Προς το περιεχόμενο

Android ερώτηση απο αρχάριο!

Waldo_Vrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει λίγες μέρες που μπήκα στο κόσμο του συγκεκριμένου λειτουργικού και θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα να μάθω που δεν μπορώ να βρώ άκρη...

1ον και κυριότερο για μένα... όταν είχα τα windows phone 6 στις επαφές μου..έγραφα για παράδειγμα: Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Giotis Corporation), έβαζα δηλαδή στα στοιχεία ότι δουλεύει σε αυτή την εταιρία και όταν έψαχνα τις επαφές μου εμφανίζοταν έτσι...η εταιρία δίπλα απο το όνομα εν ολίγεις εγώ το επέλεγα έτσι...αυτό τώρα πως γίνετε εδώ???.

Έχω κάνει phonebook επαφές μιας και τις έφερα απο το κινητό το παλιό και ήταν όλες του Outlook.

...και μιας και άνοιξα το θέμα ας ρωτήσω και αυτό:

Μέσα στο μενού εξ αρχής έχω κάποια widgets φαντάζομαι λέγονται...όπως π.χ. e-bay, amazon, 7digital, Groupon, Telekom Music κτλ. τα οποία π.χ. ειδικά το amazon δεν πρόκειτε να το χρησιμοποιήσω ποτέ...πάω να τα βγάλω αλλά καταφέρνω μονάχα να τα κάνω να σταματήσουν να δουλεύουν...μπορώ να τα ξηλώσω τελείως και πώς?.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τι επαφές δεν ξέρω κάτι για να σε βοηθήσω.

Όσο αναφορά όμως για τα μαμά-applications υπάρχει τρόπος να τα διαγράψεις αλλά δεν είναι και τόσο εύκολος... Πρέπει να κάνεις root την συσκευή σου.

Ψάξε στο google για να καταλάβεις τι είναι και αν αποφασίσεις πως θέλεις να το κάνεις, ψάξε στο XDA για κάποιον οδηγό-εφαρμογή.

Χάνεις την εγγύηση με το rootαρισμα να ξέρεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...