allaboutjazz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 όλη η δουλειά θέλει μία καρτα σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 όλη η δουλειά θέλει μία καρτα σωστά; ναι αλλά δεν ξέρω ποιες τράπεζες είναι πλήρως συμβατές ας πούμε έμενα η Πειραιώς δεν έπαιξε ποτέ με αυτό τον τρόπο ούτε η χρεωστική ούτε η prepaid αλλά μια την eurobank (χρεωστική) πριμ μερικές μέρες δοκίμασα μια χρεωστική Πειραιώς ενός φίλου και την πήρε κανονικά την δικιά μου δεν την έπαιρνε δοκίμασε καλή επιτυχία !! και ότι απορίες έχεις ρωτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Έχουμε κάποια γνώμη για το dealsmachine; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2014tampakis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 εχει κανει κανεις αγορα απο ebay (~50ευρω) με την amex της alpha? εγω ανετα 100% ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apanotous Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω αγορά ρουχισμού από το εξωτερικό (www.sportsdirect.com). Πριν τα cc έβαζα την κάρτα και έκανα τις αγορές. Τώρα δεν μπορώ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να κάνω αγορά; Μέσω paypal θα είναι εφικτό; Έχω χρεωστική κάρτα της Πειραιώς. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 μεσω Paypal μπορεις, απλα πρεπει να κανεις μια διαδικασια για να προσθεσεις χρηματα στο balance, το οποιο εχει μια Α προμηθεια. για πληροφοριες κοιταξε στην ενοτητα Internet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamennos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 εγω ανετα 100% ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ σ' ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOGOGAS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Προσπαθησα να κανω μια παραγγελεια απο sportsdirect μεσω PayPal και δεν μπορυοσε να ολοκληρωθει ο λογος μου ειπαν οτι ειναι ο ρουχισμος και η ενδυση βαση νομοθετικου περιεχομενου δεν γινεται απο τα capital controls.υπαρχει αλλος τροπος να ολοκληρωσω την παραγγελεια μου ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εκδόθηκε σήμερα το νέο δελτίο τύπου (1.10.2015) της ΕΕΤ, στο οποίο περιλαμβάνονται οι τελευταίες μεταβολές και, ειδικά, το θέμα της μεταφοράς έως 500€ στο εξωτερικό ανά μήνα και ανά Customer ID. Στην ερώτηση 19 αναφέρονται όλες οι περιπτώσεις μεταφοράς και υπάρχουν links για τις αποφάσεις των Επιτροπών που δημοσιεύτηκαν χθες 30.9.2015 σε ΦΕΚ. Σύμφωνα με την απόφαση 770/30.9.2015, ορίστηκε το μηνιαίο όριο των 40 εκατ. € για όλες τις τράπεζες το οποίο κατανεμήθηκε για κάθε τράπεζα όπως φαίνεται στην απόφαση, με τη μερίδα του λέοντος (9,46 εκατ) στις 4 συστημικές. Οι τράπεζες υποχρεούνται να ενημερώνουν την Επιτροπή, κάθε μήνα, για το συνολικό αριθμό και τα συγκεντρωτικά ποσά των εξερχομένων εντολών. Το συμπέρασμα από τα παραπάνω στοιχεία, είναι ότι, σε κάθε (συστημική) τράπεζα, μόνο (9460/0,5 =) 18920 πελάτες μπορούν να στείλουν στο εξωτερικό έως 500€/ανά μήνα, από σήμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Το συμπέρασμα από τα παραπάνω στοιχεία, είναι ότι, σε κάθε (συστημική) τράπεζα, μόνο (9460/0,5 =) 18920 πελάτες μπορούν να στείλουν στο εξωτερικό έως 500€/ανά μήνα, από σήμερα. Δεν είμαι σίγουρος για το τι σημαίνει αυτό το "μπορούν να στείλουν στο εξωτερικό". Αναφέρεται σε μεταφορές/αποστολές χρημάτων με διατραπεζικά εμβάσματα ή και σε αγορές μέσω paypal (που υπό την ευρεία έννοια και αυτές είναι εμβάσματα)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rateLess Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δεν είμαι σίγουρος για το τι σημαίνει αυτό το "μπορούν να στείλουν στο εξωτερικό". Αναφέρεται σε μεταφορές/αποστολές χρημάτων με διατραπεζικά εμβάσματα ή και σε αγορές μέσω paypal (που υπό την ευρεία έννοια και αυτές είναι εμβάσματα)? Διατραπεζικά εμβάσματα. Το PayPal ούτως ή άλλως είναι αμερικανική εταιρεία, άρα δεν επηρεάζεται η λειτουργία της από την ελληνική κυβέρνηση και τους ελληνικούς νόμους. Εκτός και αν εννοείς αγορές με κάρτα μέσω PayPal, που αυτές δεν μετράνε ως έμβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ναι, εννοούσα αγορές με κάρτα μέσω paypal μήπως μετρούσαν ως "εμβάσματα" επειδή η αγορά γίνεται με μεταφορά χρημάτων στο λογαριασμό του πωλητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κανω αγορά στην Κύπρο με εταιρικό ΑΦΜ?Γινεται αυτό σε κατάστημα ή μονο σε eshop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εκδόθηκε σήμερα το νέο δελτίο τύπου (1.10.2015) της ΕΕΤ, στο οποίο περιλαμβάνονται οι τελευταίες μεταβολές και, ειδικά, το θέμα της μεταφοράς έως 500€ στο εξωτερικό ανά μήνα και ανά Customer ID. Στην ερώτηση 19 αναφέρονται όλες οι περιπτώσεις μεταφοράς και υπάρχουν links για τις αποφάσεις των Επιτροπών που δημοσιεύτηκαν χθες 30.9.2015 σε ΦΕΚ. Σύμφωνα με την απόφαση 770/30.9.2015, ορίστηκε το μηνιαίο όριο των 40 εκατ. € για όλες τις τράπεζες το οποίο κατανεμήθηκε για κάθε τράπεζα όπως φαίνεται στην απόφαση, με τη μερίδα του λέοντος (9,46 εκατ) στις 4 συστημικές. Οι τράπεζες υποχρεούνται να ενημερώνουν την Επιτροπή, κάθε μήνα, για το συνολικό αριθμό και τα συγκεντρωτικά ποσά των εξερχομένων εντολών. Το συμπέρασμα από τα παραπάνω στοιχεία, είναι ότι, σε κάθε (συστημική) τράπεζα, μόνο (9460/0,5 =) 18920 πελάτες μπορούν να στείλουν στο εξωτερικό έως 500€/ανά μήνα, από σήμερα. Άρα αν π.χ. μπω τώρα στο e-banking κάποιας ελληνικής τράπεζας και στείλω 200Ε σε έναν λογαριασμό κάποιου μαγαζιού στην Γερμανία υπάρχει περίπτωση όντως να φτάσουν τα λεφτά εκεί; Πρέπει να εγκρίνει το αίτημά μου η Επιτροπή της τράπεζας; Και αν ναι, με ποια κριτήρια γίνεται αυτό και πόσο καιρό διαρκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thaiv Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ψωνίζω κανονικά από τις 19 Σεπτεμβρίου στο αγγλικό eBay, έχω κάνει 11 αγορές μέσω Paypal με συνδεδεμένες μια πιστωτική Alpha Bank American Express και μια πιστωτική Alpha Bank Bonus Visa με μέγιστο ποσό συναλλαγής μέχρι τώρα 30 λίρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις