Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζεται , είναι ανάγκη,
Είμαι στο εξωτερικό για Έρασμους Σουηδία και παρήγγειλα από ένα ηλεκτρονικό μαγαζί τους αθλητικά παπούτσια και τα πλήρωσα μέσω paypal όλα καλά ως εδώ , έφτασε σήμερα μέσω track number που το παρακολουθώ το δέμα πήγα στο ταχυδρομείο και μου ζητάνε διαβατήριο , εγώ διαβατήριο δεν έχω μαζί μου πήγα με την ταυτότητα.
Τι μπορώ να κάνω.

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρωτάς, προφανώς, επειδή δεν σου έδωσαν το δέμα.

Θεωρητικά, θα έπρεπε να στο δώσουν εάν έχεις ταυτότητα με λατινικά στοιχεία, αλλά δεν γνωρίζουμε πως λειτουργεί το Σουηδικό ταχυδρομείο.

Δημοσ.

Αγορα απο Gearbest 20 φλεβαρη με tracking number και δυστηχως αποστολη με sweeden post που απο οτι εχω διαβασει μετα την αποστολη ειναι για τα πανηγυρια ... ο αριθμος αποστολης RE831411983SE τον εχω σκαναρει σε διαφορες φορμες και ειναι περιεργη η εξελιξη του στατους τωρα εχει κολλησει εδω και μια εβδομαδα στο local mail tracking ... δεν υπαρχουν πολλες πληροφοριες στο διαδυκτιο για το τι σημαινει αν καποιος εχει εμπειρια και μπορει να βοηθησει ... Ευχαριστω προκαταβολικα !!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον φιλε tigersgate6 πρεπει να οπλιστεις με υπομονη.Μπορει να ειναι αεροδρομιο εδω και να μην εχουν ανοιξει το σακο!

Μια προταση για το φορουμ.Μηπως θα ηταν καλο και χρησιμο να ανοιχτει ενα θεμα σχετικα με τα μαγαζια απο εξω που να γραφουν παιδια που μονο κανουν αρκετες παραγγελιες το μηνα(πχ 20+) και να γραφουν ανα μηνα η διμηνο ποια μαγαζια ανταποκρινονται σωστα και ποια προτεινουν?Γιατι οι κινεζοι οταν ανεβαινουν οι παραγγελειες πεφτει και η ποιοτητα.

Τωρα θα μου πεις θα παει το spam γονατο.

Δε μιλαμε για 1 με 2 παραγγελειες το μηνα να γραφει ο καθενας οτι θελει αλλα μονο οσοι κανουν πολλες και εχουν και αποψη καλυτερη απο τους περισσοτερους εδω.

Και μιλαω για eshop σαν το Everbuying, Gearbest, Vickmall, Geekbuying κτλ.Οχι amazon,ebay κτλ.

Ακομα και γνωμη για ταχυδρομεια αποστολης πχ Bpost χαλια μαυρα νομιζω θα βοηθουσε.

Edit Υπαρχει αυτο το θεμα στο φορουμ http://www.insomnia.gr/topic/587708-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%B1/?hl=%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%B1

Οποτε ειμαι καλυμενος!

Επεξ/σία από donstefano
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια δεν ξερω αν εχει αναφερθει σε προηγουμενες σελιδες μηπως εχει αγορασει καποιος απο Μαλαισια και τι γινεται με ταχυδρομικες και ταιλωνεια αν γνωριζει καποιος θα εκτιμουσα τη βοηθεια του.Ευχαριστω.

Δημοσ.

An

Καλησπερα παιδια δεν ξερω αν εχει αναφερθει σε προηγουμενες σελιδες μηπως εχει αγορασει καποιος απο Μαλαισια και τι γινεται με ταχυδρομικες και ταιλωνεια αν γνωριζει καποιος θα εκτιμουσα τη βοηθεια του.Ευχαριστω.

Τι θες να αγοράσεις αν είναι κάτι σχετικά μικρό περνάει αέρα.

Δημοσ.

Το αν θα περάσει ή όχι τελωνείο εξαρτάται απο διάφορους παράγοντες. Αν σταλεί με κουριερ θα περάσει τελωνείο σίγουρα. Αν σταλεί με ταχυδρομείο μπορεί να περάσει μπορεί και όχι. Εξαρτάται απο το μέγεθος, το βάρος της παραγγελίας κλπ

Δημοσ.

