makfil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Η EMS είναι κινέζικη courier που εξυπηρετείται στην Ελλάδα από τα ΕΛΤΑ. Η διαδικασία εκτελωνισμού στα ΕΛΤΑ είναι διαφορετική αφού ο τελωνειακός κόβει το κοστούμι και στέλνει το δέμα στο γραφείο της περιοχής από όπου παραλαμβάνεις αφού πληρώσεις. Για αξία μέχρι 150€ πληρώνεις ΦΠΑ και κάποια τέλη για τα ΕΛΤΑ.
issaloz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 ΦΠΑ της αγοράς που πληρώσα η μήπως ΦΠΑ του κόστους που θεωρούν αυτοί? καθως ειναι κατι ρολογια τύπου μάρκας καλής που εδω κοστιζουν 140 το ενα? οποτε ΦΠΑ ελπίζω στα 100 ευρω και οχι στα 140 το ενα σωστα? και σε περίπου πόσες μερες θα το παραλάβω? ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ανταπόκριση
makfil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εάν ο τελωνειακός αμφισβητήσει τη δηλωμένη αξία πάνω στο αυτοκόλλητο, ζητάει απόδειξη paypal ή κάρτας, όπως ζήτησε και από εσένα. Θεωρητικά, βέβαια, μπορεί να αμφισβητήσει και αυτή την απόδειξη αλλά αφού τον χαρακτήρισες "ευγενικό" σημαίνει ότι μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα.
makfil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Σε 2-3 μέρες εργάσιμες νομίζω ότι θα έχεις ειδοποίηση.
issaloz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Χίλια ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!! Ελπίζω να ξεμπερδέψω Καλο ΣΚ σε όλους !!!
snb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα, Θελω να αγορασω μια ταμπλετα απο amazon Αμερικης, αξιας 299$. Ποια εταιρεια forward να χρησιμοποιησω και αν γινεται να μην εχω μπλεξιματα με τελωνειο. Η shopandship ειναι καλη;
makfil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχω χρησιμοποιήσει την υπηρεσία αυτή (είχα γραφτεί πριν από καιρό με μια δωρεάν συνδρομή αλλά δεν προχώρησα) και, όπως γράφω στον (επικαιροποιημένο) οδηγό, από σχόλια άλλων είναι αξιόπιστη. Το μόνο αρνητικό είναι ότι θέλει εφάπαξ συνδρομή και αν δεν τη χρησιμοποιήσεις άλλη φορά δεν ξέρω αν αξίζει.
BloodDonor89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Τι προμήθεια έχει η alpha bank για μετατροπή συναλλάγματος για αγορές από το εξωτερικο?
makfil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Οι τράπεζες δεν εφαρμόζουν δική τους ισοτιμία για τη μετατροπή συναλλάγματος στις περιπτώσεις αγορών από το εξωτερικό, αλλά τις ισοτιμίες των δύο οργανισμών (Visa/Mastercard) που εκδίδουν τις κάρτες. Μερικές προσθέτουν επιπλέον και προμήθεια στις αγορές αυτές. Περισσότερα θα διαβάσεις στο αντίστοιχο κεφάλαιο του επικαιροποιημένου οδηγού της υπογραφής μου.
mary Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς σε πόσες μέρες θα μπει το ποσό από μια παραγγελία που μου έγινε full refund σήμερα από AliExpress ; Με τη Revolut αγόρασα.
funbreaker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς σε πόσες μέρες θα μπει το ποσό από μια παραγγελία που μου έγινε full refund σήμερα από AliExpress ; Με τη Revolut αγόρασα. Σε μένα απ ότι θυμάμαι σε ακριβώς ίδια περίπτωση έκανε 4-5 μέρες. 1
insome Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Σκοπεύω να πληρώσω σε μια δημοπρασία ιδιώτη στο ebay.co.uk και δεν έχω αρκετό balance στο paypal. Αυτό το "θέμα τύχης, κάρτας και timing" είναι πολύ αόριστο. Η κάρτα δεδομένη , mastercard eurobank. Για το timing μπορώ να κάνω κάτι;
Spira Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Θέλω να αγοράσω ένα κινητό από το amazon.fr αλλά δεν μου δέχεται την κάρτα. Έχω δοκιμάσει με την ίδια κάρτα αγορά από amazon.de και μου έχει γίνει αποδεκτή. Κάποια γνώμη?
Chester_Nox Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, μια ερώτηση καθώς δεν βρήκα κάποια παρόμοια απορία : Αν παραγγείλω κάτι από το Gearbest - EU warehouse, περνάει τελωνείο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις