Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα παιδιά! Στις 5/7 έκανα μια παραγγελία απο το EU Warehouse του Banggood. Μου απέστειλαν το δέμα με B2C, και είναι untracked. Στην σελίδα του προϊόντος έγραφε 5-7 ημέρες μέχρι να παραδοθεί, ενώ το costumer service, αναφέρει 7-10. Μιας και έχουν περάσει και οι 2 διορίες, μήπως πρέπει να αρχίσω να "ανυσηχώ" για το πακετάκι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας, θελω να αγορασω ενα ρουχο f&m απο το site τους, επειδη βλεπω εχει αντικαταβολη με ups και μιας και ερχεται απο ιταλια δε νομιζω να εχω καποιο θεμα με το τελωνειο ετσι? Επισης εφοσον ειναι αντικαταβολη λογικα δεν τιθεται θεμα με τα cc....

Παρακολουθω μια αποστολη με dhl απο Αμερικα,και μου λεει στο σαιτ τους οτι εγινε προσπαθεια παραδοσης,

2016-07-20 16:47 Athens Metropolitan Area, GR, ATTEMPTED DELIVERY.

Μιλαω με dhl και μου λενε δεν μπορουν να το δουν στο συστημα τους γιατι η αποστολη παραδιδεται με τα Ελτα.

Το προβλημα ειναι οτι το τρακινγκ εχει πανω απο 12 αριθμους και ψηφια και πρεπει να γινει αντιστοιχεια με καποιο αλλο απο καποιο σαιτ που δεν γνωριζουν .Το τρακινγκ που θα προκυψει τοτε θα μπορει να μπει στην αναζητηση των Ελτα.

Εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια να βοηθησει?

Θέλω να παραγγείλω ήδη αλιείας από Κίνα καθώς είναι πιο φθηνά.

Η συνολική τιμή τους θα είναι περίπου στα 60 ευρώ. Να προτιμήσω σπαστές παραγγελίες για να αποφύγω το τελωνείο; Κάπου διάβασα (όχι στον οδηγό) ότι πολλές φορές ανοίγονται αντικείμενα στο τελωνείο μόνο και λόγω μεγέθους (ένα καλάμι ψαρέματος είναι περίπου 1,4μ σπαστό).

Θέλω να παραγγείλω ήδη αλιείας από Κίνα καθώς είναι πιο φθηνά.

Η συνολική τιμή τους θα είναι περίπου στα 60 ευρώ. Να προτιμήσω σπαστές παραγγελίες για να αποφύγω το τελωνείο; Κάπου διάβασα (όχι στον οδηγό) ότι πολλές φορές ανοίγονται αντικείμενα στο τελωνείο μόνο και λόγω μεγέθους (ένα καλάμι ψαρέματος είναι περίπου 1,4μ σπαστό).

Εφόσον δεν αποσταλλεί με κούριερ, δε νομίζω να πρέπει να φοβάσαι. Έχω πάρει κι εγώ καλάμια ψαρέματος και δεν είχα κανένα πρόβλημα ποτέ.

• Like 1

παιδια προσπαθω εδω και καιρο να παρω κατι απο ολλανδια και η mastercard της εθνικης μου ριχνει ακυρο....

τωρα που θα αλλαξουν τα capital control ξερετε αν θα περασει η πληρωμη?

Επισκέπτης

ξερουμε ποτε θα μπει σε ισχυ?

καπου διαβασα οτι μεχρι την δευτερα θα εχει μπει

Πρέπει πρώτα να βγει το ΦΕΚ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...