Με ΕΛΤΑ και διαμαντια εκατομμυρίων να γράφει επάνωστο δεμα περνάει στο χαλαρό.

Μεταξύ μας τώρα δεν υπάρχει έλεγχος και για τα μάτια του κόσμου σταματαν3 που και που κάποιες παρτίδες.

Οπότε μην ρωτάτε όλα περνάνε αέρα πατέρα.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας απλως αν μπορουσατε να μου πειτε ποια μεταφορικη να προτιμησω απο μαλαισια για να ειμαι καπως σιγουρος οτι δε θα περασσει τελωνειο.Το δεμα ειναι μικρο αλλα βαρυ γιατι ειναι κατι μεταλλικα αντιαλλακτικα μοτοσυκλετας και αν γνωριζεται το χρονο που κανει να φτασει το δεμα.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας απλως αν μπορουσατε να μου πειτε ποια μεταφορικη να προτιμησω απο μαλαισια για να ειμαι καπως σιγουρος οτι δε θα περασσει τελωνειο.Το δεμα ειναι μικρο αλλα βαρυ γιατι ειναι κατι μεταλλικα αντιαλλακτικα μοτοσυκλετας και αν γνωριζεται το χρονο που κανει να φτασει το δεμα.

Είπαμε οτιδήποτε εκτός απο courier (dhl,ups,fedex).

Αν είναι πολύ βαριά να τα σπασεις σε 2 παραγγελίες.

Δημοσ.

Με ΕΛΤΑ και διαμαντια εκατομμυρίων να γράφει επάνωστο δεμα περνάει στο χαλαρό.

Μεταξύ μας τώρα δεν υπάρχει έλεγχος και για τα μάτια του κόσμου σταματαν3 που και που κάποιες παρτίδες.

Οπότε μην ρωτάτε όλα περνάνε αέρα πατέρα.

Προφανώς, δεν έχεις διαβάσει αυτό το περιστατικό (#1894) αλλά και τα άλλα στις προηγούμενες σελίδες, που αφορούν σε εισαγωγή δεμάτων μέσω ΕΛΤΑ και πληρωμή εξόδων εκτελωνισμού μέσα σ΄αυτό το μήνα.

Με την απόλυτη σιγουριά που δείχνεις σε όσους διαβάζουν τα posts σου, για το συγκεκριμένο θέμα, μπορεί να παρασύρεις κάποιους σε περιπέτειες.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα σε ολους.Θα ηθελα κ εγω την βοηθεια σας παρακαλω.Μου παρηγκηλε ενας φιλος ένα ρολοι από αμερικη.(ebay)μεταφορικα κ τελωνειο κ αξια του ρολογιου ηταν όλα μαζι 150 ευρω.Εστειλε ο πωλητης πως το ρολοι θα είναι ελλαδα το αργοτερο μεχρι 12 μαρτιου.Ακομα τπτ όμως.Ο αριθμος αποστολης που εστειλε είναι από usps .Στην ενημερωση που κανει ο πωλητης στο ebay φαινεται πω το δεμα είναι μισισιπι  κ δεν εχει καμια άλλη ενημερωση.Βαζω τον αριθμο αποστολης στο usps αλλα μου λεει πως είναι λαθος.Στειλαμε μνμ στον πωλητη πριν καποιες μερες κ μας λεει πως ας περιμενουμε λιγο ακομα,από τοτε του ξαναστείλαμε κ δεν απανταει.O αριθμος αποστολης εειναι αυτος  UPAAA000000150186199.Μπορει καποιος να με βοηθησει να βγαλω μια ακρη τελικα με αυτό το δεμα???Διαβαα πως πιθανον να είναι στο τελωνειο στην θεσ/νικη κ πως θα πρεπει να παρω τηλεφωνο εκει.τι προτείνετε?

Δημοσ.

Προφανώς, δεν έχεις διαβάσει αυτό το περιστατικό (#1894) αλλά και τα άλλα στις προηγούμενες σελίδες, που αφορούν σε εισαγωγή δεμάτων μέσω ΕΛΤΑ και πληρωμή εξόδων εκτελωνισμού μέσα σ΄αυτό το μήνα.

Με την απόλυτη σιγουριά που δείχνεις σε όσους διαβάζουν τα posts σου, για το συγκεκριμένο θέμα, μπορεί να παρασύρεις κάποιους σε περιπέτειες.

Ειπαμε μερικα πακετα τα σταματανε για τα ματια του κοσμου κυριως αυτα που ειναι απο Αμερικη ειναι λιγο ποιο επιφοβα.

Τωρα απο Ασια πλευρα ειναι ποιο χυμα απλα κανουν τα στραβα ματια και περνανε στο χαλαρο τα δεμετα διαφορετικα δεν εξηγειται.

Εκτος και αν πιστευεις λογω οτι επειδη γραφει "gift" χαμηλης αξιας τα περνανε οι τελωνιακοι χωρις ελεγχος νομιζωντας οτι τα εστειλε η συμπεθερα απ το Πεκινο. Απλα δεν γινεται ελεγεχος τουλαχιστον ετσι οπως πρεπει γ αυτο απ τις courier δεν ξεφευγει τιποτα.

Δημοσ.

Ειπαμε μερικα πακετα τα σταματανε για τα ματια του κοσμου κυριως αυτα που ειναι απο Αμερικη ειναι λιγο ποιο επιφοβα.

Τωρα απο Ασια πλευρα ειναι ποιο χυμα απλα κανουν τα στραβα ματια και περνανε στο χαλαρο τα δεμετα διαφορετικα δεν εξηγειται.

Εκτος και αν πιστευεις λογω οτι επειδη γραφει "gift" χαμηλης αξιας τα περνανε οι τελωνιακοι χωρις ελεγχος νομιζωντας οτι τα εστειλε η συμπεθερα απ το Πεκινο. Απλα δεν γινεται ελεγεχος τουλαχιστον ετσι οπως πρεπει γ αυτο απ τις courier δεν ξεφευγει τιποτα.

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τη λογική σου πάνω στο θέμα των δεμάτων που εισάγονται από τρίτες χώρες, μέσω ΕΛΤΑ. Γιατί τα δέματα από Αμερική είναι πιο επίφοβα και από Ασία δεν είναι;

Εν πάση περιπτώσει, μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις και να κάνεις τις παραγγελίες σου με αυτή τη λογική αλλά το να συμβουλεύεις και άλλους ότι "όλα περνάνε αέρα πατέρα" σίγουρα δεν έχει οικονομικές επιπτώσεις και μπλεξίματα με τελωνείο σ' εσένα αλλά μπορεί να έχει γι' αυτούς που σε διαβάζουν. 

Δημοσ.

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τη λογική σου πάνω στο θέμα των δεμάτων που εισάγονται από τρίτες χώρες, μέσω ΕΛΤΑ. Γιατί τα δέματα από Αμερική είναι πιο επίφοβα και από Ασία δεν είναι;

Εν πάση περιπτώσει, μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις και να κάνεις τις παραγγελίες σου με αυτή τη λογική αλλά το να συμβουλεύεις και άλλους ότι "όλα περνάνε αέρα πατέρα" σίγουρα δεν έχει οικονομικές επιπτώσεις και μπλεξίματα με τελωνείο σ' εσένα αλλά μπορεί να έχει γι' αυτούς που σε διαβάζουν. 

Δεν ειναι δυνατον η μιση Ελλαδα να αγοραζει κινητα,ταμπλετ και ενα σωρω συσκευες αξιας και να περνανε τον τελωνιακο ελεγχο μονο και μονο επειδη γραφει το πεκετο $20 και δωρο. Απο ποιον ειναι δωρο ας μην τρελαθουμε απλα δεν γινεται ελεγχος και σταματανε στην τυχη μερικα πακετα για τα ματια του κοσμου. Απο Αμερικη γνωριζωντας στα τελωνια οτι γινονται αγορες μεγαλυτερης αξιας ο ελεγχος γινεται ποιο εντατικος αλλα και παλι εξαρταται απο το μεγεθος και το βαρος του αντικειμενου. Εν αντιθεση με τις courier και συνδετηρες να λεει επανω στο πακετο αλλα τα δεματα ανοιγονται οχι επειδη κανουν ποιο σωστες στη δουλεια τους αλλα επειδη εχουν κερδος απο την ολη διαδικασια.

Απλα εισμαστε τυχεροι που για καποιο λογο οι τελωνειακοι δεν κανουν σχολαστικο ελεγχο και περνανε τα πακετα μας ελευθερα.

Τωρα αν καποιος νομιζει  η πιστευει κατι διαφορετικο δικαιωμα του εγω δεν προκειται να τον αλλαξω γνωμη σε κανεναΝ.

Χωρις παραξηγηση κουβεντα να γινεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...