στα ΕΛΤΑ. Βρήκα, όμως, άλλο τηλέφωνο της Εξυπηρέτησης 8001182000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Το νούμερο που μου έδωσες εχει χρέωση 0,98 ευρώ... Θα πάρω τηλ αύριο και θα δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μια πολυ προσφατη γενικη πληροφορηση που εχω για τα Ελτα-απο εποχιακο εργαζομενο εκει, που φετος δεν πηραν καθολου-ειναι πως του φανηκαν απο το καλοκαιρι, "καρααποφασισμενοι"πολλοι εντος, να βαρεσουν κλεφτικο, με ετοιμες ηδη διαφορεςφασον δικαιολογιες: μειωση μισθων, περισσοτερη δουλεια κ.λπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Το νούμερο που μου έδωσες εχει χρέωση 0,98 ευρώ... Θα πάρω τηλ αύριο και θα δούμε... Μα, αρχίζει από 800 που δεν χρεώνεται ο καλών και όχι από 801 που χρεώνεται με αστική μονάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν Τα ΕΛΤΑ μου είπαν οτι εχει κολλήσει στο τελωνείο. Παίρνω τηλέφωνο στο τελωνείο και βγαίνει μια γιαγιακα και μου λέει να πάρω τηλέφωνο μετά τις 14:00... Δεν θα τα πάμε καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Εάν το τιμολόγιο που σου έστειλε ο κορεάτης ταιριάζει με την αξία του αντικειμένου, δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα και μάλλον θα πρέπει να περιμένεις λίγες μέρες για να ξεκαθαρίσει το θέμα του εκτελωνισμού. Εάν θέλεις οπωσδήποτε να μάθιες περισσότερα, αλλά με κινδυνο να τα ανακατέψεις, τηλεφώνησε πάλι και ρώτησε σε ποιό τελωνείο έχει σταματήσει και τη διεύθυνση, ώστε να πας και να ξεκαθαρίσεις το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Το δέμα σταμάτησε επειδη ο κορεατης δεν ειχε τιμολόγιο στο δέμα. Μου ζήτησαν τιμολόγιο και τους το έστειλα. Να ανησυχώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις