Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.

Αγορα απο amazon δεν μπορω να κανω ?

Θελω να παραγγειλω καποιες μπαταριες για ενα drone  και διαβαζω οτι δεν κανει αποστολη στην Λαρισα - Ελλαδα :-)

Το ξερω οτι εχουν μεταφορικα..

Edit

Μηπως κανω μαμακια και κοιταω απο Αμερικη μερια για αυτο?

Εχουμε amazon Αγγλικο,Γερμανικο..

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Edit

Ναι :P . Δες απο το Amazon.co.uk κατα προτιμηση

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημερα παιδια.

Αγορα απο amazon δεν μπορω να κανω ?

Θελω να παραγγειλω καποιες μπαταριες για ενα drone και διαβαζω οτι δεν κανει αποστολη στην Λαρισα - Ελλαδα :-)

Το ξερω οτι εχουν μεταφορικα..

Edit

Βασικά κοιτάς 3rd party πωλητή από το marketplace του amazon, ο οποίος δεν στέλνει Ελλάδα.

Δημοσ.

Αν στέλνει κανονικά από Ιταλία, ως ωφείλει αφού έτσι δηλώνει στα στοιχεία του προϊόντος, δεν έχεις να πληρώσεις κάτι παραπάνω.

Προσοχή όμως, γιατί στην περιγραφή γράφει το εξής σημαντικό:

FOR INTERNATIONAL BUYER

The monitor will be shipped from our Korean supplier.

Upon delivery to the carrier must pay the customs fees which amounted to 30.00 euro generally about.

Οπότε, πρέπει να διευκρινιστεί αυτή η λεπτομέρεια!

Σημερα μου απαντησε ο seller

Hi, like expleined on sale, the shipping will be done frome our korean supplier, so at the delivery will be request the payment about 30,00 euro.

Best regards

Δηλαδη βγαινει στα 430? Το ρισκο απευθειας απο κορεα ποσο παει πιο πολλυ?

(με βλεπω να αγοραζω την  qnix2710 λογο value for money)

Δημοσ.

Τελικα απο amazon μερια δεν βλεπω αποστολη για Ελλαδα ουτε Γερμανια,Αγγλια Ισπανια κλπ

Τι σκ@τα δεν θελου λεφτα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικα απο amazon μερια δεν βλεπω αποστολη για Ελλαδα ουτε Γερμανια,Αγγλια Ισπανια κλπ

Τι σκ@τα δεν θελου λεφτα

Το international program του αμαζον Αμερικής δεν περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα της σελίδας.

Γι'αυτο υπάρχουν και τα ευρωπαϊκά.

Δημοσ.

Σημερα μου απαντησε ο seller

The monitor will be shipped from our Korean supplier.

Upon delivery to the carrier must pay the customs fees which amounted to 30.00 euro generally about.

Δηλαδη βγαινει στα 430? Το ρισκο απευθειας απο κορεα ποσο παει πιο πολλυ?

(με βλεπω να αγοραζω την  qnix2710 λογο value for money)

Μην το σκεφτεσαι καν φιλε μου, δεν υπαρχει περιπτωση να φτασει ολοκληρη οθονη και να μη τη σταματησει τελωνειο. Κανενα κινητο κτλ μπορει να την σκαπουλαρει, αλλα εδω μιλαμε για ογκωδες πραγμα, σιγουρα θα ελεγχθει

Δημοσ.

Το international program του αμαζον Αμερικής δεν περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα της σελίδας.

Γι'αυτο υπάρχουν και τα ευρωπαϊκά.

Λάθος το έγραψα το μηνυμα.Δεν στελνουν ούτε από Γερμανια Αγγλια κλπ στην Ελλαδα.Τουλάχιστον το προϊόν που ψάχνω.

Μπαταρία για drone

Δημοσ.

Λάθος το έγραψα το μηνυμα.Δεν στελνουν ούτε από Γερμανια Αγγλια κλπ στην Ελλαδα.Τουλάχιστον το προϊόν που ψάχνω.

Μπαταρία για drone

Ψάξε στο Aliexpress ή στα διάφορα κινεζομάγαζα για τέτοιο πράγμα. Μην ασχολείσαι με το Amazon. Δεν συμφέρει ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

Μπαταρία για drone

Για βάλε να δούμε τη ματαρία.

Δημοσ.

καλησπέρα φίλοι, υπάρχει κανένας που να γνωρίζει από σελίδες προώθησης προιώντων τύπου (myus,usa2me,κλτπ) ή ακόμα καλύτερα αν έχει account σε κάτι τέτοιο? θέλω να πάρω κατι από έναν πωλητή από το ebay ο οποίος στέλνει μόνο Αμερική.

Δημοσ.

Αν στελνει μονο αμερικη ο μονος τροπος να το παρεις εδω ειναι μεσω καποιας εταριας που κανει Reshipping, οπως πχ η Aramex

Δημοσ.

Αν στελνει μονο αμερικη ο μονος τροπος να το παρεις εδω ειναι μεσω καποιας εταριας που κανει Reshipping, οπως πχ η Aramex

Συμφωνω ,εξαλου αυτό λέω και εγω.Εταιριες όπως myus,usa2me,gosend αυτό κανουν από ότι καταλαβα ,δλδ σου δινουν μια διευθυνση αμερικης και μετα τα στελνουν αυτοι σε εσενα (reshipping δλδ),εχεις δουλεψει με την aramex;

Δημοσ.

Kαλησπερα

Ας το βαλω εδω μην ανοιγω νεο θεμα.

Εχει κανεις "προβλημα" με αποδειξεις απο αμαζον(αγγλικο)?Εχει  αλλαξει κατι και δεν στελνουν "κανονικη" αποδειξη?

Στις 3 τελευταιες μου παραγγελιες,ολες 2016 δεν ειχε αποδειξη.Οι δυο απο το αμαζον,η αλλη απο καταστημα στο αμαζον.

Δεν ειναι οτι θα την χρειαστω αλλα μου φαινεται περιεργο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...