Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια   σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση στους οδηγους   τις ati  7750   που εχω    εχω  την εκδοση 12.10    τωρα εχει   βγει  η   13.1       να την κανω εγκατασταση  απεθειας  η θα πρεπει να κανω  απεγκατασταση τις παλιες που χε?

Δημοσ.

Πριν εγκαταστησεις τους καινουριους κανε και εναν προληπτικο καθαρισμο μητρωου με CCleaner η οτι αλλο software εχεις.

• Like 1
Δημοσ.

το ειχα ξανακανει  το  driver sweeper γιατι ειχα προβλημα με την ατι με το προγραμα οδηγησης οθονης..    α δηλαδη καθε φορα που μπενει καινουργιος οδηγος πρεπει  να σβινς τους παλιοους δηλαδη ε

καλα κα8αρισμους κανω εχω και τοcccleaner   advanced system care 6 καθε βδομαδα του κανω...

πως σβινουν οι οδηγοι που εχω τωρα?? δηλαδη πριν τρεξω το προγραμα πρεπει να τους εωψ σβισει ηδη η να τα κανει ολα το προγραμα?

στον πινακα ελενχου μου   εχω μονο    amd catalyst instal manager x64  δεν εχει κατι αλο για να σβισω     αυτο πρεπει να σβισω?

Δημοσ.

η θεωρια λεει οτι το σωστο ειναι να σβηνεις του προηγουμενους και μετα να βαζεις τους νεους σε "καθαρο" συστημα. σε αυτο το θεμα, το καλυτερο προγραμμα ειναι αυτο που σου προτεινα, χωρις safe mode - driver sweeper/cleaner κλπ.

ομως, πολλα παιδια -κι εγω μεταξυ τους- εχω περασει αρκετες φορες ενα νεο driver πανω σε ενα παλιοτερο, χωρις προβλημα.

κοιτα να δεις, ομως, που ειναι η παγιδα (what is the catch, οπως λενε και οι φιλοι μας οι αγγλοαμερικανοι..!). 

οι drivers της ΑΤΙ -κυριως-, συνηθως δεχονται βελτιωσεις-προσθηκες ανα μηνα που βγαινουν.  αυτους, και απο πανω στους παλιους να τους περνας, εισαι ΟΚ..., συνηθως!!

ομως, σε καποια στιγμη, γινονται ριζικες αλλαγες-αναδιαρθρωσεις, οι οποιες δεν ειναι εντελως συμβατες με τους παλιοτερους drivers που εχουμε στο συστημα μας. κι εκει αρχιζουν τα προβληματα!!

αρα εκει, πρεπει να γινει πληρης καθαρισμος του συστηματος!

το προγραμμα που σου προτεινα, ειναι εξειδικευμενο για τους drivers ΑΤΙ.  το μονο που εχεις να κανεις, ειναι να το κατεβασεις και να το τρεξεις. μεσα εχει εντολες που τις ακολουθεις, απλα!!  μεχρι και επανεκκινηση κανει μονο του..!!!

αν θες και πιο συγκεκριμενες οδηγιες,  εδω

Δημοσ.

ενταξει ευχαριστω το ειχα χρισιμοπιησει και πρι για αυτους τουσ οδηγους που εχω  .. αλλα κατι ειχε γινει και το προγραμα οδηγησης οθονησ δεν εμπαινε της ατι  ισως επειδη εβαλα την  beta version   amd drivers  τωρα αν ειναι το κανω παλι.. με τη 13.1 εκδοση

εκανα απεγκατασταση με το atiman   ολα καλα τα εσβισε ολα εκανε επανεκκινηση  εβρισκε και σφαλματα ειδα στον ελενχο που εκανε την ωρα που εκανε την απεγκατασταση..  τελος μετα περασα τους νεους οδηγους της ατι .. αλα δεν ζητησε επανεκκινηση περιεργο. εκανα εγω..    κανοντας και καθαρισμους με advanced system care , ccleaner.

ενα συμβαν που θελω να επισημανω παλιοτερα σε καποιες επανεκκινησεις μου   οταν πιγαινε να δειξει την μαρκα μητρικης εμενε στη κενη οθονη και δεν εδιχνε τιποτα  .. αυτο δεν βρικα τι ειναι οφειλεται σε καρτα γραφικων??  η απο οδηγους..  το εχω ξαναρωτισει αλλα κανεις δεν μπορει να ξερει και βεβαια δυσκολο..   

το στυστημα μου ειναι αυτο:

windows 7 ultimate 64 bit
motherboard  ASUS PLP-LE (LEONITE 2)
4 gb ram   (3.50 gb  διαθεσιμη)
seagate baraccuda 7200 rpm  250 gb
intel core 2 duo E4500 2.20 ghz
ati sapphire 7750  ddr5  1 gb
AC 550 W turbo x
οθονη   samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch   1440x900)
optical drive  Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk

οριστε και εικονες του υπολογυστη:

post-245088-0-34878800-1359121148_thumb.jpg

post-245088-0-70496300-1359121151_thumb.jpg

post-245088-0-66310500-1359121154_thumb.jpg

Δημοσ.

Στους drivers και στο bios της μητρικης σου, εχεις κάνει ενημέρωση;

Αποστολή από το GT-S5360 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

οχι δεν το εχω πειραξει απο το 2007 που τον ειχα παρει αλλα εκει αυτο το ρποβλημα εκανε δεν διχνει κατι αλλο αλα με bios δεν εχω ιδεα δνε ειναι ρισκο να κανω κατι τετοιο? να τους κανω αναβαθμιση? ισως καια υτο να φταιει επιςδη και στα 2 μου τελευταια  φορματ κατι επαθε με το να αναγνωρισει σκληρο δισκο  για να γινει εγκατασταση  windows

Δημοσ.

οι ενημερωσεις σε ΒΙOS και drivers της μητρικης, συνηθως λυνουν προβληματα που προερχονται απο νεοτερες συσκευες που εγκαθιστουμε.

να υποθεσω λοιπον, απο οτι λες, οτι δεν εχεις εγκαταστησει ουτε για τους drivers στη μητρικη για LAN, AUDIO, Chipset, για τα WIN 7?

Το BIOS καλο ειναι να το αναβαθμισει καποιος που το εχει ξανακανει...!!!   τους drivers ομως, μπορεις να τους κατεβασεις και να τους βαλεις και μονος σου!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...