Soprano13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλημερα,θελω να κανω μια αγορα κινητου απο το aliexpress.Ενας γνωστος μου ειπε οτι πλεον δεν γινεται με την καρτα debit mastercard της eurobank που εχω και αν γινει θα πληρωσω φορο στο τελωνειο.Ισχυει κατι τετοιο; Να σημειωσω οτι πριν να κλεισουν οι τραπεζες ειχα κανει αγορες με την καρτα μου απο το aliexpress. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλημερα,θελω να κανω μια αγορα κινητου απο το aliexpress.Ενας γνωστος μου ειπε οτι πλεον δεν γινεται με την καρτα debit mastercard της eurobank που εχω και αν γινει θα πληρωσω φορο στο τελωνειο.Ισχυει κατι τετοιο; Να σημειωσω οτι πριν να κλεισουν οι τραπεζες ειχα κανει αγορες με την καρτα μου απο το aliexpress. Φυσικά και ισχύει. Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να περάσει -οποιαδήποτε- Ελληνική κάρτα στο Aliexpress. Το θέμα του τελωνείου δεν έχει καμία σχέση όμως με τον τρόπο πληρωμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μόλις ήρθε email (χωρις να στείλω εγώ) ότι έγινε αποστολη σήμερα με Ολλανδικό ταχυδρομείο (NL) με αριθμό αποστολή. Είναι ποιο γρήγορο από σιγκαπουρη-κινα? Το θέμα μόνο είναι μην έχω τραβαλα με τελωνείο λόγου όγκου δέρματος. Ευχαριστώ για την βοηθεια Εξαρτάται από τη δηλωμένη αξία. Συνήθως τους ζητάμε να δηλώσουν αξία γύρω στα $30 αλλά εσύ δεν πρόλαβες να επικοινωνήσεις μαζί τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PARATHRHTHS kta Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Φυσικά και ισχύει. Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να περάσει -οποιαδήποτε- Ελληνική κάρτα στο Aliexpress. Το θέμα του τελωνείου δεν έχει καμία σχέση όμως με τον τρόπο πληρωμής. Tο Aliexpress μπλοκαρει τη συναλλαγη, ή η τραπεζα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Tο Aliexpress μπλοκαρει τη συναλλαγη, ή η τραπεζα ? Πάντα η τράπεζα μπλοκάρει τις συναλλαγές με capital controls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NON Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Επειδή είναι η πρώτη φορά που κάνω αγορά από εξωτερικό... ποιός είναι ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης δέματος από ΗΠΑ; Από το tracking number βλέπω οτι το δέμα μου δεν το 'χει κουνήσει από κει 11 μέρες τώρα. Είναι λογικό αυτό ή κάτι τρέχει με το δέμα μου; (έχω στείλει με usps) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Λέγοντας από εκεί, τι εννοείς; Εάν εννοείς το τελευταίο αεροδρόμιο, τότε είναι φυσιολογικό, γιατί τα ίχνη του δέματος που ταξιδεύει από Αμερική χάνονται όσο διάστημα βρίσκεται στην Ευρώπη μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NON Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Λέγοντας από εκεί, τι εννοείς; Εάν εννοείς το τελευταίο αεροδρόμιο, τότε είναι φυσιολογικό, γιατί τα ίχνη του δέματος που ταξιδεύει από Αμερική χάνονται όσο διάστημα βρίσκεται στην Ευρώπη μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα. Είναι ακόμα στο ταχυδρομείο και μου γράφει: "The item is currently in transit to the destination" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Είναι ακόμα στο ταχυδρομείο και μου γράφει: "The item is currently in transit to the destination" Αυτό που σου λέει λοιπόν. Θα περιμένεις γύρω στις 7-10 μέρες μέχρι να έρθει Ελλάδα και δεις εξέλιξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LF21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Είναι ακόμα στο ταχυδρομείο και μου γράφει: "The item is currently in transit to the destination" Όταν το δέμα σου φτάσει Ελλάδα θα ενημερωθεί η κατάστασή του στο site των ΕΛΤΑ. Βάλε το tracking number που έχεις εδώ: http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx , αν δεν σου βγάλει κάτι σημαίνει ότι δεν έχει φτάσει ακόμα. Απλά συνέχιζε να κάνεις track στο site των ΕΛΤΑ και όταν φτάσει θα υπάρχει ενημέρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Φυσικά και ισχύει. Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να περάσει -οποιαδήποτε- Ελληνική κάρτα στο Aliexpress. Το θέμα του τελωνείου δεν έχει καμία σχέση όμως με τον τρόπο πληρωμής.Μην είσαι υπερβολικος περναει η πιστωτική amex premium απο την alpha Κ α ν ο ν ι κ ό τ α τ α.2 παραγγελίες έκανα τις τελευταίες μέρες. 8$ και 65$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μην είσαι υπερβολικος περναει η πιστωτική amex premium απο την alpha Κ α ν ο ν ι κ ό τ α τ α. 2 παραγγελίες έκανα τις τελευταίες μέρες. 8$ και 65$ Good for you... Το 80% των Ελλήνων όμως που δεν είναι πελάτες της Alpha Bank και το ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό που δεν έχει το προϊόν ΑΜΕΧ αυτής (και δεν μπορεί καν να το εκδόσει αυτό τον καιρό λόγω cc) δεν το αφορά αυτό που λες. Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι στην ΑΜΕΧ βρίσκεται η "πάνακεια" των cc (που δεν βρίσκεται). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Απλά τόνισα να μην είμαστε απόλυτοι για κάτι που γνωρίζω οτι δεν είναι ετσι. Ούτε εσύ ούτε εγώ γνωρίζουμε αν αυτος που ρωτάει εχει ΚΑΙ την amex. Ακόμα μπορεί να την έχει κάποιος δικος του που μπορεί να εξυπηρετήσει εύκολα όπως συμβαίνει και με εμένα την γυναίκα μου και τον κολλητό που εξυπηρετούμε αυτό το διάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soprano13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλησπερα,το aliexpress δεν δεχεται την καρτα της eurobank. Ενας γνωστος μου ειπε οτι μπορω να κανω αγορες με pay pal απο το greekbuying Ισχυει αυτο;Το συγκεκριμενο site ειναι αξιοπιστο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλησπερα,το aliexpress δεν δεχεται την καρτα της eurobank. Ενας γνωστος μου ειπε οτι μπορω να κανω αγορες με pay pal απο το greekbuying Ισχυει αυτο;Το συγκεκριμενο site ειναι αξιοπιστο; To Greekbuying δεν ειναι αξιοπιστο! Εχει ΦΠΑ 24% Υπολειτουργει Εχει μεγαλες καθυστερησεις και οι τελωνειακοι του αγνοουν Νομοθεσιες και Κανονισμους και χρεωνουν οσο γουσταρουν αν ενα δεμα τους μοιαζει ακριβο. Το Geekbuying απο την αλλη ειναι μια χαρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις