makfil Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Είναι προφανές ότι δεν θα βρεις στην Ασία ένα Καναδέζικο προιόν, όπως το συγκεκριμένο, που κοστίζει $70 στην Αμερική και $91.30 στον Καναδά (στις αμαζόνες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 H GLS απο οτι ειχα διαβασει πιο παλια εδω, συεργαζεται με την ACS. Ισχυει ακομα? Η GLS εχει παραρτημα στην ελλαδα ή ειναι στο εξωτερικο? Περιμενω κατι με Royal mail tracking και στα γνωστα sites γραφει GREECE, ON ITS WAY TOGLS ATHENS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Στο site της και για την Ελλάδα, δίνει τη διεύθυνση της ACS: GLS partner in Greece ACS S.A. Asklipiou 25 Str. 14565 Krioneri, Attiki Greece E-Mail: [email protected] Website: www.acscourier.net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά μην το κουράζουμε το θέμα. Εκτίμηση κάνετε ότι δεν υπάρχει αρκετό προσωπικό να ασχοληθεί, όπως εκτίμηση έκανα κι εγώ ότι οι Κινέζοι (για μη αεροπορικές μεταφορές τουλάχιστον) τυγχάνουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης. Σήμερα ξεπουλήθηκε και ο ΟΛΠ στους Κινέζους. Εδώ θα είμαστε να δούμε αν θα δυσκολέψουν, αν θα μείνουν ίδια αφήνοντας τον κάθε Έλληνα τελώνη να τους χαλάει τις δουλειές οι Κινέζοι ή θα γίνουν ευκολότερα τα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Η μόνη σχέση που έχουν οι τελώνες με τον ΟΛΠ είναι ότι δουλεύουν σε χώρο εκεί, αλλά όχι για τον ΟΛΠ και τους κινέζους. Το ίδιο συμβαίνει και όπου υπάρχουν τελώνες ανά την χώρα, σε πύλες εισόδου/εξόδου, εμπορευματικούς χώρους, βιομηχανικές περιοχές κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosbr Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Καλησπέρα , Ήθελα μια βοηθεια , αν ειμαι στο σωστό thread. Μπορω να αγοράσω laptop απο το λογαριασμό μου eBay, απο πωλητή στηναμερικη , και να αποσταλεί στο ξάδερφο μου στην Αμερική ? (ώστε να μου το φέρει αυτός οταν ερθει ) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Random User Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μια ερώτηση περισσότερο από περιέργεια. Πρόσφατα έκανα από discogs τη πρώτη μου αγορά στην cc περίοδο, από Ρωσία. Όλα οκ, η πληρωμή πέρασε και πήρα και tracking number απ' τον πωλητή, με εκτιμώμενη παράδοση 3-5 βδομάδες. Αν έχω καταλάβει σωστά απ' το site του Ρώσικου ταχυδρομείου, το πακετάκι έχει αποσταλεί, κι έχει εμφανιστεί στο site των ΕΛΤΑ, μοναδική ενημέρωση "Αποστολή αντικειμένου ΣΤΟ εξωτερικό" πριν 3 μέρες κι αναφέρει ως περιοχή τη Ρωσία. Φαντάζομαι δεν υπάρχει κάποιος λόγος να ανησυχώ από το παραπάνω, μπορεί όμως κάποιος να πει με δυο λόγια τη διαδικασία που ακολουθείται με τα δέματα εξωτερικού(αρκετά μικρό το πακέτο, δε τίθεται δηλαδή θέμα τελωνείου από άποψη αξίας). Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Βασικός παράγοντας είναι η δηλωμένη αξία πάνω στο δέμα. Στα ΕΛΤΑ δεν θα δεις όλη τη διαδρομή του δέματος. Προσπάθησε στο trackitonline.ru ή στο aftership.com Καλησπέρα ,Ήθελα μια βοηθεια , αν ειμαι στο σωστό thread.Μπορω να αγοράσω laptop απο το λογαριασμό μου eBay, απο πωλητή στηναμερικη , και να αποσταλεί στο ξάδερφο μου στην Αμερική ? (ώστε να μου το φέρει αυτός οταν ερθει ) ? Έχει απαντηθεί η ίδια ερώτηση στο άλλο νήμα που την έβαλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giogio Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Καλημέρα στην παρέα θελω να πάρω το tablet nvidia sheild k1 μπορώ να το παράγγειλω απευθείας από το site της nvidia η οχι?Σε μία προσπάθεια που έκανα μου έγραφε ότι για ελλαδα δεν παίζει ισχύει κάτι τέτοιο?Ευχαριστώ εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δοκίμασα και στην αμαζόνα αλλά δεν το στέλνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Να ρωτήσω προπληρωμένη Πειραιώς περνάει σε αμαζον; την έχω ήδη κατοχυρωμένη και είχα αγοράσει προ cc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχουν κανόνες για το παιχνίδι περνάει-δεν περνάει μια κάρτα. Δοκιμάζεις και βλέπεις. Η ίδια κάρτα που πέρασε μια φορά μπορεί να μην περάσει στον ίδιο πωλητή, ακόμη και για το ίδιο αντικείμενο, λίγη ώρα αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Απλά ήθελα να μάθω Εάν τις δέχονται να μην κάνω εγγραφή στη revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ακριβώς επειδή δεν είναι σίγουρο ότι περνάει μια κάρτα, κάποιοι ξεκίνησαν με τη Revolut, στη συνέχεια στη leupay και τελευταία στην Ν26. Κάθε μια έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Διάβασε τα σχετικά νήματα για να ενημερωθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Την Ν26 δεν βλέπω να έχει νήμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις