funbreaker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Το laptop μου, όπως και η συντριπτική πλειψηφία των laptops έχει μόνο HDMI out θύρα (δηλαδή για να δίνει εικόνα). Εγώ θέλω να λάβει εικόνα από άλλη HDMI συσκευή. Υπάρχει κανένας τρόπος να κάνω κάτι???
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Το ξεχνάς.. και βρίσκεις μια capture κάρτα που να πληρεί τις διασυνδέσεις που θέλεις .. σου βάζω ένα παράδειγμα αν έχεις express card υποδοχή > http://www.alibaba.com/product-gs/440695956/720P_1080i_HD_Video_Converter_for.html
jim_p Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δεν γινεται γιατι ολες οι εξοδοι απο καρτες γραφικων (dvi, dsub, displayport, hdmi κλπ) ειναι εξοδοι σηματος βιντεο. Σε τηλεωρασεις, προτζεκτορες, οθονες κλπ υπαρχουν οι αντιστοιχες εισοδοι σηματος βιντεο. Γιατι το θεμα ανοιχτηκε στα δικτυα και ασφαλεια? :\
funbreaker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Το ξεχνάς.. και βρίσκεις μια capture κάρτα που να πληρεί τις διασυνδέσεις που θέλεις .. σου βάζω ένα παράδειγμα αν έχεις express card υποδοχή > http://www.alibaba.com/product-gs/440695956/720P_1080i_HD_Video_Converter_for.html Ε αν είναι να δώσω 150 ευρώ για μια βλακεία το ξεχνάω γενικότερα. Κι επιπλέον πως θα μπει αυτή η κάρτα στο laptop? Δεν γινεται γιατι ολες οι εξοδοι απο καρτες γραφικων (dvi, dsub, displayport, hdmi κλπ) ειναι εξοδοι σηματος βιντεο. Σε τηλεωρασεις, προτζεκτορες, οθονες κλπ υπαρχουν οι αντιστοιχες εισοδοι σηματος βιντεο. Γιατι το θεμα ανοιχτηκε στα δικτυα και ασφαλεια? :\ Ναι, βλακεία μου, μπερδεύτηκα. Έχω μια τηλεόραση που έχει scart. Έχω δει κάτι καλώδια που από την μία έχουν βύσμα scart κι από την άλλη hdmi. Θα κάνουν δουλειά λέτε?
TheELF Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Αν έχουν κάνα 70€ + τότε ίσως κάνουν δουλειά. Πάρε καλύτερα κάποιον digea που να είναι HD αλλά που να έχει και έξοδο scart ή a/v ,ποιο πιθανό να κάνεις δουλειά.
funbreaker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αν έχουν κάνα 70€ + τότε ίσως κάνουν δουλειά. Πάρε καλύτερα κάποιον digea που να είναι HD αλλά που να έχει και έξοδο scart ή a/v ,ποιο πιθανό να κάνεις δουλειά. Ναι πανάκριβα είναι τελικά, δεν συμφέρει. Τι εννοείς έναν digea? Ψηφιακό δέκτη? Έχω έναν αλλά δεν έχει hdmi in αλλά μόνο out.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα