GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μια ερώτηση. Η ups από Αγγλία δίνει το δέμα στα ΕΛΤΑ ή το φέρνει αυτή στο σπίτι με ups πάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Η UPS έχει κατάστημα στην Ελλάδα και δίκτυο διανομής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Η UPS έχει κατάστημα στην Ελλάδα και δίκτυο διανομής Όχι δεν εχει συνεργάζεται με την γενική ταχυδρομικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Όχι δεν εχει συνεργάζεται με την γενική ταχυδρομικη. Εχθες παρέλαβα με ups Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ανάλογα την περιοχή. Επαρχία δουλεύει μέσω Γενικής όπως και η FedEx με την Speedex... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Έχω κολλήσει η είναι η ιδέα μου;Ποια είναι τα επόμενα βήματα μέχρι να φτάσει στα ελτα; Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2017-04-29 21:11 2017-04-18 06:42NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Cache : 2017-04-29 21:11 2017-04-20 17:36The item has arrived in the country of destination 2017-04-19 07:58The item is on transport to the country of destination 2017-04-18 06:42The item is at the PostNL sorting center 2017-04-12 03:19The item is pre-advised Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Συνήθως κάνει μια βδομάδα σε αυτό το βήμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Τότε ελπίζω να προχωρήσει την επόμενη εβδομάδα μιας και μεσολαβεί τριήμερο τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Έχω κολλήσει η είναι η ιδέα μου;Ποια είναι τα επόμενα βήματα μέχρι να φτάσει στα ελτα; Συνήθως κάνει μια βδομάδα σε αυτό το βήμα... Συνήθως κάνει μια εβδομάδα να φτάσσει στα χέρια σου αλλά ειχα και δυο περιπτώσεις που έκανε 2 εβδομάδες. Στην τελευταία μάλιστα, στις 5 του μηνός έγραψε The item has arrived in the country of destination και στα χέρια μου έφτασε 22 του μηνός. Το σκάλωμα ήταν μεχρι να ανοιχτεί ο σάκος και να σκαναριστέι (7 ημερες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Όχι δεν εχει συνεργάζεται με την γενική ταχυδρομικη. Εδώ οι πληροφορίες σχετιά με την UPS στην Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Εδώ οι πληροφορίες σχετιά με την UPS στην Ελλάδα Δυκτιο διανομής δεν υπάρχει συνεργάζεται με την γενική ταχυδρομικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δυκτιο διανομής δεν υπάρχει συνεργάζεται με την γενική ταχυδρομικη. Επιμένεις, αν και σου απάντησαν παραπάνω ότι παρέλαβαν δέματα από UPS. Συμπληρώνω και εγώ ότι όσα δέματά μου ταξίδεψαν με την UPS, παραδόθηκαν από την ίδια και το τελευταίο, πριν ένα μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Θα το θέσω διαφορετικά αν θέλω να στείλω η να παραλάβω ένα δέμα που πρέπει να απευθυνθώ? Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κατάστημα με υπαλλήλους της UPS πουθενά στην Ελλάδα. Αν είναι εύκολο οποίος έχει μια διεύθυνση από κάποιο κατάστημα θα βοηθούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Για επαρχία επιβεβαιώνω ότι μου το έφερε η Γενική ταχυδρομική. Για Αθήνα δε γνωρίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Θα το θέσω διαφορετικά αν θέλω να στείλω η να παραλάβω ένα δέμα που πρέπει να απευθυνθώ? Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κατάστημα με υπαλλήλους της UPS πουθενά στην Ελλάδα. Αν είναι εύκολο οποίος έχει μια διεύθυνση από κάποιο κατάστημα θα βοηθούσε. Στο Κορωπί είναι η ups και όχι μονο.https://www.ups.com/content/gr/el/contact/index.html?WT.svl=Footer Αν θέλεις να στειλεις κάτι με ups παίρνεις τηλέφωνο και παραλαμβάνουν απο το σπίτι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις