BloodDonor89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Η χρεωστική visa της Πειραιώς χρεώνει σε αγορές σε συνάλλαγμα (paypal π.χ) προμήθεια 2% με μέγιστη χρέωση τα 6 ευρώ.</p> <p> </p> <p>Μόνο σε αγορές από το amazon δεν χρεώνεται αυτή η προμήθεια.</p> <p> </p> <p>Οτιδήποτε άλλο σου είπαν δεν ισχύει για την συγκεκριμένη κάρτα,απλά κάποιοι υπάλληλοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.</p> Πάντως και 2% να είναι που μάλλον έτσι είναι. Σε μικρές αγορές 20-30 ευρώ η προμήθεια είναι αμελητέα. Σε σύγκριση της eurobank Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδια θα περασει τελωνειο ενα τετοιο πραγμα http://www.focalprice.com/LX0740X/110120V_40W_1Light_Vintage_Chandelier.html?Source=BFDENcategory ;. Το θεμα ειναι οτι θα ειναι σε κουτι μεγαλο για να μη σπασει. Παιζει ρολο το μεγεθος κουτιου ή οχι; Μονο η τιμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Προσωπικά, δεν θα αγόραζα ποτέ ένα παρόμοιο φωτιστικό από το εξωτερικό, όσο καλή και ασφαλή συσκευασία να μου έλεγαν ότι θα κάνουν. Σε ότι αφορά στο ερώτημά σου, νομίζω ότι ο όγκος του δέματος δεν παίζει ρόλο αλλά η αξία CIF (κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια). Έχουν αναφερθεί στο διαδίκτυο περιπτώσεις εισαγωγής ογκωδών δεμάτων (ανταλλακτικά αυτ/των), από τρίτες χώρες, χωρίς να καταβληθεί δασμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Προσωπικά, δεν θα αγόραζα ποτέ ένα παρόμοιο φωτιστικό από το εξωτερικό, όσο καλή και ασφαλή συσκευασία να μου έλεγαν ότι θα κάνουν. Σε ότι αφορά στο ερώτημά σου, νομίζω ότι ο όγκος του δέματος δεν παίζει ρόλο αλλά η αξία CIF (κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια). Έχουν αναφερθεί στο διαδίκτυο περιπτώσεις εισαγωγής ογκωδών δεμάτων (ανταλλακτικά αυτ/των), από τρίτες χώρες, χωρίς να καταβληθεί δασμός. Γιατι δε θα αγοραζες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί δεν θα διακινδύνευα να παραλάβω ένα κομματιασμένο/σπασμένο φωτιστικό. Είναι άλλο πράγμα να σου φέρουν το φωτιστικό στο σπίτι σου από την ελληνική εταιρεία/κατάστημα, με τη δική τους ευθύνη για τη μεταφορά, και άλλο να το πληρώσεις στην Αμερική και να μπλέξεις με επιστροφές κλπ στην περίπτωση που έρθει σπασμένο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelladeli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια σας και παλι! Ετοιμαζομαι να κανω (λιγο βιαστηκα ομως) μια αγορα απο το ιντερνετ, συγκεκριμενα απο το site http://www.etsy.com. Φαινεται πολυ αξιοπιστο και η αξια του προϊοντος ειναι σχετικα μικρη (8,73 GBP). Η πωλητρια στελνει απο Φλοριντα, Αμερικη με USPS και το κοστος της αποστολης ειναι 4,53 GBP (συνολικα μεχρι τωρα ~15.4 Ευρω). Απο το dutycalculator με ΦΠΑ 3.55 Ευρω, η τελικη αξια της εισαγωγης (με import duty=0) φτανει κατα προσεγγιση τα 18.97-19 Ευρω. Αρα ειναι κατω απο το οριο των 22 Ευρω. Επειδη ειναι η δευτερη αγορα μου απο το εξωτερικο, ιδιως η πρωτη μου απο ιδιωτη και οχι απο πιστοποιημενο καταστημα πχ.Αμαζον, και δεν εχω την πειρα που εχουν μερικοι σε αυτο το thread θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα που με εχουν βαλει σε διλημμα. 1. Η πωλητρια αναφερει το εξης: If you'd like your items to be insured or sent with delivery confirmation, please convo me so I can quote how much this extra service will cost.I'll be happy to work with you should you need your items in a rush. Priority mail usually gets your items delivered in 2 to 3 days. Πρεπει να ορισω εγγυηση ή επιβεβαιωση παραδωσης ("items to be insured or sent with delivery confirmation")? Υπαρχει κινδυνος να χαθει το δεμα μου χωρις τα παραπανω? Ποια ειναι η συμβουλη σας? EDIT: Ενταξει κατανοησα το ρολο της ασφαλισης. Αν λειπει τοτε ερχεται το δεμα με First Class Mail που δεν εχει tracking και αργει λιγο περισσοτερο. Αλλα και παλι, μηπως θα πρεπει να ζητησω το Priority Mail International για λογους ασφαλειας ή δεν κανει διαφορα? και 2. Πιστευετε πως πρεπει να ζητησω απο την πωλητρια να δηλωσει το δεμα ως "δωρο"/"gift" για να γλιτωσω εξοδα ή ειναι ηδη μικρη η αξια του προϊοντος για να ανησυχω για τον εκτελωνισμο του (δεδομενου του οτι δεν εχω υπολογισει αεροπορικα εξοδα, εγγυηση/ασφαλιση, additional handling fees κλπ)? Η ιδια αναφερει: Please note that I will ship to the address listed in your Etsy purchase unless you request differently.Should your purchase be for a special occasion such as a birthday, mother's day, a Xmas gift, etc,. I will be MORE THAN HAPPY to include a personalized note from you. Simply let me know what you'd like me to write and I'll be glad to do this in your name. και 3. Τι εννοει "Import Authorization may be required." το οποιο μου εβγαλε το dutycalculator? Οτι θα πρεπει να παω εγω να κανω τον εκτελωνισμο? Μα σε κατι τοσο μικρης αξιας? Ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων για τη βοηθεια σας!!! Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2013 από stelladeli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας και παλι! Ετοιμαζομαι να κανω (λιγο βιαστηκα ομως) μια αγορα απο το ιντερνετ, συγκεκριμενα απο το site http://www.etsy.com. Φαινεται πολυ αξιοπιστο και η αξια του προϊοντος ειναι σχετικα μικρη (8,73 GBP). Η πωλητρια στελνει απο Φλοριντα, Αμερικη με USPS και το κοστος της αποστολης ειναι 4,53 GBP (συνολικα μεχρι τωρα ~15.4 Ευρω). Απο το dutycalculator με ΦΠΑ 3.55 Ευρω, η τελικη αξια της εισαγωγης (με import duty=0) φτανει κατα προσεγγιση τα 18.97-19 Ευρω. Αρα ειναι κατω απο το οριο των 22 Ευρω. Τα 22€ ελιναι το όριο για εμπορικού χαρακτήρα εισαγωγές και το αντίστοιχο για μη εμπορικού χαρακτήρα είναι 15€. Επομένως, δεν αντιμετωπίζεις θέμα μπλεξίματος με τελωνείο. Επειδη ειναι η δευτερη αγορα μου απο το εξωτερικο, ιδιως η πρωτη μου απο ιδιωτη και οχι απο πιστοποιημενο καταστημα πχ.Αμαζον, και δεν εχω την πειρα που εχουν μερικοι σε αυτο το thread θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα που με εχουν βαλει σε διλημμα. 1. Η πωλητρια αναφερει το εξης: Πρεπει να ορισω εγγυηση ή επιβεβαιωση παραδωσης ("items to be insured or sent with delivery confirmation")? Υπαρχει κινδυνος να χαθει το δεμα μου χωρις τα παραπανω? Ποια ειναι η συμβουλη σας? EDIT: Ενταξει κατανοησα το ρολο της ασφαλισης. Αν λειπει τοτε ερχεται το δεμα με First Class Mail που δεν εχει tracking και αργει λιγο περισσοτερο. Αλλα και παλι, μηπως θα πρεπει να ζητησω το Priority Mail International για λογους ασφαλειας ή δεν κανει διαφορα? Οι όροι αυτοί υποθέτω ότι είναι γενικοί και δεν θα πρέπει να σε απασχολούν για αυτή την αξία. και 2. Πιστευετε πως πρεπει να ζητησω απο την πωλητρια να δηλωσει το δεμα ως "δωρο"/"gift" για να γλιτωσω εξοδα ή ειναι ηδη μικρη η αξια του προϊοντος για να ανησυχω για τον εκτελωνισμο του (δεδομενου του οτι δεν εχω υπολογισει αεροπορικα εξοδα, εγγυηση/ασφαλιση, additional handling fees κλπ)? Η ιδια αναφερει: Η αναφορά του πωλητή σε gift δεν έχει την έννοια του τελωείου που νομίζεις αλλά την έννοια της διαφορετικής συσκευασίας. Πάντως πρέπει να γνωρίζεις ότι για το τελωνείο μετράει η αξία CIF (κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια) ενός δέματος. και 3. Τι εννοει "Import Authorization may be required." το οποιο μου εβγαλε το dutycalculator? Οτι θα πρεπει να παω εγω να κανω τον εκτελωνισμο? Μα σε κατι τοσο μικρης αξιας? Το dutycalculator είναι ένα εργαλείο χοντρικής προσέγγισης για τον υπολογισμό των εξόδων εκτελωνισμού. Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι να μην ξεπεράσεις το όριο των 45€. Αλλά και αν το ξεπεράσεις,θα αντιμετωπίσεις την επιβολή ΦΠΑ μέχρι το ποσό των 150€ Ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων για τη βοηθεια σας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelladeli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω makfil, εκανα την παραγγελια κανονικα με Paypal. Οσο για τα προηγουμενα πρωτα ποστ μου, σχετικα με την παραγγελια και μεταφορα απο Αγγλια μεσω UPS, να ενημερωσω πως ολα κυλησαν ομαλα και περα απο τα εξοδα αποστολης δε μου ζητηθηκε να πληρωσω κατι επιπλεον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 και μια μικρη προσθηκη.οτι αν για καποιο λογο περασει τελωνειο καποια παραγγελια περα οτι θα χασεις minimum 2 ωρες για να εκτελωνισεις δεν ειναι μονο το φπα που θα πληρωσεις αλλα και διαφορα μικρο εξοδα.πχ εξοδα αποθηκης κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costasmarkoglou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα και απο μενα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το paypal και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Εχω ενα λογαριασμο στο paypal στον οποιο προς το παρον δν εχω συνδεσει καμια καρτα ή τραπεζικο λογαριασμο. Θα ηθελα να φορτωσω το paypal μου ΧΩΡΙΣ ομως να φαινονται καπου τα πραγματικα μου στοιχεια για προσωπικους λογους. Καταλαβαινω οτι για να βγαλω πιστωτικη ή χρεωστικη και να φορτωσω απο κει το Paypal δε γινεται γιατι οταν βγαζεις καρτα ειναι απαραιτητα τα στοιχεια σου. Αν κανω ομως καταθεση στην Bank of America κατευθειαν στον paypal λογαριασμο μου (δινοντας το IBAN του λογαριασμου paypal μου) γινεται να μη δωσω τα στοιχεια μου? Να μπουν δηλαδη τα χρηματα χωρις να φαινεται πουθενα το ονομα μου. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα δεμα (ρολόι) με αναγραφόμενη αξιΑ 18$ και περιτύλιγμα δώρου αν έρθει με DHL θα πληρωσω τελωνείο ; μπορώ να του πω να το στείλει και με ταχυδρομείο από Αμερική.για το creationwatches.com μιλάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν το δέμα έρχεται με courier, κάνει στάση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο τελωνείο, ανεξάρτητα από αναγραφόμενη αξία, δώρο κλπ Με το ταχυδρομείο, η διαδικασία είναι διαφορετική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 εχω βγαλει χρεωστικη πειραιως και την συνδεσα στην paypal τωρα πως θα βρω τον αριθμο ωστε να γινει Verified; πως μπορω να βαλω κεφτα απο το atm; και αν τα βαλω παιρναναι αμεσως και μπορω να κανω αμεσως την αγορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) 1. Για το θέμα του PayPal, διάβασε το κεφάλαιο 4 του οδηγού. 2. Η χρεωστική είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό και, επομένως, αυτός πρέπει να έχει χρήματα τόσα όσα σου χρειάζονται για την αγορά που θέλεις να κάνεις. Στο λογαριασμό σου βάζεις χρήματα και από ΑΤΜ και χρεώνονται αμέσως, εκτός αν είναι ΣΚ ή αργία οπότε χρεώνονται το πρωί της πρώτης εργάσιμης. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2013 από makfil 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 για το πρωτο με το κωδικο δεν βρηκα να λεει κατι για το δευτερο εγω εβαλα χτες το μεησμερι τωρα θα ειναι μεσα για να κανω την αγορα; η θα μπουν την δευτερα; και κατι ακομη μου ελεγε να τα βαλω σε φακελο αλλα εγω τα εβαλα ετσι θα εχουμε κανενα προβλημα; ; εγω πρεπει να παω στην πειραιαως να παρω το κωδικο; μπορω και απο το atm; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις