@topos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Τωρα ξαναρχισα να κανω καποιες μικρες αγορες μεσω paypal, οσο θυμομουν ηταν πιο οικονομικο να κανει την μετατροπη συναλλαγματος η τραπεζα(στην προκειμενη EUROBANK) σε σχεση με το paypal. Αγορασα διαφορες χαζομαρες κατω του 5ευρου και σαν να μου λειπανε καποια χρηματα,μολις πηγα στην τραπεζα και ειδα οτι με χρεωνει 2,50 ευρω ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ. Ειναι δυνατων?Για αγορα 0,67 cent να μου χρεωνει 2,50 ευρω μετατροπη? Εαν εβαζα το paypal να κανει την μετατροπη θα το γλιτωνα το 2,50 ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Είναι δυνατόν αφού περιλαμβάνεται στο Τιμολόγιο εργασιών της από πολλά χρόνια. Το έχουμε, άλλωστε, συζητήσει πολλές φορές σε διάφορα νήματα. Άλλο θέμα η μετατροπή του συναλλάγματος και άλλο η χρέωση προμήθειας στις αγορές σε συνάλλαγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Εαν εβαζα το paypal να κανει την μετατροπη θα το γλιτωνα το 2,50 ευρω? Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Oks, το αλλαξα. Ευχαριστω! Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2016 από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Εχετε να προτεινετε κανα site για τεχνολογικα προιοντα, ρουχισμο ή ειδη σπιτιου εκτος απο Banggood, Gearbest, Fasttech και Sportsdirect? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaccki Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Εχετε να προτεινετε κανα site για τεχνολογικα προιοντα, ρουχισμο ή ειδη σπιτιου εκτος απο Banggood, Gearbest, Fasttech και Sportsdirect? Ρίξε μια ματιά σε AliExpress, Amazon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Εχετε να προτεινετε κανα site για τεχνολογικα προιοντα, ρουχισμο ή ειδη σπιτιου εκτος απο Banggood, Gearbest, Fasttech και Sportsdirect? geekbuying.com, miniinthebox.com, και φυσικά το ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 εχω κανει μια παραγγελια απο vickmall 27 οκτωβριου μου δινουν το track number - βαζοντας το στο singapore post μου εμφανίζει αυτό 28-10-2017 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) εχω κανει πολλες αγορες αυτο πρωτη φορα το βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Έχουν δημιουργήσει tracking number αλλά δεν έχουν πάρει το δέμα στο ταχυδρομείο ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 εχω κανει μια παραγγελια απο vickmall 27 οκτωβριου μου δινουν το track number - βαζοντας το στο singapore post μου εμφανίζει αυτό 28-10-2017 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) εχω κανει πολλες αγορες αυτο πρωτη φορα το βλεπω Αυτό είναι ένα προκαταρτικό στάδιο της αποστολής, δηλαδή ενημερώθηκε η μεταφορική για την παραλαβή του δέματος και σε 3-4 μέρες θα δεις ενημέρωση ότι το παρέλαβε, οπότε θα ξεκινήσει το ταξίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaximandros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Θέλω να κάνω αγορά από amazon UK. Θέλω να ρωτήσω εαν έχουν χαλαρώσει καθόλου τα capital, γιατί πέρυσι που προσπαθούσα να κάνω πληρωμή, με απέρριπτε. (Prepaid card Πειραιώς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Θέλω να κάνω αγορά από amazon UK. Θέλω να ρωτήσω εαν έχουν χαλαρώσει καθόλου τα capital, γιατί πέρυσι που προσπαθούσα να κάνω πληρωμή, με απέρριπτε. (Prepaid card Πειραιώς) Nαι νομίζω μπορεις να κάνεις πλέον και με ελληνικές κάρτες, αν και προσωπικά παραμένω "πιστός" σε revolut και leupay. Εχει κανείς χρησιμοποιήσει την υπηρεσία www.mygermany.com για εικονική γερμανική διεύθυνση για αγορές απο ιστοσελίδες όπως www.otto.de που δεν στέλνουν Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 εχει ψωνισει κανεις απο αυτο το site? http://www.timberlandboutique.com/en/ πολυ καλες τιμες για να ειναι αληθινες δεν εχει paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 εχει ψωνισει κανεις απο αυτο το site? http://www.timberlandboutique.com/en/ πολυ καλες τιμες για να ειναι αληθινες δεν εχει paypal 1) Δεν δέχεται Paypal όπως είδες κι εσύ. 2) Το domain έχει αγοραστεί μόλις πριν 1-2 μήνες (https://who.godaddy.com/whoisstd.aspx?domain=timberlandboutique.com&prog_id=GoDaddy&k=9%2fRx1G17umhD70OLaaqGKJVfHiPEcYxDudEz3e0ljHik%2fTW%2fqoVXSSZpXUk3LXRIL9SygeXYzvo%3d) από κάποιον στον Παναμά 3) Οι τιμές του είναι αδιανόητα χαμηλές για να είναι αληθινές. Νομίζω το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ξεκάθαρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Εκανα μια αγορα απο Aliexpress στις 18-10-16 ,ακομη να φανει κατι, ποτε μπορω ν ανοιξω dispute; να περιμενω αλλο η οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις