Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια σημαντική εξέλιξη που αφορά στις αγορές από το αγγλικό Amazon είναι η ανακοίνωση ότι από 12/6/2013 σταματάει τη δωρεάν αποστολή δεμάτων σε μερικές ευρωπαικές χώρες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Δημοσ.

Μια σημαντική εξέλιξη που αφορά στις αγορές από το αγγλικό Amazon είναι η ανακοίνωση ότι από 12/6/2013 σταματάει τη δωρεάν αποστολή δεμάτων σε μερικές ευρωπαικές χώρες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Δυστυχώς... Και είχα αγοράσει πράγματα πολλών εκατοντάδων λιρών από εκεί... Τώρα πληρώνεις τουλάχιστον 7 ευρώ περίπου επιπλέον. Και δυστυχώς πολλά πράγματα δεν αξίζει πλέον να τα αγοράσεις από εκεί...

Δημοσ.

Εξακολουθούν και υπάρχουν προσφορές τόσο σε διάφορα είδη όσο και σε σημαντικές ημέρες και, επομένως, όταν βρίσκουμε κάτιι ενδιαφέρον και οικονομικό θα "θυσιάσουμε" τα 10-20 ευρώ των μεταφορικών.

Οπωσδήποτε, όμως, ήταν ένα μεγάλο κίνητρο, στα 2,5 χρόνια περίπου που εφαρμόστηκε η προσφορά της δωρεάν αποστολής, και πάρα πολλοί, όπως και εγώ, αγόραζαν μόνο προιόντα με δωρεάν μεταφορικά.

Ας ευχηθούμε να αλλάξουν την απόφασή τους ...

Δημοσ.

Σίγουρα υπάρχουν ακόμα προσφορές που ακόμα και με τα μεταφορικά αξίζουν. Αλλά ένα αντικείμενο των 20 ευρώ περίπου με τα μεταφορικά γίνεται ασύμφορο. Τώρα απλά αυτό που θα γίνεται είναι να μαζέβουμε μια λίστα και να τα παίρνουμε όλα μαζί όσα θέλουμε... Ως τώρα προσωπικά με το που έβλεπα κάτι που μου αρέσει και ήταν και με δωρεάν μεταφορικά το έπαιρνα απευθείας...

Δημοσ.

Το εν λόγο μαγαζί είναι αξιόπιστο?

http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-7-inch-screen-100-New-HuiKe-M701-touch-screen-touch-panel-digitizer-CZY6334-FPC/616681_900065362.html

θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο προϊόν.

Μήπως γνωρίζετε κάποιο άλλο;

Eμένα μιαχαρά μου φαίνεται, άσε που έχει και δωρεάν μεταφορικά.Θεωρώ ότι σε συμφέρει πολύ να το πάρεις από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Δημοσ.

για εμένα αν δεν έχει πιστοποίηση paypal μην αγοράζεις.

μετά δεν θα σε καλύπτει κανένας και θα κλαίς και τα λεφτάκια σου.

Δημοσ.

Βοηθιστε λιγο παιδια, εχθες στις 12:30 εβαλα χρηματα στην prepaid μεσο της Πηραιος.
Προσπαθω εδο και ωρες να κανω καποια αγορα στο ebay, δεν μου εχει ενεργοποιημενη την επιλογη continue για να συνεχισω.
Τι μπορη να συμβενη;
Τα εχω κανει σαλατα, στο καλαθη μου ειναι τρις παραγγελειες και περιμενουν, απο της πολλες δοκιμες που εκανα για να αγορασω.

Δημοσ.

για να αγοράσεις μέσω ebay πρέπει να κάνεις verify την κάρτα σου μέσω paypal. Δηλαδή να την συνδέσεις και να γίνει ταυτοποίηση μεταξύ του paypal κ της τράπεζα σου, το έχεις κάνει αυτό; Δες το σχετικό section στην πρώτη σελίδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...