giorgos888 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 σε ευχαριστω παρα πολυ ,την επομενη φορα θα προτιμησω μαλλον αυτη την επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnakeMJK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Εμβάσματα προς εξωτερικό τέλος (Τράπεζα Πειραιώς). Ραντεβού 1η Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros95 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Καλημέρα παιδιά! Στις 5/7 έκανα μια παραγγελία απο το EU Warehouse του Banggood. Μου απέστειλαν το δέμα με B2C, και είναι untracked. Στην σελίδα του προϊόντος έγραφε 5-7 ημέρες μέχρι να παραδοθεί, ενώ το costumer service, αναφέρει 7-10. Μιας και έχουν περάσει και οι 2 διορίες, μήπως πρέπει να αρχίσω να "ανυσηχώ" για το πακετάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PS1563 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Γεια σας, θελω να αγορασω ενα ρουχο f&m απο το site τους, επειδη βλεπω εχει αντικαταβολη με ups και μιας και ερχεται απο ιταλια δε νομιζω να εχω καποιο θεμα με το τελωνειο ετσι? Επισης εφοσον ειναι αντικαταβολη λογικα δεν τιθεται θεμα με τα cc.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Με τελωνείο δεν έχεις πρόβλημα, αλλά τα έξοδα τα είδες "Ευρώπη Ελλάδα μεταφορικά €8.00 ή €19.00 + αντιπαραβολή €13.00" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PS1563 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Τα ειδα, απλα εχει 10% εκπτωση λογω newsletter και δωρεαν μεταφορικα, το μονο που πληρωνω ειναι τα 13 της αντικαταβολης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takinio Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Παρακολουθω μια αποστολη με dhl απο Αμερικα,και μου λεει στο σαιτ τους οτι εγινε προσπαθεια παραδοσης, 2016-07-20 16:47 Athens Metropolitan Area, GR, ATTEMPTED DELIVERY. Μιλαω με dhl και μου λενε δεν μπορουν να το δουν στο συστημα τους γιατι η αποστολη παραδιδεται με τα Ελτα. Το προβλημα ειναι οτι το τρακινγκ εχει πανω απο 12 αριθμους και ψηφια και πρεπει να γινει αντιστοιχεια με καποιο αλλο απο καποιο σαιτ που δεν γνωριζουν .Το τρακινγκ που θα προκυψει τοτε θα μπορει να μπει στην αναζητηση των Ελτα. Εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια να βοηθησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αφού λέει ότι έγινε προσπάθεια παράδοσης και, ειδικά, από τα ΕΛΤΑ, πήγαινε στο γραφείο της περιοχής σου και αναζήτησε το δέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Θέλω να παραγγείλω ήδη αλιείας από Κίνα καθώς είναι πιο φθηνά. Η συνολική τιμή τους θα είναι περίπου στα 60 ευρώ. Να προτιμήσω σπαστές παραγγελίες για να αποφύγω το τελωνείο; Κάπου διάβασα (όχι στον οδηγό) ότι πολλές φορές ανοίγονται αντικείμενα στο τελωνείο μόνο και λόγω μεγέθους (ένα καλάμι ψαρέματος είναι περίπου 1,4μ σπαστό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Θέλω να παραγγείλω ήδη αλιείας από Κίνα καθώς είναι πιο φθηνά. Η συνολική τιμή τους θα είναι περίπου στα 60 ευρώ. Να προτιμήσω σπαστές παραγγελίες για να αποφύγω το τελωνείο; Κάπου διάβασα (όχι στον οδηγό) ότι πολλές φορές ανοίγονται αντικείμενα στο τελωνείο μόνο και λόγω μεγέθους (ένα καλάμι ψαρέματος είναι περίπου 1,4μ σπαστό). Εφόσον δεν αποσταλλεί με κούριερ, δε νομίζω να πρέπει να φοβάσαι. Έχω πάρει κι εγώ καλάμια ψαρέματος και δεν είχα κανένα πρόβλημα ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 παιδια προσπαθω εδω και καιρο να παρω κατι απο ολλανδια και η mastercard της εθνικης μου ριχνει ακυρο.... τωρα που θα αλλαξουν τα capital control ξερετε αν θα περασει η πληρωμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Κανείς δεν γνωρίζει τι θα αλλάζει η όποια νέα απόφαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 ξερουμε ποτε θα μπει σε ισχυ? καπου διαβασα οτι μεχρι την δευτερα θα εχει μπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 ξερουμε ποτε θα μπει σε ισχυ? καπου διαβασα οτι μεχρι την δευτερα θα εχει μπει Πρέπει πρώτα να βγει το ΦΕΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yansta Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Βγηκε το ΦΕΚ. http://www.efsyn.gr/sites/efsyn.gr/files/wysiwyg/fek_2282_t_v_1.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις