Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έκανα μια παραγγελία από το gearbeast στις 12 Μαρτίου και ακόμα δεν μπορώ να την βρω μέσω tracking number.

Στο site μου γράφει τα εξής: By Update: Mar 12, 2017 00:38:14 AM PSΤ Sorry, your shipping information has not updated yet

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έκανα μια παραγγελία από το gearbeast στις 12 Μαρτίου και ακόμα δεν μπορώ να την βρω μέσω tracking number.

Στο site μου γράφει τα εξής: By Update: Mar 12, 2017 00:38:14 AM PSΤ Sorry, your shipping information has not updated yet

για δες εδω,    http://sky56.cn/english/track/index

για δες εδω,    http://sky56.cn/english/track/index

Τώρα μάλιστα βλέπω έχει φτάσει αεροδρόμιο 

GREECE, the transfer of customs-- 26-Mar-2017 11:40 PM

Πότε περίπου να το περιμένω;

Υπάρχει περίπτωση να περάσει/περνάει τελωνείο;

Ένα κινητό των 15ευρώ είναι.

Ευχαριστώ κιόλας!

Τώρα μάλιστα βλέπω έχει φτάσει αεροδρόμιο 

GREECE, the transfer of customs-- 26-Mar-2017 11:40 PM

Πότε περίπου να το περιμένω;

Υπάρχει περίπτωση να περάσει/περνάει τελωνείο;

Ένα κινητό των 15ευρώ είναι.

Ευχαριστώ κιόλας!

ολα θεμα τυχης ειναι , μπορει να μπει μπορει να μην μπει.   σε τι τελειωνει το tracking number?  στο site των ελτα δεν στο εμφανιζει?

ολα θεμα τυχης ειναι , μπορει να μπει μπορει να μην μπει.   σε τι τελειωνει το tracking number?  στο site των ελτα δεν στο εμφανιζει?

Ούτε στο site των ελτα ούτε στο 17track,ούτε στο track24.

Τελειώνει σε 510.

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Ούτε στο site των ελτα ούτε στο 17track,ούτε στο track24.

Τελειώνει σε 510.

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Μάλλον πρόκειται για unregistered δέμα το οποίο ανιχνεύεται μέχρι την Ελλάδα. Στην Ελλάδα χάνονται τα ίχνη του δέματος. Μια πιθανή εταιρία απο GB είναι η Netherlands Post surface mail.

Να φανταστω οτι το tracking number σου   εχει 2 γραματα  BJ στην αρχη και μετα ολα τα αλλα ειναι αριθμοι? τοτε το δεμα σου   ειχε   μεθοδο αποστολης  unregistered   και το tracking number δεν θα δουλευει οταν μπει Ελλαδα.Το  μονο που μπορεις να δεις ειναι η κινησεις του μεσα στην Κινα!

Να φανταστω οτι το tracking number σου   εχει 2 γραματα  BJ στην αρχη και μετα ολα τα αλλα ειναι αριθμοι? τοτε το δεμα σου   ειχε   μεθοδο αποστολης  unregistered   και το tracking number δεν θα δουλευει οταν μπει Ελλαδα.Το  μονο που μπορεις να δεις ειναι η κινησεις του μεσα στην Κινα!

GEGMY και αριθμοί

Επίσης έχουμε κι αυτό που ξέχασα να αναφέρω.

Shipping method: Switzerland Post Unregistered

Είναι η πρώτη μου παραγγελία από gearbest ναι.

το

Shipping method: Switzerland Post Unregistered     δεν παιζει και μεγαλο ρολο, 2 παραγγελιες μου εγραφαν το ιδιο  και ηρθαν με NL post. οποτε κανετε αγορες απο gearbest θα τους λετε να το στειλουνε ειτε με NL post ειτε με CZ post!   το μονο σιγουρο ειναι οτι  η παραγγελεια σου ερχεται   unregistered  και δεν θα ειναι ανιχνευσιμη οταν μπει Ελλαδα!  μην ανησυχείς ομως μπορει να αργησει αλλα θα ερθει!

εμενα απο vistacost το tracking μου λεει πως εχει φτασει βουλγαρια 1 απριλιου. ποσες μερες θα κατσει εκει μεχρι να ξεκινησει προς ελλαδα ξερει κανεις?

εφυγε απο γερμανια και κολλησε βουλγαρια. :P

ειναι φοβερο ξεκιναει 21 μαρτιου απο αμερικη, φτανει γερμανια 24 , φτανει βουλγαρια 1 απριλη και απο τοτε καμια ενημερωση

εμενα απο vistacost το tracking μου λεει πως εχει φτασει βουλγαρια 1 απριλιου. ποσες μερες θα κατσει εκει μεχρι να ξεκινησει προς ελλαδα ξερει κανεις?

εφυγε απο γερμανια και κολλησε βουλγαρια. :P

ειναι φοβερο ξεκιναει 21 μαρτιου απο αμερικη, φτανει γερμανια 24 , φτανει βουλγαρια 1 απριλη και απο τοτε καμια ενημερωση

Aπο Γερμανία για Ελλάδα κάνει καμιά δεκαριά μέρες.

Παίδες μια ερώτηση σχετικά με το Γερμανικό Amazon.

Θέλω να ψωνίσω από εκεί κάτι video games κ κανα 2 μλουζάκια αλλά έχει ταρίφα 5 ευρώ μεταφορικά έκαστο (για τα μπλουζάκια παίζει να έχει διαφορετικό) κ μιας κ ο πατέρας μου που δουλεύει στην Γερμανία θα επιστρέψει στην Ελλάδα για για Πάσχα σκέφτομαι να στείλω την παραγγελία μου σε αυτόν κ να μου τα φέρει αυτός ώστε να γλιτώσω τα μεταφορικά.

Το ερώτημα είναι, με το αεροδρόμιο θα έχει κάποιο πρόβλημα μιας που θα μεταφέρει dvd? Θα τα περάσουν η απαγορεύονται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...