FarCry Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ποιο πρόβλημα δηλαδή οτι δεν παρέλαβε στις 30μερες το aliexpress για μη παραλαβη μπορεις να ανοιξεις απο 12 μεχρι 60 μερες. για item not as described 15 μερες μετα την παραλαβη εφοσον υπαρχει tracking που δειχνει οτι παρελαβε. μα δεν πρόκειται για τον έφτασε αλλά για το ότι έφτασε και δεν δούλευε οταν μπαινει μεσα στο dispute το aliexpress σου δινει προτασεις οπου κρινει εαν ο λογος που εβαλες ισχυει με βαση των αποδειξεων που ανεβασες εσυ οταν λες εχασες τι εχασες ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 το aliexpress για μη παραλαβη μπορεις να ανοιξεις απο 12 μεχρι 60 μερες. για item not as described 15 μερες μετα την παραλαβη εφοσον υπαρχει tracking που δειχνει οτι παρελαβε. οταν μπαινει μεσα στο dispute το aliexpress σου δινει προτασεις οπου κρινει εαν ο λογος που εβαλες ισχυει με βαση των αποδειξεων που ανεβασες εσυ οταν λες εχασες τι εχασες ακριβως? Δεν δούλευε και μου είπε δοκίμασε το παλιό το οποίο είχε γίνει κομμάτια πως θα το χρησιμοποιούσα και να αποδείξω ότι δεν έχει πρόβλημα το digitizer και όχι το tablet. Ο πωλητής δεν ανέβασε κανένα βίντεο από δοκιμή που έγινε πριν την αποστολή και του ζήτησα είτε να μου επιστρέψει τα χρήματα είτε να μου στείλει ένα άλλο αφού το δοκιμάσει και δουλεύει εντάξει . Στο chat μου είπαν πως έχω δίκαιο και ότι τα στοιχειά είναι επαρκής και δεν χρειάζεται κάτι άλλο και δυο ημέρες μετά έχω email και με ενημερώνει πως δεν είχα επαρκή στοιχειά που αποδεικνύουν το χαλασμένο digitizer. Τι παραπάνω να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δεν δούλευε και μου είπε δοκίμασε το παλιό το οποίο είχε γίνει κομμάτια πως θα το χρησιμοποιούσα και να αποδείξω ότι δεν έχει πρόβλημα το digitizer και όχι το tablet. Ο πωλητής δεν ανέβασε κανένα βίντεο από δοκιμή που έγινε πριν την αποστολή και του ζήτησα είτε να μου επιστρέψει τα χρήματα είτε να μου στείλει ένα άλλο αφού το δοκιμάσει και δουλεύει εντάξει . Στο chat μου είπαν πως έχω δίκαιο και ότι τα στοιχειά είναι επαρκής και δεν χρειάζεται κάτι άλλο και δυο ημέρες μετά έχω email και με ενημερώνει πως δεν είχα επαρκή στοιχειά που αποδεικνύουν το χαλασμένο digitizer. Τι παραπάνω να κάνω? μιλησες ξανα με το customer service? ανοιξες dispute με ποια αιτιολογια? η σωστη αιτιολογια ειναι quality problems ανεβαζεις βιντεο, το aliexpress μπαινει μεσα μετα απο 5 μερες και βγαζει μια προταση για το αν δεχεται το λογο που επικαλεστηκες. στειλε λιγο εικονα και το ιστορικο του dispute για να καταλαβω τι εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 μιλησες ξανα με το customer service? ανοιξες dispute με ποια αιτιολογια? η σωστη αιτιολογια ειναι quality problems ανεβαζεις βιντεο, το aliexpress μπαινει μεσα μετα απο 5 μερες και βγαζει μια προταση για το αν δεχεται το λογο που επικαλεστηκες. στειλε λιγο εικονα και το ιστορικο του dispute για να καταλαβω τι εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 μιλησες ξανα με το customer service? ανοιξες dispute με ποια αιτιολογια? η σωστη αιτιολογια ειναι quality problems ανεβαζεις βιντεο, το aliexpress μπαινει μεσα μετα απο 5 μερες και βγαζει μια προταση για το αν δεχεται το λογο που επικαλεστηκες. στειλε λιγο εικονα και το ιστορικο του dispute για να καταλαβω τι εγινε ναι καταλαβα τι εγινε. τι αποδειξεις ανεβασες? φαινεται το προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 ναι καταλαβα τι εγινε. τι αποδειξεις ανεβασες? φαινεται το προβλημα? στην μια φωτογραφία είχα το digitizer στα χεριά για να φαίνεται ότι εξωτερικά είναι εντάξει και ο serial number και στο vinteo έκανα εγκατάσταση το digitzerκαι στο κλιπ και ότι δεν ανταποκρινόταν (ότι προσπαθούσα να ξεκλειδώσω το tablet και δεν μπορούσε να μετακινηθεί το εικονίδιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 στην μια φωτογραφία είχα το digitizer στα χεριά για να φαίνεται ότι εξωτερικά είναι εντάξει και ο serial number και στο vinteo έκανα εγκατάσταση το digitzerκαι στο κλιπ και ότι δεν ανταποκρινόταν (ότι προσπαθούσα να ξεκλειδώσω το tablet και δεν μπορούσε να μετακινηθεί το εικονίδιο) τι να πω ρε φιλε. κανε appeal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 στην μια φωτογραφία είχα το digitizer στα χεριά για να φαίνεται ότι εξωτερικά είναι εντάξει και ο serial number και στο vinteo έκανα εγκατάσταση το digitzerκαι στο κλιπ και ότι δεν ανταποκρινόταν (ότιπροσπαθούσα να ξεκλειδώσω το tablet και δεν μπορούσε να μετακινηθεί το εικονίδιο) Έβαλες λάθος λόγο για dispute Το σωστό είναι quality problems Does not work correctly Ίσως γι'αυτό έχασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώσω και να παραγγείλω από το alibaba? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώσω και να παραγγείλω από το alibaba? Το Ali Baba είναι b2b Το aliexpress είναι b2c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Το γνωρίζω αυτό. Υπάρχει κάποιος οδηγός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Το γνωρίζω αυτό. Υπάρχει κάποιος οδηγός? Εν γένει δεν μπορείς να αγοράσεις ως ιδιώτης γιατί είναι b2b το Alibaba. Αυτό σου λέει ο farcry. Τωρα σε ειδικές περιπτώσεις (πρέπει καταρχάς να δίνει το προϊόν του ένας πωλητής με MOQ=1 -Minimum Order Quantity- οι περισσότεροι δεν το κάνουν) επικοινωνείς με τον πωλητή για να σου δώσει οδηγίες. Μια φορά πριν χρόνια, είχα καταφέρει να βρω κάποιον και να πάρω 2 ηλεκτρονικά τσιγάρα κατ' εξαίρεσιν. Νομίζω μου είχε στείλει paypal invoice. Άλλοι δέχονται μόνο εμβάσματα, άλλοι Western Union κλπ. Θα σου πρότεινα να μη μπλέξεις με το Alibaba. Εκτός κι αν θέλεις να πάρεις κάτι πολύ ειδικό που δεν το βρίσκεις πουθενά αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech35 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 παιδια κάνω μια παραγγελία από γερμανία και στο ίδιο προιόν το ένα μαγαζί μου βάζει VAT 19% και το άλλο 24%. Γενικά μπορούν να διαλέξουν αν θα βάζουν της γερμανίας ή το δικό μας ή είναι υποχρεωμένοι να πάνε με ένα από τα δύο? Ποιό είναι το σωστό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Το 1ο στο πουλάει με τον γερμανικό ΦΠΑ ενώ το 2ο με τον ελληνικό γιατί έχει ελληνικό ΑΦΜ, όπως πχ οι ευρωπαικές αμαζόνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Τωρα σε ειδικές περιπτώσεις (πρέπει καταρχάς να δίνει το προϊόν του ένας πωλητής με MOQ=1 -Minimum Order Quantity- οι περισσότεροι δεν το κάνουν) επικοινωνείς με τον πωλητή για να σου δώσει οδηγίες. το κανουν οσοι δινουν την δυνατοτητα για δειγματοληψια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις