corsair04 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 καλησπέρα Παιδιά γνωρίζει κανείς το κόστος αποστολής ενός φακέλου στην Κίνα γραμμάρια είναι και σε μέγεθος φανταστείτε αφή από 10'' ταμπλετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neversettle Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 καλημερα θα ηθελα να κανω μια παραγγελια ενα κινητο απο gearbest κοστος 230ευρω θα ηθελα να ρωτησω αν ενδεχεται να φαω τελώνιο γενικα να τους γραψω να το στειλουν σαν δωρο ?? ακουσα οτι πλεον δυσκολεψαν τα πραγματα αρκετα και τα ανοιγουν σχεδον ολα καποιος που παρήγγειλε προσφατα ας μας πει τι ισχυει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Το ρίσκο υπήρχε πάντα αλλά τους τελευταίους 4 σχεδόν μήνες έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες. Ο χαρακτηρισμός ως "δώρο" δεν μετράει από πολύ καιρό, αφού στι ίδιο αυτοκόλλητο δηλώνει αξία ο πωλητής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neversettle Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 να πεις τον πωλητή να το δηλωσει με μια συγκεκριμένη τιμη <20 εχει νοημα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Παλαιότερα, ναι, σήμερα, όμως, όχι. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για συσκευασία κινητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neversettle Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις makfil διαβαζα τωρα και το ποστ αγορες απο εξωτερικο πολυ καλο!! γενικα δλδ απλα παραγγελνουμε και περιμενουμε ?? μπορουμε με καποιον τροπο να προνοήσουμε πλεον?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Όχι, γιατί κανείς δεν γνωρίζει τις διαθέσεις του τελωνειακού βάρδιας την ώρα που θα περάσει το δέμα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neversettle Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 το gearbest στα σχολια λεει οτι δεν δεχεται να βαλει πανω μικροτερη τιμη η να το στειλει σαν δωρο οποτε δεδομενου οτι θα λεει κινητο και με τιμη 230 δεν θα ανοιχτει σιγουρα ??? η απλα το λενε σε οποιον ρωταει δημοσια ?? καποιος ας δωσει τα φωτα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bookie77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα θα θέσω μια ερώτηση και θα ήθελα μία σίγουρη απάντηση από κάποιον γνώστη. Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι γυαλιά με φακούς οράσεως για τον ήλιο που θα είναι προσαρμοσμένοι στην πάθηση μου από την Αμερική, θα πληρώσω τελωνείο και ΦΠΑ; Τα γυαλιά θα αγοραστουν από τη Rayban και θα έχουν κόστος 400 ευρώ περίπου. Σκέφτομαι επειδή έχω συγγενείς στην Αμερική, να παραγγείλω τα γυαλιά και να βάλω διεύθυνση αποστολέα τη διεύθυνση της θείας μου και να πω μετά στη θεία μου να μου τα στείλει με το ταχυδρομείο. Με αυτό το τρόπο γλυτώνω το τελωνείο και τα όποια παραπάνω έξοδα; Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου πει τι με συμφέρει να κάνω και πως να το κάνω γιατί μόνο από την Rayban στην Αμερική μπορώ να φτιάξω γυαλιά ηλίου οράσεως που θα έχουν φακούς από τη rayban, από καμία άλλη χώρα της Ευρώπης δεν μπορώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 το gearbest στα σχολια λεει οτι δεν δεχεται να βαλει πανω μικροτερη τιμη η να το στειλει σαν δωρο οποτε δεδομενου οτι θα λεει κινητο και με τιμη 230 δεν θα ανοιχτει σιγουρα ??? η απλα το λενε σε οποιον ρωταει δημοσια ?? καποιος ας δωσει τα φωτα του Κανείς δεν μπορεί να σε βεβαιώσει στα σίγουρα ότι θα σταματήσει ή δεν θα σταματήσει το δέμα σου στο τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bookie77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Κανείς δεν μπορεί να μου απαντήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα θα θέσω μια ερώτηση και θα ήθελα μία σίγουρη απάντηση από κάποιον γνώστη. Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι γυαλιά με φακούς οράσεως για τον ήλιο που θα είναι προσαρμοσμένοι στην πάθηση μου από την Αμερική, θα πληρώσω τελωνείο και ΦΠΑ; Τα γυαλιά θα αγοραστουν από τη Rayban και θα έχουν κόστος 400 ευρώ περίπου. Σκέφτομαι επειδή έχω συγγενείς στην Αμερική, να παραγγείλω τα γυαλιά και να βάλω διεύθυνση αποστολέα τη διεύθυνση της θείας μου και να πω μετά στη θεία μου να μου τα στείλει με το ταχυδρομείο. Με αυτό το τρόπο γλυτώνω το τελωνείο και τα όποια παραπάνω έξοδα; Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου πει τι με συμφέρει να κάνω και πως να το κάνω γιατί μόνο από την Rayban στην Αμερική μπορώ να φτιάξω γυαλιά ηλίου οράσεως που θα έχουν φακούς από τη rayban, από καμία άλλη χώρα της Ευρώπης δεν μπορώ... Πριν απ' όλα, θέλω να πω ότι μια τέτοια παραγγελία δεν θα την αποφάσιζα εκτός ελλάδος, ανεξάρτητα αν είναι rayban ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα, γιατί το θέμα των ματιών είναι πολύ σοβαρό και ένα λάθος στους βαθμούς ή στην εστίαση δεν διορθώνεται στην απόσταση Ελλάδα-Αμερική. Αν επιμένεις, μπορείς να τα παραγγείλεις και να σταλούν σε συγγενή σου και εκείνος με το ταχυδρομείο σ' εσένα, χωρίς δηλωμένη αξία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
impalo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Aπλά για επιβεβαίωση σε αυτό που λένε πολλοί για τους ελέγχους.. Περίμενα ένα δέμα από εξωτερικό, συστημένο και εδώ και 2 εβδομάδες το βλέπω κολλημένο στο κέντρο διαλογής. Λιγότερο έκανε να έρθει Ελλάδα από Κίνα, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Παίρνω τηλ να ρωτήσω και μου λέει ένας υπάλληλος ότι είναι να περάσει τελωνείο, γι αυτό αργεί. Κατά λέξη μου λέει… είναι να περάσει τελωνείο μήπως και μπει κανένας δασμός. (από όπου αρπάξετε παλιοφούστηδες σκέφτομαι και το κλείνω.) Αυτή την περίοδο περιμένω 11 αντικείμενα μικρής αξίας (όλα κάτω των 12€) και μεγέθους (φάκελοι επιστολής) από τα οποία τα 8 έχουν έρθει χωρίς πρόβλημα. Αυτό που αναφέρομαι τώρα είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος και αξία. Και τώρα η ερώτηση μου:Η αξία του είναι 12€. Οπότε να υποθέσω θα περάσει έτσι ή αφού θα μπει τελωνείο θα μου ρίξουν κανέναν 3αρακι € (έτσι για το καλό) που έχω ακούσει αρκετές φορές. Μέχρι 25€ δεν είναι Free? Δε ξέρω αν το σταματήσαν λόγω μεγέθους ή ήταν τυχαίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Κανένας δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά τους λόγους γιατί σταμάτησε, αν και το πιθανότερο είναι ότι η συσκευασία του έμοιαζε με την αντίστοιχη κινητού. . Αφού μπήκε το δέμα σου στο τελωνείο, το χειρότερο σενάριο είναι να σε χρεώσουν το τέλος των 3€ και το καλλίτερο να μην σε χρεώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
impalo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Πρόκειται για μία απλή τσάντα πλάτης. Τίποτα το ιδιαίτερο. Ίσως λόγω μεγέθους το σταμάτησαν. Το αστείο είναι ότι μου ήρθε και μία οθόνη κινητού σε συσκευασία κινητού, κουτάκι με το αφρολεξ και δε το σταμάτησαν. Αυτό έκανε μπαμ για κινητό. Απ οτι διαβάζω πάντως, κανονικά δε πρέπει να επιβληθεί κανένας δασμός. Η αξία είναι κάτω από τα όρια. Θα ενημερώσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις