Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...Αγόρασα 2 πρίζες για να αντικαταστήσω τις παλιές του ΟΤΕ που έχω...Είναι 1 διπλή και 1 μονή..Στην μονή θα πάει 1 τηλεφωνικό καλώδιο που πάει όπως τώρα και θα συνδέσω τα 2 του συρματάκια με όποια σειρά θέλω στα χρώματα κόκκινο και πράσινο και όχι φυσικά στο μαύρο και στο κίτρινο μιας και δεν έχει νούμερα 2 και 3..Σωστά ως εδώ?Πάμε τώρα στο διπλό πριζάκι..Εδώ πέρα ξέρω πως από τα 4 καλώδια του ΟΤΕ συνδέω κόκκινο και μαύρο στα ίδια πάλι χρώματα που βρίσκονται στην μέση δηλαδή κόκκινο και πράσινο και όχι στα ακριανά μαύρο και κίτρινο σωστά? Μόνο που εδώ πρέπει να τα γεφυρώσω για να δουλεύουν και οι 2 έξοδοι..Για να τα γεφυρώσω έκοψα 2 μικρά καλωδιάκια από αυτά που ανέφερα δηλαδή το μαύρο και το κόκκινο και φρόντισα να τα έχω σε τέτοιο μήκος που θα πιάνονται από τις μεσαίες θέσεις κανονικά και παράλληλα.. Δείτε την φώτο και ελπίζω να καταλάβετε..http://postimage.org/image/ud3zjcdh9/

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω και εγώ..Εκείνα τα ζωγραφιστά καλωδιάκια είναι αυτά τα μικρούλια που έκοψα και θα τα βάλω στις 4 τρυπούλες σωστά?

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω και εγώ..Εκείνα τα ζωγραφιστά καλωδιάκια είναι αυτά τα μικρούλια που έκοψα και θα τα βάλω στις 4 τρυπούλες σωστά?

ναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...