makfil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Όσο παλιό και αν είναι, είναι ίσως το μόνο αποτελεσματικό για να μην σταματήσει το δέμα στο τελωνείο. Σε ότι αφορά στην απορία σου, το δέμα δεν έρχεται από ευρωπαική πόλη αλλά από κάποια πόλη της Κίνας, με όλα τα στοιχεία περιγραφής, αξίας, βάρους κλπ στα κινέζικα και στα αγγλικά, όπως φαίνεται στο αυτοκόλλητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ειχα ξαναγραψει,ειχα κανει αγορα απο aliexpress και μ ειχε ερθει ενα xiaomi powerbank και μου ειχε ερθει χαλασμενο με στραβωνενο usb port,και πληρωσα τη διαφορα να μου στειλει μεγαλυτερης χωριτηκότητας,μου εχει δωσει tracking number RS586315643NL το στελνει με postNL,και εχει γινει shipped απο 31 Αυγουστου,οπου ηαζω το tracking δεν μυ βγαζει τπτ,του εχω στειλει μνμτα 2-3 φορες και μου λεει να δοκιμασω σε 2 εργασιμες,δοκιμασα σημερα και παλι τπτ.τι να κανω;λετε να μην εχει στειλει τπτ και να με κοροιδευει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ειχα ξαναγραψει,ειχα κανει αγορα απο aliexpress και μ ειχε ερθει ενα xiaomi powerbank και μου ειχε ερθει χαλασμενο με στραβωνενο usb port,και πληρωσα τη διαφορα να μου στειλει μεγαλυτερης χωριτηκότητας,μου εχει δωσει tracking number RS586315643NL το στελνει με postNL,και εχει γινει shipped απο 31 Αυγουστου,οπου ηαζω το tracking δεν μυ βγαζει τπτ,του εχω στειλει μνμτα 2-3 φορες και μου λεει να δοκιμασω σε 2 εργασιμες,δοκιμασα σημερα και παλι τπτ.τι να κανω;λετε να μην εχει στειλει τπτ και να με κοροιδευει; Εμένα μου είχε στείλει λάθος tracking number...πες του να σιγουρευτεί ότι είναι το σωστό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ειχα ξαναγραψει,ειχα κανει αγορα απο aliexpress και μ ειχε ερθει ενα xiaomi powerbank και μου ειχε ερθει χαλασμενο με στραβωνενο usb port,και πληρωσα τη διαφορα να μου στειλει μεγαλυτερης χωριτηκότητας,μου εχει δωσει tracking number RS586315643NL το στελνει με postNL,και εχει γινει shipped απο 31 Αυγουστου,οπου ηαζω το tracking δεν μυ βγαζει τπτ,του εχω στειλει μνμτα 2-3 φορες και μου λεει να δοκιμασω σε 2 εργασιμες,δοκιμασα σημερα και παλι τπτ.τι να κανω;λετε να μην εχει στειλει τπτ και να με κοροιδευει; εδω εισαι https://www.17track.net/el/track?nums=RS586315643NL&fc=0 οποτε υπομονη 20-25 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Έκανα αγορά πακέτο με 2 πράγματα τα οποία θα έρθουν ξεχωριστά με Fedex, το ένα αύριο και το άλλο μεθαύριο. Θα πληρώσω τελωνείο και για τα δύο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Έκανα αγορά πακέτο με 2 πράγματα τα οποία θα έρθουν ξεχωριστά με Fedex, το ένα αύριο και το άλλο μεθαύριο. Θα πληρώσω τελωνείο και για τα δύο; Γιατί fedex ρε συ; Από που έρχονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Usa. Είναι μια συλλεκτική μαλακία http://gear.blizzard.com/doomhammer-premium-replica/ νόμιζα θα τα στείλουν μαζί πακέτο αλλά την βάση την έστειλαν ξεχωριστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Usa. Είναι μια συλλεκτική μαλακία http://gear.blizzard.com/doomhammer-premium-replica/ νόμιζα θα τα στείλουν μαζί πακέτο αλλά την βάση την έστειλαν ξεχωριστά. Είναι κι ακριβά...θα πάει αρκετά το τελωνείο! Άλλο τρόπο αποστολής δεν είχε; (Γι'αυτό που ρωτάς, πιστεύω δύο φορές θα περάσει τελωνείο δυστυχώς...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι κι ακριβά...θα πάει αρκετά το τελωνείο! Άλλο τρόπο αποστολής δεν είχε; (Γι'αυτό που ρωτάς, πιστεύω δύο φορές θα περάσει τελωνείο δυστυχώς...). Όχι, μόνο international priority και ήθελε και 350$ shipping.Η βάση κάνει 50$, δεν πιστεύω να μου προσθέσουν και τα 350$ την αποστολής μαζί ε; Δηλαδή 350$+350$ και 50$+350$. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Έκανα αγορά πακέτο με 2 πράγματα τα οποία θα έρθουν ξεχωριστά με Fedex, το ένα αύριο και το άλλο μεθαύριο. Θα πληρώσω τελωνείο και για τα δύο; Εάν έρχεται κάθε δέμα με ξεχωριστό τιμολόγιο, θα εκτελωνιστεί ξεχωριστά. Η αξία CIF είναι κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια (αν υπάρχει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό με τα μεταφορικά που έγραψα παραπάνω; Θα τα υπολογίσουν 2 φορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορώ να γνωρίζω πως τα έχει τιμολογήσει και στείλει. Επικοινώνησε με τον πωλητή για διευκρινίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορώ να γνωρίζω πως τα έχει τιμολογήσει και στείλει. Επικοινώνησε με τον πωλητή για διευκρινίσεις. Κάλώς, θα μάθω μεθαύριο, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μου ήρθε σήμερα το πακέτο και με πήρε τηλέφωνο μια κυρία να μου το πει.Μου έστειλε σε email τη προσφορά της μαζί με κάτι εξουσιοδοτήσεις: ΔΑΣΜΟΙ / ΦΠΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ 122,00 Δ.Ε.Τ.Ε. 0,00 ΕΞΟΔΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 15,00 ΑΜΟΙΒΗ 83,08 ΣΥΝΟΛΟ 220,08 Επίσης πιο κάτω μου λέει αυτά: *Σε περίπτωση μη αποστολής της αποδοχής τα φορτωτικά έγγραφα θα παραμείνουν στα γραφεία μας για μία περίοδο 5 (πέντε ) εργάσιμων ημερών πριν την επιστροφή στον αποστολέα. **Μετά την 3η ημέρα από την άφιξη , η παραμονή στην αποθήκη επιβαρύνεται με αποθήκευτρα. ***Σε περίπτωση μη αποδοχής της προσφοράς μας η οφειλή στην ORBIT COURIERS SA, για την παραλαβή φορτωτικών εγγράφων, θα είναι 25,00 euro (+ΦΠΑ) Τα 25€+ μπορώ να τα γλυτώσω μήπως κάπως; Γιατί δηλαδή να πληρώσω +25€ για τα χαρτιά όταν ήδη έχω δώσει 310€ για να μου το φέρουνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις