DjVassel Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Συμφωνω ,εξαλου αυτό λέω και εγω.Εταιριες όπως myus,usa2me,gosend αυτό κανουν από ότι καταλαβα ,δλδ σου δινουν μια διευθυνση αμερικης και μετα τα στελνουν αυτοι σε εσενα (reshipping δλδ),εχεις δουλεψει με την aramex; φιλος μου ειχε στειλει πριν 1-2 χρονια ενα iphone γιατι δε μπορουσε να περιμενει να ερθει ελλαδα. Του βγηκε ακριβα ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Kαλησπερα Ας το βαλω εδω μην ανοιγω νεο θεμα. Εχει κανεις "προβλημα" με αποδειξεις απο αμαζον(αγγλικο)?Εχει αλλαξει κατι και δεν στελνουν "κανονικη" αποδειξη? Στις 3 τελευταιες μου παραγγελιες,ολες 2016 δεν ειχε αποδειξη.Οι δυο απο το αμαζον,η αλλη απο καταστημα στο αμαζον. Δεν ειναι οτι θα την χρειαστω αλλα μου φαινεται περιεργο. Εγω που ειχα ζητησει για την Dyson που εκανα Review και την ηθελα μου ειπαν οτι θα μου την εστελναν με απλο ταχυδρομειο....Δεν ηρθε ποτε! Αν ειδικα το δεμα ειναι μαρκαρισμενο σαν Gift πρεπει να ζητησεις στο support να στην βγαλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lunarinx Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 φιλος μου ειχε στειλει πριν 1-2 χρονια ενα iphone γιατι δε μπορουσε να περιμενει να ερθει ελλαδα. Του βγηκε ακριβα ομως οκ ευχαριστω, να σε καλα καλησπέρα φίλοι, υπάρχει κανένας που να γνωρίζει από σελίδες προώθησης προιώντων τύπου (myus,usa2me,κλτπ) ή ακόμα καλύτερα αν έχει account σε κάτι τέτοιο? θέλω να πάρω κατι από έναν πωλητή από το ebay ο οποίος στέλνει μόνο Αμερική. οποιος γνωριζει ας βοηθησει,ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finarfin Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Εκτός από τη σωστή παρατήρηση ότι ο πωλητής διευκρινίζει ότι έρχεται από Κορέα, πρέπει να σε προβληματίσει και ο τρόπος αποστολής (DHL), που σημαίνει πρόσθετα έξοδα εκτελωνισμού (αμοιβή εκτελωνιστή, αποθήκευτρα και άλλα μικροέξοδα). Η συνομιλια με τον πωλητη ειναι η εξης Εγω Hello, I am willing to buy http://www.ebay.com/itm/Monitor-Crossover-2795-qhd-AH-IPS-LED-27-monitor-2560-x-1440-DVI-D-/111688338138?#vi-content (from a friend account) and i want to make sure that the monitor is in italy and not in korea! The reason is because i saw "FOR INTERNATIONAL BUYER The monitor will be shipped from our Korean supplier. Thanks for your time! Αυτος Hi, like expleined on sale, the shipping will be done frome our korean supplier, so at the delivery will be request the payment about 30,00 euro. Best regards Εγω Hi, can you send it with EMS courier and mark it as a USED TV of 140euro value and mail the receipt via normal letter? Και τελος ο πωλητης σημερα the monitor is shipped by DHL and on invoice will be declared Monitor and value 100 usd. Το προιον http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=111688338138&alt=web&globalID=EBAY-IE&referrer=http%3A%2F%2Frover.ebay.com%2Frover%2F0%2Fe11051.m43.l1123%2F7%3Feuid%3D28235dbd8c9c4f9fac309505f76c9a6a%26bu%3D43766410453%26cp%3D1%26sojTags%3Dbu%3Dbu Αξιζει λετε? Ο κορεατης ακομα να μου απαντησει για το θεμα courier και δηλωσης αξειας! Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Kαλησπερα Ας το βαλω εδω μην ανοιγω νεο θεμα. Εχει κανεις "προβλημα" με αποδειξεις απο αμαζον(αγγλικο)?Εχει αλλαξει κατι και δεν στελνουν "κανονικη" αποδειξη? Στις 3 τελευταιες μου παραγγελιες,ολες 2016 δεν ειχε αποδειξη.Οι δυο απο το αμαζον,η αλλη απο καταστημα στο αμαζον. Δεν ειναι οτι θα την χρειαστω αλλα μου φαινεται περιεργο. Εγω που ειχα ζητησει για την Dyson που εκανα Review και την ηθελα μου ειπαν οτι θα μου την εστελναν με απλο ταχυδρομειο....Δεν ηρθε ποτε! Αν ειδικα το δεμα ειναι μαρκαρισμενο σαν Gift πρεπει να ζητησεις στο support να στην βγαλουν. Έχω πολύ καιρό να παραγγείλω από το αγγλικό,αλλά νομίζω ότι δεν στέλνουν πια γενικότερα ούτε τα υπόλοιπα.Αλλά γιατί δεν την εκτυπώνετε μόνοι σας;Υπάρχει η επιλογή σε όλες τις παραγγελίες να εκτυπώσεις το invoice όποτε θες,μάλιστα πρέπει να υπήρχε και για ένα μεγάλο διάστημα όταν ακόμα στέλνανε και με το δέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Η συνομιλια με τον πωλητη ειναι η εξης Εγω Hello, I am willing to buy http://www.ebay.com/itm/Monitor-Crossover-2795-qhd-AH-IPS-LED-27-monitor-2560-x-1440-DVI-D-/111688338138?#vi-content (from a friend account) and i want to make sure that the monitor is in italy and not in korea! The reason is because i saw "FOR INTERNATIONAL BUYER The monitor will be shipped from our Korean supplier. Thanks for your time! Αυτος Hi, like expleined on sale, the shipping will be done frome our korean supplier, so at the delivery will be request the payment about 30,00 euro. Best regards Εγω Hi,can you send it with EMS courier and mark it as a USED TV of 140euro value and mail the receipt via normal letter? Και τελος ο πωλητης σημεραthe monitor is shipped by DHL and on invoice will be declared Monitor and value 100 usd. Το προιον http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=111688338138&alt=web&globalID=EBAY-IE&referrer=http%3A%2F%2Frover.ebay.com%2Frover%2F0%2Fe11051.m43.l1123%2F7%3Feuid%3D28235dbd8c9c4f9fac309505f76c9a6a%26bu%3D43766410453%26cp%3D1%26sojTags%3Dbu%3Dbu Αξιζει λετε? Ο κορεατης ακομα να μου απαντησει για το θεμα courier και δηλωσης αξειας! Ευχαριστω Με την DHL θα μπλέξεις και θα σου ζητήσουν απόδειξη είτε paypal είτε κάρτας, οπότε η δηλωμένη αξία δεν μετράει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έχω πολύ καιρό να παραγγείλω από το αγγλικό,αλλά νομίζω ότι δεν στέλνουν πια γενικότερα ούτε τα υπόλοιπα.Αλλά γιατί δεν την εκτυπώνετε μόνοι σας;Υπάρχει η επιλογή σε όλες τις παραγγελίες να εκτυπώσεις το invoice όποτε θες,μάλιστα πρέπει να υπήρχε και για ένα μεγάλο διάστημα όταν ακόμα στέλνανε και με το δέμα. Γιατι αλλο το δελτιο παραγγελιας απο την καρτελα και αλλο το Invoice με VATs που χρησιμοποιεις στην εφορια. Σε περιπτωση που διαλεξεις Gift δεν το εχει καν σαν επιλογη απο το site και πρεπει να μιλησεις με το Support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Η συνομιλια με τον πωλητη ειναι η εξης Εγω Hello, I am willing to buy http://www.ebay.com/itm/Monitor-Crossover-2795-qhd-AH-IPS-LED-27-monitor-2560-x-1440-DVI-D-/111688338138?#vi-content (from a friend account) and i want to make sure that the monitor is in italy and not in korea! The reason is because i saw "FOR INTERNATIONAL BUYER The monitor will be shipped from our Korean supplier. Thanks for your time! Αυτος Hi, like expleined on sale, the shipping will be done frome our korean supplier, so at the delivery will be request the payment about 30,00 euro. Best regards Εγω Hi,can you send it with EMS courier and mark it as a USED TV of 140euro value and mail the receipt via normal letter? Και τελος ο πωλητης σημεραthe monitor is shipped by DHL and on invoice will be declared Monitor and value 100 usd. Το προιον http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=111688338138&alt=web&globalID=EBAY-IE&referrer=http%3A%2F%2Frover.ebay.com%2Frover%2F0%2Fe11051.m43.l1123%2F7%3Feuid%3D28235dbd8c9c4f9fac309505f76c9a6a%26bu%3D43766410453%26cp%3D1%26sojTags%3Dbu%3Dbu Αξιζει λετε? Ο κορεατης ακομα να μου απαντησει για το θεμα courier και δηλωσης αξειας! Ευχαριστω Θα περάσει 150% τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finarfin Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Με την DHL θα μπλέξεις και θα σου ζητήσουν απόδειξη είτε paypal είτε κάρτας, οπότε η δηλωμένη αξία δεν μετράει. Damn it. Θα τον πρηξω λιγο ακομα για την EMS τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Damn it. Θα τον πρηξω λιγο ακομα για την EMS τοτε. Και με την EMS είναι πιθανό να περάσει, αλλά σε αυτή τηπερίπτωση τα ΕΛΤΑ κάνουν τον εκτελωνισμό και συνεπώς πληρώνεις πολύ λιγότερα από ότι με οποιαδήποτε άλλη courier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Γιατι αλλο το δελτιο παραγγελιας απο την καρτελα και αλλο το Invoice με VATs που χρησιμοποιεις στην εφορια. Σε περιπτωση που διαλεξεις Gift δεν το εχει καν σαν επιλογη απο το site και πρεπει να μιλησεις με το Support. Σωτήρη κάτσε,με μπέρδεψες.Εσύ το invoice με VAT δε θες;Έχει επιλογή να εκτυπώσεις είτε το invoice είτε το order summary.Το invoice είναι αυτό που σου έστελναν και με την παραγγελία παλιότερα.Αυτό κατάλαβα ότι έψαχνε ο αλλος φίλος παραπάνω.Για το gift,το είχα χρησιμοποιήσει πολύ παλιά,τότε μου το έστειλαν με ταχυδρομείο όπως λες.Αλλά πλέον αφού έχει επιλογή να το εκτυπώσεις,δεν νομίζω να εχει διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finarfin Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Και με την EMS είναι πιθανό να περάσει, αλλά σε αυτή τηπερίπτωση τα ΕΛΤΑ κάνουν τον εκτελωνισμό και συνεπώς πληρώνεις πολύ λιγότερα από ότι με οποιαδήποτε άλλη courier. Ναι το ξερω αυτο και προσπαθω να κανω το μονιτορ να κοστισει το πολυ 450€ (400+30 μιν απο τελωνειο)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Σωτήρη κάτσε,με μπέρδεψες.Εσύ το invoice με VAT δε θες;Έχει επιλογή να εκτυπώσεις είτε το invoice είτε το order summary.Το invoice είναι αυτό που σου έστελναν και με την παραγγελία παλιότερα.Αυτό κατάλαβα ότι έψαχνε ο αλλος φίλος παραπάνω.Για το gift,το είχα χρησιμοποιήσει πολύ παλιά,τότε μου το έστειλαν με ταχυδρομείο όπως λες.Αλλά πλέον αφού έχει επιλογή να το εκτυπώσεις,δεν νομίζω να εχει διαφορά. Με το Γερμανικο αυτο το προβλημα ειχα,ουσιαστικα αυτο που μου εχει σαν επιλογη να κατεβασω ειναι το δελτιο αποστολης και οχι το τιμολογιο. Παλι καλα που μου το θυμισες να τους τσιγκλησω. Η απαντηση του Γερμανου στο Chat ειναι οτι ναι δεν μπορεις να το εκτυπωσεις απο την πλατφορμα και θα στο στειλουμε ταχυδρομικως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ναι το ξερω αυτο και προσπαθω να κανω το μονιτορ να κοστισει το πολυ 450€ (400+30 μιν απο τελωνειο)! Αν περάσει τελωνείο το min δεν θα είναι 30. Με ems θα είναι τα εξοδά που χρεώνουν τα ΕΛΤΑ (περίπου 12€) + Φ.Π.Α + δασμούς, καθώς περνάει τα 150€ το μόνιτορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finarfin Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αν περάσει τελωνείο το min δεν θα είναι 30. Με ems θα είναι τα εξοδά που χρεώνουν τα ΕΛΤΑ (περίπου 12€) + Φ.Π.Α + δασμούς, καθώς περνάει τα 150€ το μόνιτορ. Αν η αξια του μονιτορ για τα ΕΛΤΑ ειναι 140€ τοτε δεν υπαρχουν δασμοι απο οσο διαβασα. Αν κανω λαθος διοπθωστε με παρακαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις