theopan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 ολα τα εχω σημειωσει.... Από τη στιγμή που σου λέει ότι λείπει το state/province δεν τα έχεις σημειώσει όλα. Κάπου θα έχει αυτό το πεδίο και σου διέφυγε. Και σε εμένα έχει τύχει. Γράψε Attiki ή Attica εφόσον δέχεται ελεύθερο κείμενο και ξαναδοκίμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αν και υπάρχουν ειδικά νήματα για το θέμα σου, δεν γράφεις με ποια μεταφορική ήρθε το δέμα. Γράψε το tracking number για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε, έτσι αόριστα δεν μπορεί κανείς να σου πει τι συμβαίνει. RB084880213SG (με ανχωνει μην περασει τελωνειο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yelawolf Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Γράψε Attiki ή Attica εφόσον δέχεται ελεύθερο κείμενο και ξαναδοκίμασε. Tι εννοεις με αυτο???Που να το γραψω και γιατι? Τελικα επρεπε να συμπληρωσω ενα κενο που δεν ειχε αστερακι καποιο bug θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LF21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 RB084880213SG (με ανχωνει μην περασει τελωνειο) Δεν έφτασε ακόμα Ελλάδα, ή έχει φτάσει και απλά δεν άνοιξαν ακόμα το σάκο από τα ΕΛΤΑ. Όταν τον ανοίξουν και το σκανάρουν θα δεις να γράφει Άφιξη στη χώρα προορισμού στο site των ΕΛΤΑ. Εσύ απλά να ελέγχεις πλέον την κατάστασή του από εδώ: http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 RB084880213SG (με ανχωνει μην περασει τελωνειο) Το δέμα σου ταξιδεύει με το Σιγκαπουριανό ταχυδρομείο, έχει φτάσει στο αεροδρόμιο σύμφωνα με τα tracking sites αλλά δεν έχει ανοιχτεί ακόμη ο σάκος (συνηθισμένη διαδικασία). Θα το παρακολουθείς στο elta.gr και όταν σκαναριστεί το δέμα θα μάθεις την πορεία (αν θα μπει στο τελωνείο ή όχι κλπ) και την παραλαβή. Εάν ο πωλητής έχει δηλώσει χαμηλή αξία, δεν θα έχεις πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 μπορει να μου πει καποιος μια αγορα που εκανα απο aliexpess με tracking RB087685964SG τι γινετε?ειναι δυνατον να εφτασε τοσο γρηγορα Ελλαδα?στο trackitonline λεει θα παραδωθει με ΕΛΤΑ courier,σχυει αυτο που γραφει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Εγώ διαβάζω (17track.net) ότι έφυγε από Σιγκαπούρη το ΣΑ 27/8 13.39 Δεν φαίνεται να έχει φτάσει στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Makfil απο που θα παραλάβω;απο ταχυδρομείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Από ΕΛΤΑ, σίγουρα. Το αν επέλεξες απλό ταχυδρομείο (συστημένο δέμα) ή γρήγορη αποστολή, το γνωρίζεις εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 ΔενΈλεγε shipping method το aliexpress. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Υπομονή, λοιπόν, μέχρι να φτάσει το δέμα στην Ελλάδα, να σκαναριστεί και μετά θα μάθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros95 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια action camera απο Gearbest. Μιας και είχα ξανα παραγγείλει μια Banggood η οποία είχε πρόβλημα στην πλακέτα και με το που τους ανέφερα το πρόβλημα μετά απο 1-2 μέρες είχα τα λεφτά μου πίσω, θέλω να ξέρω αν σε ανάλογη περίπτωση ισχύει το ίδιο για Gearbest. Γιατί το να στείλω το προϊόν Κίνα και να περιμένουν να παραλάβουν μου φαίνεται τρομερά χρονοβόρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ένα πρόβλημα που είχα απο το Ali,πλήρωσα την διαφορά για μου στείλει ένα μεγαλύτερο power bank αλλα μου έδωσε αυτό το tracking όπου δεν εμφανίζει τπτ RS586315643NL ,μπορεί να μου π1ι κάποιος αν ειναι fake γτ εχω μιάμιση μετά να ανοίξω dispute για την πρώτη παραγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Αν στο εδωσε χτες το tracking πρεπει να περιμενεις τουλαχιστον 3 μερες ωστε να εμφανιστει ηλεκτρονικα το tracking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Χθες μου το έδωσε αλλα δεν Αν το έστειλε ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις