Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ας με βοηθήσει κάποιος γιατί δεν θα κοιμηθώ απόψε από τα νεύρα μου!

αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα με χθες, το οποίο το χα λύσει με επαναφορά συστήματος,

έβαλα κάποιο dvd με 3 μεγάλα αρχεία βίντεο (ταινίες), έβαλα τη μία να παίζει στο κλασικό media player και κάποια στιγμή θέλησα να το βάλω να πάιξει από τη μέση και μετά, το βάζω και κολάει γενικά όλος ο υπολογιστής! βγάζω το dvd συνεχίζει να το βλέπει μέσα, κάνω αναγκαστικά reset επειδή ο υπολογιστής δεν έκλεινε με τίποτα, μετα δεν άνοιγε, έβγαλα τον υπολογιστή από το ρεύμα και είναι ακόμα κολημένο και το αντιγραφικό αλλά και το daemon tools μαζί με τον εικονικό οδηγό, προσπαθώ να το κάνω απεγκατάσταση, και το daemon αλλά και το αντιγραφικό και έχουν κολησει εντελώς, και ειμαι σίγουρος πως ούτε ο υπολογιστης θα κλείνει, τί να κάνω ???

Δημοσ.

Βγάλε το αντιγραφικό απο την παροχή του τροφοδοτικού και δοκίμασε τότε να κάνεις απεγκατάσταση.

Δημοσ.

τελικά το άφησα και πολύ αργότερα επιτέλους τελείωσε η απεγκατάσταση, μονο που μου άλαξε θέση σε κάποιες μονάδες αλλά δεν πειράζει, τώρα δεν δοκίμασα πάλι να τρέξω την ταινία απευθείας από το δισκάκι, αλλά φαίνονται όλα εντάξει...

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι, αφού έλυσα το παραπάνω πρόβλημα, διαπίστωσα πως μια στις τρεις φορές που ανοίγω τον υπολογιστή, δεν φορτώνει τις μονάδες οπτικού και εικονικού δίσκου με αποτέλεσμα να κολάει, υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα το αντιγραφικό η κάποιο καλώδιο; επειδή με το daemon tools δεν είχα ποτέ πρόβλημα...

...το αρχικό πρόβλημα δημηουργήθηκε απο τη στιγμή που έκλεισα τον υπολογιστή πατώντας παρατεταμένα το κουμπί στον πύργο, επειδή ειχε πάθει βλάβη η οθόνη και δεν είχα άλλο τρόπο να τον κλείσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...