makfil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Επικοινωνείς με τον πωλητή και του επιστρέφεις τα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 τι κάνω τώρα; Την πάπια... Επειδή 4 μήνες είναι εξωφρενικά πολύς χρόνος. Τα παρήγγειλες αυτά που παρήγγειλες γιατί μάλλον τα ήθελες αν όχι σε απολύτως συγκεκριμένο σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα και όχι μετά από 2 χρόνια... Όταν δηλώνουν "εγγυημένη" (όπως συμβαίνει π.χ. στο Aliexpress) παραλαβή σε 45 ή 60 μέρες, οι μέρες δεν μπορεί να φτάνουν τις ...120. Πρέπει κάποια στιγμή να μάθουν να τηρούν τις δεσμεύσεις τους. Και να επιλέγουν πιο αξιόπιστα ταχυδρομεία από κάτι Βανουάτου, Σευχέλλες κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 η αλήθεια είναι ότι η προηγούμενη παραγγελία ήταν tablet με πρόβλημα στο οποίο κάθισα τουλάχιστον 2-3 μέρες να το επαναφέρω και επίσης αλήθεια είναι ότι το κινητό για το οποιο παρήγγειλα το tempered glass δεν το έχω πλεόν και έχω πάει σε άλλο, παρόλα αυτά θα θελα την απόφαση να την πάρουν αυτοί και όχι εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Πήρες τα χρήματά σου πίσω και παρέλαβες αυτό που αγόρασες και μεταθέτεις την απόφαση στον πωλητή; Το καλλίτερο θα ήταν να ενεργούσες μόνος χωρίς να δημοσιοποιείς τις σκέψεις και την απόφασή σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 η απόφασή μου ήταν να τους στείλω mail ότι το παρέλαβα και το συζητάω και εδώ...αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά κάποιος που έχει παραγγείλει από conputeruniverse σε πόσες μέρες περίπου έχει παραλάβει; Το track των ΕΛΤΑ είναι κολλημένο εδώ και μια εβδομάδα στο sent item abroad και δίπλα Germany.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Ξέρει κανείς στο περίπου χρεώσεις για μεταφορά μεγάλου δέματος από Αγγλία στην Ελλάδα; Πάει με το κυβικό μέτρο ή με το βάρος; Μιλάμε για περίπου 2 κυβικά μέτρα και 1 τόνο+ βάρος. Έχω στείλει email σε κάποιες μεταφορικές απλά θα ήθελα να έχω μια ιδέα στο περίπου αν γνωρίζει κάποιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Mε δουλεύουν αυτοί;;; Εχω αρχίσει και φορτώνει πολυ με το κωλοσαιτ αυτό και τους ερασιχτέχνες πωλητές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας, να πω και εγώ την πολύ θετική τελικώς εμπειρία μου με αγορά από Κινέζικο κατάστημα.Παραγγελία από GeekBuying στις 29-01-2017, οπότε και ήταν κλειστά τα πάντα στην Κίνα, λόγω των εορτών τους εκεί. Η παραγγελία ήταν για ένα Android TV Box στα 44 ευρώ και κάτι ψιλά. Στην τιμή περιλαμβανόταν η αποστολή με registered (συστημένο) mail.Στις 04-02-2017 μου έρχεται mail ότι το πακέτο απεστάλη, μαζί με το tracking number και υπόδειξη να το παρακολουθήσω στο www.17track.net. Επί μέρες δοκιμάζω σε αυτό το site να παρακολουθήσω το πακέτο, και παίρνω συνεχώς την απάντηση "not found".Διαβάζω εδώ, δεν θυμάμαι πόσες σελίδες, πίσω, κάποιον φίλο να προτείνει για παρακολούθηση το www.trackitonline.ru. Δοκιμάζω, και ω του θαύματος, το δέμα βρίσκεται και η διαδρομή φαίνεται "με το νι και με το σίγμα".Βλέπω πως το πακετάκι έρχεται μέσω Γερμανίας, και την Παρασκευή 17-02-2017, ώρα 10:50 κάνει chek in στο Βενιζέλος και στις 15:59 παραδίδεται στα ΕΛΤΑ.Και ενώ περίμενα, σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει εδώ, να μου έλθει μετά από καμιά... 15αριά μέρες, χθες Δευτέρα μεσημέρι 20-02-2017, ΤΣΟΥΠ!!, να 'σου ο ταχυδρόμος με το πακέτο στο χώρο μου.Ήλθε από Κινα σε 16 μέρες, χωρίς τελωνείο, χωρίς κανένα πρόβλημα!! Στο πακέτο βλέπω πάνω ότι ο Κινέζος είχε βάλει από μόνος του, χωρίς να έχουμε μιλήσει καθόλου, αξία προϊόντος 20 $US, προφανώς επειδή γνωρίζει τα πιθανά θέματα με τα τελωνεία, και τον συμφέρει και τον ίδιο να αυξάνει τις πωλήσεις του, διευκολύνοντας τους πελάτες του να ΜΗΝ περνάνε τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ακριβώς αυτό που λες όσο αφορά την ερώτησή σου στο ποστ 3772, εγώ προσωπικά έχω πιστωτική κάρτα eurobank στο PayPal, κερδίζω από το να γεμίζω με ευρώ την κάρτα, κερδίζω στην αγορά με άλλο νόμισμα επειδή την μετατροπή την κάνει το PayPal, χάνω όμως στην ισοτιμία, αλλά επειδή η κάρτα είναι eurobank δεν υπάρχει πιστεύω καλύτερη επιλογή Υπαρχει, βγαλε καρτα απο ΕΤΕ ή βγαλε Revolut ή Leupay 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μπαταρίες για κινητό απο το εξωτερικό τι παίζει; περνάνε κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μπαταρίες για κινητό απο το εξωτερικό τι παίζει; περνάνε κανονικά; Όχι. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και πολλά μεγάλα μαγαζιά πλέον δεν στέλνουν. Αν βρεις όμως κάποιον που λέει ότι στέλνει σημαίνει ότι το έχει ελέγξει με τον φορέα που στέλνει και θα φτάσει η μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Όχι. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και πολλά μεγάλα μαγαζιά πλέον δεν στέλνουν. Αν βρεις όμως κάποιον που λέει ότι στέλνει σημαίνει ότι το έχει ελέγξει με τον φορέα που στέλνει και θα φτάσει η μπαταρία. είναι απο eBay αυτό είναι το ρίσκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 είναι απο eBay αυτό είναι το ρίσκο Δεν υπάρχει ρίσκο. Αυτό σου λέω. Αν λέει ότι στέλνει στην Ελλάδα σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει. Αυτοί που δεν μπορούν να στείλουν σου έχουν κλειδωμένη εκ των προτέρων τη δυνατότητα να αγοράσεις εφόσον δίνεις διεύθυνση στην Ελλάδα. Δεν έχει καμία σχέση με τελωνεία κλπ. αυτό. Θέμα ασφαλείας είναι και υπάρχει πρόβλημα σε αεροπορικές αποστολές μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 μπορει καποιος να με ενημερωσει απο ποια μαγαζια μπορω να αγορασω που δεχονται επιστροφη αντικειμενων επειδη δεν εμεινα ικανοποιημενος και μπορω να χρησιμοποιησω το paypal για να τα στειλω πισω και να παρω τα χρηματα μου χωρις να π΄ληρωσω μεταφορικα? σου καλυπτουν μεταφορικα μεχρι 30 ευρω που πως ειδα στα ελτα ειναι για δεμα εξωτερικου στις αλλες χωρες μεχρι βαρους 1.2 κιλων αρα ακουστικα, πληκτρολογια μηχανικα, κλπ ειναι μεσα για να κανω δοκιμες τσαμπα το banggood ειδα πως σου αφαιρουν απο τα λεφτα της επιστροφης και το κοστος που πληρωσαν αυτοι για να στο στειλουν αρχικα αρα τρωει ακυρο πειτε αλλα μαγαζια, σελιδες που μπορω να το κανω. ξερω πως εχω δικαιωμα μεχρι 12 φορες το χρονο με το paypal ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις