Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

μια ερωτηση μονο παδια μπορω να παραγγειλω ακομα απο ebay με χρεωστικη καρτα? γιατι τα ειχαν μπλοκαρει

Δεν μπορείς να κάνεις συναλλαγές με το εξωτερικό μέχρι νεωτέρας αλλαγής ή άρσης των capital controls.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τελευταία νέα..

10. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική, χρεωστική ή/και προπληρωμένη μου κάρτα για να κάνω αγορές στο internet;

ΝΑΙ, εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα.

Αντίθετα, δεν επιτρέπεται η χρήση καρτών εάν τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού.

http://www.financialbox.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10420&Itemid=179

Το πρώτο δεν είναι νέο, το νέο θα ήταν να επιτρέπεται η χρήση σε καταστήματα που τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού, για να μπορούμε να αγοράσουμε πάλι από το εξωτερικό, αλλά μάλλον θα αργήσει να έρθει αυτό το νέο.

Επισκέπτης

πλάκα κανεις...δλδ δεν μπορώ να κάνω την πληρωμη γτ παράγγειλα κάτι ..μέχρι ποτε δλδ θα κρατησει αυτη η κατασταση ελεος  

Εγώ έχω 17 preorders με paypal. Όσο κρατάνε τα cc, δεν θα μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές με εξωτερικό, δυστυχώς.

Εγώ έχω 17 preorders με paypal. Όσο κρατάνε τα cc, δεν θα μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές με εξωτερικό, δυστυχώς.

το preorder τι ειναι? λες στους πωλητές να σου κρατήσουν το αντικείμενο;

Επισκέπτης

το preorder τι ειναι? λες στους πωλητές να σου κρατήσουν το αντικείμενο;

Το preorder είναι να προπαραγγείλεις ένα προιόν πριν βγει, ώστε όταν βγει να είσαι εξασφαλισμένος ότι θα το πάρεις. Αυτό ισχύει συνήθως για hobby items (αλλά και πολλά άλλα είδη π.χ videogames, βιβλία, gadgets) τα οποία βγαίνουν σε συγκεκριμένους αριθμούς και εξαντλούνται με την κυκλοφορία τους. Στα site λοιπόν από όπου ψωνίζω, πληρώνεις το ποσό όταν το αντικείμενο βγει και όχι τη στιγμή της παραγγελίας.

Παιδια ερωτηση. Εχω καρτα απο τραπεζα του εξωτερικου. Μπορω κανονικα να κανω αγορες η θα ηταν καλυτερο να βαλω λεφτα στο λογαριασμο paypal μεσω της καρτας και να κανω ετσι την πληρωμη?

Επισκέπτης

Παιδια ερωτηση. Εχω καρτα απο τραπεζα του εξωτερικου. Μπορω κανονικα να κανω αγορες η θα ηταν καλυτερο να βαλω λεφτα στο λογαριασμο paypal μεσω της καρτας και να κανω ετσι την πληρωμη?

Κανονικότατα μπορείς να κάνεις πληρωμές :)

Καλησπερα, εχει κανεις εμπειρια απο  www.packet.deutschepost.com

Τα γερμανικα ταχυδρομια ειναι?

ξερετε ποσες ημερες κανει να ερθει ενα συστημενο πακετο Ελλαδα?

η αγορα εγινε απο http://www.arcadeworlduk.com

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...